×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Bloemen betalen met boodschappen

Karin Bloemen zet zich op een bijzondere manier in voor de Voedselbank.
27.05.2012 -

Karin Bloemen zet zich op een bijzondere manier in voor De Voedselbank. Op 2 juni kunnen mensen die de Voedselbankkaarten hebben weten te bemachtigen naar haar show Absobloodylutely Bloemiliciously Fanf*ckintastic in Het DeLaMar-theater in Amserdam. Betalen doen ze niet met Euro's, maar met boodschappen!


Waarom? Daarom!

Wekelijks eten ongeveer twintigduizend gezinnen, ruim vijftigduizend mensen in Nederland van het voedselpakket dat zij van de Voedselbank krijgen. Elk jaar worden meer dan negenhonderdduizend pakketten uitgedeeld. Begin april werd bekend dat in de eerste drie maanden van 2012 evenveel aanmeldingen binnenkwamen van mensen die de hulp van de voedselbank nodig hebben, als in heel 2011.

Karin Bloemen: "Mijn voorstelling gaat erover dat ik mensen even de dagelijkse crisisbeslommeringen wil laten vergeten. Helaas is dat niet voor iedereen zo makkelijk. Wij hopen door deze actie mensen die gebruik moeten maken van de Voedselbank te helpen door de levensmiddelen in te zamelen en mensen die niet vermogend genoeg zijn om een theaterkaartje te kunnen betalen, naar het theater te laten komen"

De show

In Absobloodylutely Bloemiliciously Fanf*ckintastic haalt Karin alles uit de kast om haar publiek de dagelijkse crisisbeslommeringen even te doen vergeten - tenslotte werden ook  de grootste Hollywood-producties in de zware jaren '30 gemaakt - en aan haar troostende boezem te laten uithuilen. Kortom, dit is Karin Bloemen in haar meest uitbundige vorm. En dat is feest. Groot feest!

De actie

Op 2 juni 2012 gaan theaterbezoekers de voorstelling Absobloodylutely Bloemiliciously Fanf*ckintastic van Karin Bloemen in het DeLaMar Theater bijwonen in ruil voor vijf levensmiddelen die uit een lijst konden worden gekozen. Het DeLaMar Theater en Karin Bloemen zamelen deze levensmiddelen in voor de voedselpakketten van de Voedselbank. 

De voedselbank-tickets zijn helaas uitverkocht, maar door het grote succes van deze actie, komt er vast een vervolg! We houden je op de hoogte.

Foto: Rob Becker.

Plaats een reactie

Maak jij wel eens gebruik van de Voedselbank?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  wilma schoenmakers di 29 mei '12 19:28

  Reactie: Nee.
  gelukkig hoeve we dat nog niet maar vindt het fijn dat mensen die weinig hebben daar terecht kunnen
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 30 mei '12 07:42

  Reactie: Nee.
  Kan gelukkig nee zeggen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 30 mei '12 14:00

  Reactie: Nee.
  Wij hebben het geluk allebei een baan te hebben en hebben het dus niet nodig. Wel fijn dat het er is voor mensen die het wel nodig hebbeb
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |