×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Fouten door dipje

Fouten door dipje
24.10.2013 -

Heb jij een kantoorbaan? Dan kan het zijn dat je wel eens een foutje maakt op het werk. Uit onderzoek van PanelWizard is gebleken dat 43% van de Nederlanders wel eens fouten maakt en dat komt door de klassieke middagdip.


Tussen 14.00 uur en 16.00 uur hebben de meesten last van een middagdipje. Dat kan leiden tot behoorlijke blunders. Die blunders variëren van het niet goed opslaan van bestanden (23%) tot een mailtje naar de verkeerde sturen (14%) en van een belangrijke afspraak vergeten (8%) tot een budget verkeerd uitrekenen (5%).

De oplossing tegen een dip? Volgens 23 % van de ondervraagden is dat een dutje doen. 19 % gaat dan liever naar huis en 17 % wil sporten. Wat we werkelijk doen, is een kop koffie drinken of met collega’s kletsen (beiden 38 %).

De reden van een middagdip komt simpelweg door de hele dag achter een computer zitten. Althans, dat vindt 62 % van de respondenten. Ook het lang achter elkaar geconcentreerd werken kan leiden tot een dipje. Kun je er wat tegen doen? Ja, hoor: relax en ontspan een kwartiertje per dag!

Plaats een reactie

Welke blunder heb jij wel eens gemaakt op je werk?

  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 24 okt '13 17:53

  Reactie: De blunder die ik wel eens heb gemaakt, is....
  ....de telefoon opnemen en dan niet mijn eigen naam zeggen maar die van een collega. Erg pijnlijk
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Geertje . ma 28 okt '13 19:41

  Reactie: De blunder die ik wel eens heb gemaakt, is....
  denk dat iedereen wel eens een blunder maakt
  Reageer!