×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Manon fietst vandaag de Alpe d'HuZes

Vandaag gaat het echt gebeuren, veel succes Manon!

Vandaag gaat Manon de Alpe d’Huez opfietsen om geld op te halen voor het Onderzoeksfonds van het KWF. 22 Bochten, 13,5 kilometer tegen een berg opfietsen met een stijgingspercentage van 8 %. Vriendin.nl belde haar gisteren om te vragen hoe de sfeer daar is.


 

“Het is hier een drukte van jewelste, behalve de mensen die de Alpe d’HuZes gaan fietsen, zijn er ook veel begeleiders, supporters, wandelaars en fietsers die uitgeloot zijn. Zij hebben maandag al de Alpe d’Huez beklommen. De sfeer is echt heel erg goed. Er wordt gezegd dat er wel 10.000 mensen op de berg zijn, bijna allemaal Nederlanders.

De beklimming is 22 bochten lang, in het dal begin je bij bocht 22, daarna tel je bochten af terwijl je hoger komt. Dinsdagmiddag hebben we voor het eerst een stukje geprobeerd, die berg is stíjl, echt niet normaal. Ik sta nog te trillen op mijn benen. Deze week werd nog regen voorspeld, maar van die voorspelling lijkt weinig terecht te komen, inmiddels is de kans op neerslag op 6 juni gedaald van 90 % naar 30 %, het blijft dus waarschijnlijk droog!

Gisteren hebben we een kaarsje voor mijn moeder gekocht, de reden dat we meefietsen, zij overleed vier jaar geleden aan kanker. In bocht zeven worden alle kaarsjes neergezet voor overleden geliefden, daar komt haar kaarsje dus ook te staan, een heel indrukwekkend idee. Mijn broer en ik hebben allebei de muziek van haar begrafenis op onze iPods gedownload, daar ga ik naar luisteren als ik omhoog fiets, dan is ze er ook een beetje bij voor mijn gevoel. Ik ben me nu vooral mentaal aan het voorbereiden, ik denk dat morgen de emoties pas komen.

En goed nieuws! We hebben de € 12.500,- bij elkaar gekregen! We proberen dit nog naar de € 15.000,- te tillen, want dan hoeven we volgend jaar niet mee te loten. Of ik dan weer mee ga doen, dat weet ik nog niet hoor, ik ga eerst eens kijken of het dit jaar lukt.”

Vriendin.nl wenst Manon en haar teamleden Medsports ontzettend veel succes en sterkte vandaag! Later deze week bellen we weer met Manon om te vragen hoe het gegaan is.

Wil je doneren of meer lezen over haar team, bekijk dan deze pagina.
 

Plaats een reactie

1Reacties

Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
OG3NE en vader Rick halen veel steun uit gezinstatoeage

16.08.2017 - Dit zeggen de meiden op Instagram. Voor het overlijden van hun moeder Isolde, lieten ze met het hele gezin een tatoeage zetten.

Lees meer
Minderjarigen per september recht op studiefinanciering

15.08.2017 - Goed nieuws voor studenten (hbo en universiteit) onder de achttien jaar: per 1 september 2017 gelden nieuwe regels voor de studiefinanciering. Lees hier wat de nieuwe regeling inhoudt.

Lees meer
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer

1

Humor op social media over eieren met fipronilgehalte

03.08.2017 - We lopen allemaal op eieren als het over opmerkingen plaatsen gaat, maar deze fanatieke twitteraars maken de situatie op een humoristische manier bespreekbaar.

Lees meer
Els: 'Iemands familieleden vinden geeft een kick'

02.08.2017 - Els Leijs (64) werkt als familierechercheur: ze helpt adoptiekinderen, kinderen van onbekende vaders en donorkinderen om hun biologische ouders te traceren. “Laatst vond iemand na twintig jaar zoeken haar vader. Geweldig!”

Lees meer
Penoza het nieuwe seizoen: de officiële trailer bekijk je hier

02.08.2017 - Seizoen vijf van Penoza gaat eind deze maand van start en wij kunnen niet wachten! Want het is tevens ook het laatste seizoen. Vanmorgen gaf Penoza de eerste beelden vrij en dat belooft wat.

Video
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 64 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

  • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
  • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
  • Een gevulde goodiebag
  • Leuke extra’s!