×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Kahnoodle

Kahnoodle
15.08.2013 -

Tegenwoordig zijn er tal van handige apps die het dagelijks leven een tikkie makkelijker maken. Nu is er weer iets nieuws op de markt: een relatie-app met gamification.


Kahnoodle heet die nieuwe app (afkomstig van het Engelse woord kanoodle: klef zijn in het openbaar). De app is gecreëerd voor koppels met een druk leven die op deze manier meer aandacht aan hun relatie kunnen besteden. Maar wat is gamification? Dat is het toevoegen van spelelementen aan de werkelijkheid.

Het werkt eenvoudig. Je stelt in wat je wilt verbeteren aan je relatie. Vervolgens kun je punten (kudos) verdienen door leuke dingen voor je vriend te doen. De lovemeter zo hoog mogelijk houden, is het doel. Daarnaast stuurt de app je herinneringen om attente dingen te doen, zoals iets liefs zeggen tegen je partner of een cadeautje voor hem kopen. Je kunt zelfs een verlanglijstje samenstellen en via GPS voordelige date-opties in de omgeving bekijken. Handig, toch?

Plaats een reactie

Wat vind jij van deze nieuwe relatie-app?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 15 aug '13 18:53

  Reactie: Grote onzin
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 15 aug '13 19:59

  Reactie: Leuk idee
  beetje onzinnig maar ook weer grappig vind ik
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 do 15 aug '13 21:51

  Reactie: Leuk idee
  Voor iemand die nog een relatie zoekt, kan het leuk zijn denk ik.
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |