×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Gelezen in Vriendin 17

Emotionele verhalen van lezeressen.
24.04.2012 -

Stel je voor: je verloofde blijkt al getrouwd te zijn... Het overkwam Marit. Verder lees je de verhalen van Leonie die een dochtertje heeft met een chromosoom-afwijking, Hilda's broer overleefde Koninginnedag in Apeldoorn niet en Anna's schoonmoeder heeft Alzheimer...


Hilda’s broer Addy kwam om bij de aanslag op Koninginnedag

Koninginnedag 2009 is zo’n dag waarvan je je altijd zult herinneren waar je was. De aanslag in Apeldoorn, de zeven doden, de vele gewonden. Hilda (54) verloor haar broer Addy. Zij maakt zich sterk voor het werven van orgaandonoren met de stichting Worddonor.nl.

“De beelden van die zwarte auto... ik kon het niet bevatten” 

Weet jij nog waar jij was toen je het nieuws van Koninginnedag 2009 hoorde? Vertel het Vriendin.

Annes schoonmoeder heeft alzheimer

Anne (48) en haar man Pieter (51) nemen afscheid van Sjaan (74), de verzorgende, lieve vrouw die Pieters moeder ooit was. Door alzheimer verliest zij langzaam maar zeker haar geheugen. Dat afscheid nemen doet pijn.

"Haar lichaam is er nog, maar de vrouw erin niet meer”

Ken jij iemand, of heb jij iemand gekend die alzheimer heeft/had? Deel je ervaring

Marit kwam erachter dat haar vriend al getrouwd was

Marit (34) was meteen dolgelukkig met haar nieuwe vriend Peter. Al snel gingen ze samenwonen en stelde hij De Vraag. Maar dan komt een vriendin met schokkend nieuws.

“Op de foto stond mijn verloofde. Mét zijn vrouw en kinderen. Ik kan nog steeds niet geloven dat mij dit is overkomen.”

Kun jij je voorstellen dat je lief een dubbelleven leidt?! Lees verder

De dochter van Leonie heeft het fragiele X-syndroom

Isis (10), de oudste dochter van Leonie (31), ontwikkelde zich als baby al trager dan andere kinderen. Haar achterstand werd groter en groter. Na zes jaar volgde de diagnose: Isis heeft het fragiele X-syndroom.

"Isis komt er wel, in haar eigen tempo”

Heb of ken jij kinderen met een chromosoom-afwijking? Deel het met Leonie en andere bezoeksters

Plaats een reactie

Reageer jij wel eens op artikelen in Vriendin?

    •  
    •  
    •  
    •  

3Reacties

Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
OG3NE en vader Rick halen veel steun uit gezinstatoeage

16.08.2017 - Dit zeggen de meiden op Instagram. Voor het overlijden van hun moeder Isolde, lieten ze met het hele gezin een tatoeage zetten.

Lees meer
Minderjarigen per september recht op studiefinanciering

15.08.2017 - Goed nieuws voor studenten (hbo en universiteit) onder de achttien jaar: per 1 september 2017 gelden nieuwe regels voor de studiefinanciering. Lees hier wat de nieuwe regeling inhoudt.

Lees meer
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer

1

Humor op social media over eieren met fipronilgehalte

03.08.2017 - We lopen allemaal op eieren als het over opmerkingen plaatsen gaat, maar deze fanatieke twitteraars maken de situatie op een humoristische manier bespreekbaar.

Lees meer
Els: 'Iemands familieleden vinden geeft een kick'

02.08.2017 - Els Leijs (64) werkt als familierechercheur: ze helpt adoptiekinderen, kinderen van onbekende vaders en donorkinderen om hun biologische ouders te traceren. “Laatst vond iemand na twintig jaar zoeken haar vader. Geweldig!”

Lees meer
Penoza het nieuwe seizoen: de officiële trailer bekijk je hier

02.08.2017 - Seizoen vijf van Penoza gaat eind deze maand van start en wij kunnen niet wachten! Want het is tevens ook het laatste seizoen. Vanmorgen gaf Penoza de eerste beelden vrij en dat belooft wat.

Video
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 64 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

UPDATE

De eerste deelnemers van de Vriendin Shopdag in Tilburg zijn bekend!

Profiteer op zaterdag 9 september van mooie kortingen of andere leuke voordelen bij o.a. Miss Etam, La Ligna, Shoeby, Vero Moda, Triumph, Siebel Juweliers, Intersport, Roy Donders, unieke Tilburgse winkels en diverse horecagelegenheden zoals restaurants en Jack’s Casino.

De komende weken komen hier nog meer deelnemers bij….