×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Kahnoodle

Kahnoodle
15.08.2013 -

Tegenwoordig zijn er tal van handige apps die het dagelijks leven een tikkie makkelijker maken. Nu is er weer iets nieuws op de markt: een relatie-app met gamification.


Kahnoodle heet die nieuwe app (afkomstig van het Engelse woord kanoodle: klef zijn in het openbaar). De app is gecreëerd voor koppels met een druk leven die op deze manier meer aandacht aan hun relatie kunnen besteden. Maar wat is gamification? Dat is het toevoegen van spelelementen aan de werkelijkheid.

Het werkt eenvoudig. Je stelt in wat je wilt verbeteren aan je relatie. Vervolgens kun je punten (kudos) verdienen door leuke dingen voor je vriend te doen. De lovemeter zo hoog mogelijk houden, is het doel. Daarnaast stuurt de app je herinneringen om attente dingen te doen, zoals iets liefs zeggen tegen je partner of een cadeautje voor hem kopen. Je kunt zelfs een verlanglijstje samenstellen en via GPS voordelige date-opties in de omgeving bekijken. Handig, toch?

Plaats een reactie

Wat vind jij van deze nieuwe relatie-app?

  •  
  •  

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 15 aug '13 18:53

  Reactie: Grote onzin
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 15 aug '13 19:59

  Reactie: Leuk idee
  beetje onzinnig maar ook weer grappig vind ik
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 do 15 aug '13 21:51

  Reactie: Leuk idee
  Voor iemand die nog een relatie zoekt, kan het leuk zijn denk ik.
  Reageer!