×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Het Glazen Huis: Let's hear it for the Babies!

Het Glazen Huis: Let's hear it for the Babies!
20.12.2012 -

Al voor het achtste jaar op een rij organiseert 3FM Serious Request. Dit keer zijn dj's Giel Beelen, Michiel Veenstra en Gerard Ekdom in het Glazen Huis in Enschede opgesloten met als doel om aandacht te vragen voor de allerkleinsten.


Wereldwijd hebben elk jaar 5,5 miljoen baby's hulp nodig om te kunnen blijven leven. Elke 6 seconden sterft er een baby met als oorzaak het ontbreken van goede medische zorg en begeleiding. Het Rode Kruis kan deze slachtoffertjes helpen door medisch zorg en hulp te bieden aan moeders. Niet alleen tijdens de bevalling, maar ook al tijdens de zwangerschap en bij de zorg voor hun pasgeboren kindje worden ze begeleid.

De drie dj's zamelen van 18 december tot en met 24 december geld in voor het Rode Kruis. Op alle mogelijke manieren kun jij ook bijdragen aan dit goede doel. Je kunt een plaatje aanvragen voor geld, je kunt verschillende producten kopen in de webshop, maar je kunt ook je eigen actie om geld in te zamelen opzetten. 

In 2004, toen de actie voor het eerste jaar was opgezet, werd er 915.000 euro opgehaald. Bij de vorige editie liep dit al op tot 8.6210.000 euro. Het streven is natuurlijk om dat bedrag dit jaar minstens te evenaren. 

Plaats een reactie

Ga jij het Glazen Huis steunen?

  •  
  •  
  •  

9Reacties

 • Dit is niet ok!

  Balouke do 20 dec '12 15:27

  Reactie: Ja, ik ben het nog wel van plan
 • Dit is niet ok!

  leuq do 20 dec '12 15:48

  Reactie: Nee, ik steun al een ander goed doel
  ik steun geen ander goed doel Ik ben blij dat ik net elke maand uit kom
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 20 dec '12 17:40

  Reactie: Nee, ik steun al een ander goed doel
  Laten we het geld maar in ons eigen landje proppen. Ik doe er dus niet aan mee.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 vr 21 dec '12 20:27

  Reactie: Nee, ik steun al een ander goed doel
  Er zijn nog zoveel andere goede doelen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 22 dec '12 15:52

  Reactie: Ik heb het al gedaan!
  we gaan voor de babies als moeders zijnde !!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 31 dec '12 18:19

  Reactie: Nee, ik steun al een ander goed doel
  ik steun liever in eigen land voordat we de grens over gaan
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 9 jan '13 16:23

  Reactie: Nee, ik steun al een ander goed doel
  Steun ook geen enkel goed doel meer, als ze zoveel geld de zee in dragen richting Griekenland moet elk goed doel daar maar aankloppen, hier in eigen land is nog genoeg armoede en ellende. Sorry!!
  Reageer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
Dit is de faamnaam van 2017

24.10.2017 - Chris Mus is door de ‘Coen en Sander Show’ gekozen als faamnaam 2017. Dit is het derde jaar dat Coen en Sander opzoek gingen naar originele en vooral grappige namen.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |