×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Gelezen in Vriendin 17

Emotionele verhalen van lezeressen.
24.04.2012 -

Stel je voor: je verloofde blijkt al getrouwd te zijn... Het overkwam Marit. Verder lees je de verhalen van Leonie die een dochtertje heeft met een chromosoom-afwijking, Hilda's broer overleefde Koninginnedag in Apeldoorn niet en Anna's schoonmoeder heeft Alzheimer...


Hilda’s broer Addy kwam om bij de aanslag op Koninginnedag

Koninginnedag 2009 is zo’n dag waarvan je je altijd zult herinneren waar je was. De aanslag in Apeldoorn, de zeven doden, de vele gewonden. Hilda (54) verloor haar broer Addy. Zij maakt zich sterk voor het werven van orgaandonoren met de stichting Worddonor.nl.

“De beelden van die zwarte auto... ik kon het niet bevatten” 

Weet jij nog waar jij was toen je het nieuws van Koninginnedag 2009 hoorde? Vertel het Vriendin.

Annes schoonmoeder heeft alzheimer

Anne (48) en haar man Pieter (51) nemen afscheid van Sjaan (74), de verzorgende, lieve vrouw die Pieters moeder ooit was. Door alzheimer verliest zij langzaam maar zeker haar geheugen. Dat afscheid nemen doet pijn.

"Haar lichaam is er nog, maar de vrouw erin niet meer”

Ken jij iemand, of heb jij iemand gekend die alzheimer heeft/had? Deel je ervaring

Marit kwam erachter dat haar vriend al getrouwd was

Marit (34) was meteen dolgelukkig met haar nieuwe vriend Peter. Al snel gingen ze samenwonen en stelde hij De Vraag. Maar dan komt een vriendin met schokkend nieuws.

“Op de foto stond mijn verloofde. Mét zijn vrouw en kinderen. Ik kan nog steeds niet geloven dat mij dit is overkomen.”

Kun jij je voorstellen dat je lief een dubbelleven leidt?! Lees verder

De dochter van Leonie heeft het fragiele X-syndroom

Isis (10), de oudste dochter van Leonie (31), ontwikkelde zich als baby al trager dan andere kinderen. Haar achterstand werd groter en groter. Na zes jaar volgde de diagnose: Isis heeft het fragiele X-syndroom.

"Isis komt er wel, in haar eigen tempo”

Heb of ken jij kinderen met een chromosoom-afwijking? Deel het met Leonie en andere bezoeksters

Plaats een reactie

Reageer jij wel eens op artikelen in Vriendin?

    •  
    •  
    •  
    •  

3Reacties

Lilian Marijnissen volgt Emile Roemer op als SP-leider

13.12.2017 - Deze ochtend werd bekend dat Emile Roemer opstapt als SP-leider. Lilian Marijnissen volgt hem op. Wat weten we al over de nieuwe SP-leider? Vriendin interviewde haar eerder dit jaar.

Lees meer

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 67 |