×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Maak je eigen familiecover!

Maak je eigen familiecover!
10.09.2012 -

Vandaag start de Bladenweek! Als je voor 7,50 euro aan tijdschriften koopt, krijg je het unieke magazine Blad cadeau. Dit tijdschrift gaat over het wel en wee van bekende en onbekende Nederlandse families. En door op Facebook je eigen familiecover te ontwerpen, maak je ook nog kans op allerlei prijzen.


In het magazine Blad lees je de verhalen van Tjitske Reidinga, Jan Rot, de familie Dagelet en Barto Braat (Jef Alberts uit GTST). Ook kun je lezen over moderne familiezaken als papadag, adoptie door homo-ouders en eeuwig single zijn. Koop dus deze week nog je lievelingstijdschriften bij AKO, Bruna, Primera, The Readshop of de betere tijdschrift- en tabakswinkels!

Als je kans wilt maken op een Nescafe Dolce Gusto en andere mooie prijzen, upload dan een favoriete familiefoto op Facebook in de speciale Blad cover en deel hem met je vrienden! Verzamel zoveel mogelijk stemmen. De 5 covers met de meeste stemmen winnen één van de prijzen.

Via de Facebookpagina van Vriendin kun je je eigen familiecover uploaden. We zijn benieuwd naar al jullie mooie foto’s!

De Bladenweek loopt van 10 tot en met 23 september.

Plaats een reactie

Vind jij het leuk om foto's te maken?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  july28 do 13 sep '12 09:31

  Reactie: Soms, tijdens de vakantie maak ik regelmatig een foto
  Het is belangrijk om momenten vast te leggen maar soms ook erg irritant steeds met de fotocamera bezig te moeten zijn! Net alsof je dan zelf wat mist????
  Reageer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
Dit is de faamnaam van 2017

24.10.2017 - Chris Mus is door de ‘Coen en Sander Show’ gekozen als faamnaam 2017. Dit is het derde jaar dat Coen en Sander opzoek gingen naar originele en vooral grappige namen.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |