×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Het Glazen Huis: Let's hear it for the Babies!

Het Glazen Huis: Let's hear it for the Babies!
20.12.2012 -

Al voor het achtste jaar op een rij organiseert 3FM Serious Request. Dit keer zijn dj's Giel Beelen, Michiel Veenstra en Gerard Ekdom in het Glazen Huis in Enschede opgesloten met als doel om aandacht te vragen voor de allerkleinsten.


Wereldwijd hebben elk jaar 5,5 miljoen baby's hulp nodig om te kunnen blijven leven. Elke 6 seconden sterft er een baby met als oorzaak het ontbreken van goede medische zorg en begeleiding. Het Rode Kruis kan deze slachtoffertjes helpen door medisch zorg en hulp te bieden aan moeders. Niet alleen tijdens de bevalling, maar ook al tijdens de zwangerschap en bij de zorg voor hun pasgeboren kindje worden ze begeleid.

De drie dj's zamelen van 18 december tot en met 24 december geld in voor het Rode Kruis. Op alle mogelijke manieren kun jij ook bijdragen aan dit goede doel. Je kunt een plaatje aanvragen voor geld, je kunt verschillende producten kopen in de webshop, maar je kunt ook je eigen actie om geld in te zamelen opzetten. 

In 2004, toen de actie voor het eerste jaar was opgezet, werd er 915.000 euro opgehaald. Bij de vorige editie liep dit al op tot 8.6210.000 euro. Het streven is natuurlijk om dat bedrag dit jaar minstens te evenaren. 

Plaats een reactie

Ga jij het Glazen Huis steunen?

  •  
  •  
  •  

9Reacties

 • Dit is niet ok!

  Balouke do 20 dec '12 15:27

  Reactie: Ja, ik ben het nog wel van plan
 • Dit is niet ok!

  Vriendin.. do 20 dec '12 15:48

  Reactie: Nee, ik steun al een ander goed doel
  ik steun geen ander goed doel Ik ben blij dat ik net elke maand uit kom
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 20 dec '12 17:40

  Reactie: Nee, ik steun al een ander goed doel
  Laten we het geld maar in ons eigen landje proppen. Ik doe er dus niet aan mee.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  hanny.richtervanbuiten.7 vr 21 dec '12 20:27

  Reactie: Nee, ik steun al een ander goed doel
  Er zijn nog zoveel andere goede doelen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 22 dec '12 15:52

  Reactie: Ik heb het al gedaan!
  we gaan voor de babies als moeders zijnde !!!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem ma 31 dec '12 18:19

  Reactie: Nee, ik steun al een ander goed doel
  ik steun liever in eigen land voordat we de grens over gaan
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 9 jan '13 16:23

  Reactie: Nee, ik steun al een ander goed doel
  Steun ook geen enkel goed doel meer, als ze zoveel geld de zee in dragen richting Griekenland moet elk goed doel daar maar aankloppen, hier in eigen land is nog genoeg armoede en ellende. Sorry!!
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |