×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bestsellers in lettertype Dyslexie

Bestsellers in lettertype Dyslexie
22.04.2013 -

De Arbeiderspers l A.W. Bruna Uitgevers heeft een boekenreeks op de markt gebracht in het lettertype Dyslexie. Zo wordt lezen voor een breder publiek toegankelijk.


Als je dyslexie hebt, is lezen ontzettend lastig. Je draait letters om, spiegelt letters en verwisselt ze geregeld. Christian Boer, grafisch ontwerper en zelf dyslectisch, weet hier alles van en wilde hier verandering in brengen. Vandaar dat hij het lettertype Dyslexie ontwikkelde, waarbij hij de vorm van elke letter benadrukt om  minder verwarring tussen de verschillende letters te creëren. Zo ligt het zwaartepunt van de letters bijvoorbeeld laag, zodat de letter niet snel zal worden omgedraaid en  zijn de openingen van de letters groter, zodat de letters minder op elkaar lijken.

De Arbeiderspers l A.W. Bruna Uitgevers heeft er voor gezorgd dat er nu ook bestsellers te verkrijgen zijn in dit lettertype. De selectie bestaat uit bestsellers voor een breed publiek. Van de nieuwste boeken van grote auteurs als Suzanne Vermeer, Arthur Japin en David Baldacci tot de everseller De alchemist van Paulo Coelho en Gijp, de hit van afgelopen jaar. Later dit jaar zal het aanbod snel uitgebreid worden met nog eens 100 boeken die via POD en als e-book beschikbaar gemaakt zullen worden.

Plaats een reactie

1Reacties

 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |