×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Fouten door dipje

Fouten door dipje
24.10.2013 -

Heb jij een kantoorbaan? Dan kan het zijn dat je wel eens een foutje maakt op het werk. Uit onderzoek van PanelWizard is gebleken dat 43% van de Nederlanders wel eens fouten maakt en dat komt door de klassieke middagdip.


Tussen 14.00 uur en 16.00 uur hebben de meesten last van een middagdipje. Dat kan leiden tot behoorlijke blunders. Die blunders variëren van het niet goed opslaan van bestanden (23%) tot een mailtje naar de verkeerde sturen (14%) en van een belangrijke afspraak vergeten (8%) tot een budget verkeerd uitrekenen (5%).

De oplossing tegen een dip? Volgens 23 % van de ondervraagden is dat een dutje doen. 19 % gaat dan liever naar huis en 17 % wil sporten. Wat we werkelijk doen, is een kop koffie drinken of met collega’s kletsen (beiden 38 %).

De reden van een middagdip komt simpelweg door de hele dag achter een computer zitten. Althans, dat vindt 62 % van de respondenten. Ook het lang achter elkaar geconcentreerd werken kan leiden tot een dipje. Kun je er wat tegen doen? Ja, hoor: relax en ontspan een kwartiertje per dag!

Plaats een reactie

Welke blunder heb jij wel eens gemaakt op je werk?

  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 24 okt '13 17:53

  Reactie: De blunder die ik wel eens heb gemaakt, is....
  ....de telefoon opnemen en dan niet mijn eigen naam zeggen maar die van een collega. Erg pijnlijk
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Geertje . ma 28 okt '13 19:41

  Reactie: De blunder die ik wel eens heb gemaakt, is....
  denk dat iedereen wel eens een blunder maakt
  Reageer!
Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
OG3NE en vader Rick halen veel steun uit gezinstatoeage

16.08.2017 - Dit zeggen de meiden op Instagram. Voor het overlijden van hun moeder Isolde, lieten ze met het hele gezin een tatoeage zetten.

Lees meer
Minderjarigen per september recht op studiefinanciering

15.08.2017 - Goed nieuws voor studenten (hbo en universiteit) onder de achttien jaar: per 1 september 2017 gelden nieuwe regels voor de studiefinanciering. Lees hier wat de nieuwe regeling inhoudt.

Lees meer
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer

1

Humor op social media over eieren met fipronilgehalte

03.08.2017 - We lopen allemaal op eieren als het over opmerkingen plaatsen gaat, maar deze fanatieke twitteraars maken de situatie op een humoristische manier bespreekbaar.

Lees meer
Els: 'Iemands familieleden vinden geeft een kick'

02.08.2017 - Els Leijs (64) werkt als familierechercheur: ze helpt adoptiekinderen, kinderen van onbekende vaders en donorkinderen om hun biologische ouders te traceren. “Laatst vond iemand na twintig jaar zoeken haar vader. Geweldig!”

Lees meer
Penoza het nieuwe seizoen: de officiële trailer bekijk je hier

02.08.2017 - Seizoen vijf van Penoza gaat eind deze maand van start en wij kunnen niet wachten! Want het is tevens ook het laatste seizoen. Vanmorgen gaf Penoza de eerste beelden vrij en dat belooft wat.

Video
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 64 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

 • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
 • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
 • Een gevulde goodiebag
 • Leuke extra’s!