×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Fouten door dipje

Fouten door dipje
24.10.2013 -

Heb jij een kantoorbaan? Dan kan het zijn dat je wel eens een foutje maakt op het werk. Uit onderzoek van PanelWizard is gebleken dat 43% van de Nederlanders wel eens fouten maakt en dat komt door de klassieke middagdip.


Tussen 14.00 uur en 16.00 uur hebben de meesten last van een middagdipje. Dat kan leiden tot behoorlijke blunders. Die blunders variëren van het niet goed opslaan van bestanden (23%) tot een mailtje naar de verkeerde sturen (14%) en van een belangrijke afspraak vergeten (8%) tot een budget verkeerd uitrekenen (5%).

De oplossing tegen een dip? Volgens 23 % van de ondervraagden is dat een dutje doen. 19 % gaat dan liever naar huis en 17 % wil sporten. Wat we werkelijk doen, is een kop koffie drinken of met collega’s kletsen (beiden 38 %).

De reden van een middagdip komt simpelweg door de hele dag achter een computer zitten. Althans, dat vindt 62 % van de respondenten. Ook het lang achter elkaar geconcentreerd werken kan leiden tot een dipje. Kun je er wat tegen doen? Ja, hoor: relax en ontspan een kwartiertje per dag!

Plaats een reactie

Welke blunder heb jij wel eens gemaakt op je werk?

  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 24 okt '13 17:53

  Reactie: De blunder die ik wel eens heb gemaakt, is....
  ....de telefoon opnemen en dan niet mijn eigen naam zeggen maar die van een collega. Erg pijnlijk
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Geertje . ma 28 okt '13 19:41

  Reactie: De blunder die ik wel eens heb gemaakt, is....
  denk dat iedereen wel eens een blunder maakt
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |