×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Maak je eigen familiecover!

Maak je eigen familiecover!
10.09.2012 -

Vandaag start de Bladenweek! Als je voor 7,50 euro aan tijdschriften koopt, krijg je het unieke magazine Blad cadeau. Dit tijdschrift gaat over het wel en wee van bekende en onbekende Nederlandse families. En door op Facebook je eigen familiecover te ontwerpen, maak je ook nog kans op allerlei prijzen.


In het magazine Blad lees je de verhalen van Tjitske Reidinga, Jan Rot, de familie Dagelet en Barto Braat (Jef Alberts uit GTST). Ook kun je lezen over moderne familiezaken als papadag, adoptie door homo-ouders en eeuwig single zijn. Koop dus deze week nog je lievelingstijdschriften bij AKO, Bruna, Primera, The Readshop of de betere tijdschrift- en tabakswinkels!

Als je kans wilt maken op een Nescafe Dolce Gusto en andere mooie prijzen, upload dan een favoriete familiefoto op Facebook in de speciale Blad cover en deel hem met je vrienden! Verzamel zoveel mogelijk stemmen. De 5 covers met de meeste stemmen winnen één van de prijzen.

Via de Facebookpagina van Vriendin kun je je eigen familiecover uploaden. We zijn benieuwd naar al jullie mooie foto’s!

De Bladenweek loopt van 10 tot en met 23 september.

Plaats een reactie

Vind jij het leuk om foto's te maken?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  july28 do 13 sep '12 09:31

  Reactie: Soms, tijdens de vakantie maak ik regelmatig een foto
  Het is belangrijk om momenten vast te leggen maar soms ook erg irritant steeds met de fotocamera bezig te moeten zijn! Net alsof je dan zelf wat mist????
  Reageer!
Word je stil van: video maakt pijnlijk duidelijk wat haatberichten doen

20.07.2017 - Een korte film van Issa Shaker en Bendrif Anass maakt duidelijk wat voor impact online haatberichten hebben op mensen.

Zien
Yannick (21) overleed door appende autobestuurder

20.07.2017 - Vorige week bekeek heel Nederland de indrukwekkende video van Interpolis. Hoe belangrijk het is om je niet af te laten leiden in het verkeer, blijkt ook uit het verhaal van de ouders van Yannick. De ouders vertellen het ernstige verhaal in Hart van Nederland.

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Vogelplas op Texel is Flamingo roze

18.07.2017 - Flamingo is een trend, maar in de Texelse waterplas Wagejot is er iets anders aan de hand...

Lees meer
MH17-monument wordt vandaag geopend

17.07.2017 - Vandaag is het drie jaar geleden dat de vliegtuigramp MH17 plaatsvond. Ronald A. Westerhuis heeft het monument ontworpen. De onthulling is live te volgen via NPO1.

Lees meer
Gedicht voor Abdelhak Nouri gaat social media over

14.07.2017 - Gisteren werd bekend dat de pas 20-jarige voetballer Abdelhak Nouri hersenletsel en blijvende hersenschade heeft opgelopen. Robin van den Heuvel schreef een mooi gedicht voor hem. Hij las zijn gedicht voor bij RTL Late Night.

Lees meer
Automobilisten opgelet: deze reclame komt keihard binnen

12.07.2017 - Iedereen weet dat het gevaarlijk is, maar toch zitten nog veel mensen met hun mobiel achter het stuur. Even een appje beantwoorden of even door Facebook scrollen, terwijl je op hoge snelheid rijdt. In deze proef zijn de deelnemers eerst nog positief, terwijl vervolgens de tranen in hun ogen staan.

Video

3

Isolde Vol-Malee is overleden

12.07.2017 - Isolde Vol, moeder van Lisa, Shelley en Amy (OG3NE), is vandaag overleden. We wensen haar familie heel veel sterkte en kracht toe.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 63 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!