×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Mannen onder de loep

Mannen onder de loep
10.08.2013 -

Heb jij een handige man die overal goed in is? Dan heb je geluk! Als we het onderzoek van een Britse voedselfabrikant moeten geloven, kunnen mannen niet zo veel.


Spinnen vangen, lapjes vlees roosteren op de barbecue en autobanden verwisselen. Dat is het enige waar de heren goed in zijn volgens het onderzoek. Andere positieve eigenschappen zijn ver te zoeken. Grote ergernissen zijn vooral dat mannen niet in staat zijn kleding te kopen en dat ze vaak verjaardagen en andere belangrijke feestdagen vergeten. Ook vindt 30 procent dat hun man slecht is in koken, strijken en andere huishoudelijke klusjes.

Dat is niet het enige waar Britse vrouwen ontevreden over zijn: 28 procent vindt dat hij altijd het verkeerde cadeautje koopt en 21 procent vindt dat manlief absoluut geen verstand heeft van interieur of mode. Daarnaast kunnen mannen niet multitasken, niet dansen en worden ze te vaak dronken tijdens familiefeestjes. Zelfs op het gebied van klussen stelt een man niet veel meer voor. Bijna de helft van de ondervraagden zegt dat hij zich altijd verwondt tijdens het klussen en 40 procent vindt dat mannen in alle opzichten slechter presteren dan vrouwen. Toch doen ze nog wel iets goed: driekwart van de vrouwen is wél tevreden met haar echtgenoot.

Bron: www.nu.nl

Plaats een reactie

Heb jij wel een handige man die veel kan?

  •  
  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  keet za 10 aug '13 17:01

  Reactie: Ja
  Heb een man die alles kan
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 za 10 aug '13 18:24

  Reactie: Ja
  Mijn lieve man is van alle markten thuis en daar ben ik echt trots op, en we doen ook veel samen. Daarom hou ik ook zoveel van hem.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 10 aug '13 19:33

  Reactie: Ja
  Ja ik heb zeker een handige man die met zijn handen kan werken en ook thuis de klusjes opknapt .Koken is een minpunt daar heeft hij niets mee.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Tata's Angels di 13 aug '13 20:37

  Reactie: Ja
  Zolang hij maar bezig kan zijn
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Beerrtje do 15 aug '13 09:32

  Reactie: Ja
  Gelukkig maar, ben blij met mijn mannetje
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  mep zo 18 aug '13 08:51

  Reactie: Ja
  heel erg handig daar kunnen wij vrouwen nog veel van leren, dus niet zo negatief over mannen a.u.b.
  Reageer!