×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Maak je eigen familiecover!

Maak je eigen familiecover!
10.09.2012 -

Vandaag start de Bladenweek! Als je voor 7,50 euro aan tijdschriften koopt, krijg je het unieke magazine Blad cadeau. Dit tijdschrift gaat over het wel en wee van bekende en onbekende Nederlandse families. En door op Facebook je eigen familiecover te ontwerpen, maak je ook nog kans op allerlei prijzen.


In het magazine Blad lees je de verhalen van Tjitske Reidinga, Jan Rot, de familie Dagelet en Barto Braat (Jef Alberts uit GTST). Ook kun je lezen over moderne familiezaken als papadag, adoptie door homo-ouders en eeuwig single zijn. Koop dus deze week nog je lievelingstijdschriften bij AKO, Bruna, Primera, The Readshop of de betere tijdschrift- en tabakswinkels!

Als je kans wilt maken op een Nescafe Dolce Gusto en andere mooie prijzen, upload dan een favoriete familiefoto op Facebook in de speciale Blad cover en deel hem met je vrienden! Verzamel zoveel mogelijk stemmen. De 5 covers met de meeste stemmen winnen één van de prijzen.

Via de Facebookpagina van Vriendin kun je je eigen familiecover uploaden. We zijn benieuwd naar al jullie mooie foto’s!

De Bladenweek loopt van 10 tot en met 23 september.

Plaats een reactie

Vind jij het leuk om foto's te maken?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  july28 do 13 sep '12 09:31

  Reactie: Soms, tijdens de vakantie maak ik regelmatig een foto
  Het is belangrijk om momenten vast te leggen maar soms ook erg irritant steeds met de fotocamera bezig te moeten zijn! Net alsof je dan zelf wat mist????
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |