×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Gelezen in Vriendin 17

Emotionele verhalen van lezeressen.
24.04.2012 -

Stel je voor: je verloofde blijkt al getrouwd te zijn... Het overkwam Marit. Verder lees je de verhalen van Leonie die een dochtertje heeft met een chromosoom-afwijking, Hilda's broer overleefde Koninginnedag in Apeldoorn niet en Anna's schoonmoeder heeft Alzheimer...


Hilda’s broer Addy kwam om bij de aanslag op Koninginnedag

Koninginnedag 2009 is zo’n dag waarvan je je altijd zult herinneren waar je was. De aanslag in Apeldoorn, de zeven doden, de vele gewonden. Hilda (54) verloor haar broer Addy. Zij maakt zich sterk voor het werven van orgaandonoren met de stichting Worddonor.nl.

“De beelden van die zwarte auto... ik kon het niet bevatten” 

Weet jij nog waar jij was toen je het nieuws van Koninginnedag 2009 hoorde? Vertel het Vriendin.

Annes schoonmoeder heeft alzheimer

Anne (48) en haar man Pieter (51) nemen afscheid van Sjaan (74), de verzorgende, lieve vrouw die Pieters moeder ooit was. Door alzheimer verliest zij langzaam maar zeker haar geheugen. Dat afscheid nemen doet pijn.

"Haar lichaam is er nog, maar de vrouw erin niet meer”

Ken jij iemand, of heb jij iemand gekend die alzheimer heeft/had? Deel je ervaring

Marit kwam erachter dat haar vriend al getrouwd was

Marit (34) was meteen dolgelukkig met haar nieuwe vriend Peter. Al snel gingen ze samenwonen en stelde hij De Vraag. Maar dan komt een vriendin met schokkend nieuws.

“Op de foto stond mijn verloofde. Mét zijn vrouw en kinderen. Ik kan nog steeds niet geloven dat mij dit is overkomen.”

Kun jij je voorstellen dat je lief een dubbelleven leidt?! Lees verder

De dochter van Leonie heeft het fragiele X-syndroom

Isis (10), de oudste dochter van Leonie (31), ontwikkelde zich als baby al trager dan andere kinderen. Haar achterstand werd groter en groter. Na zes jaar volgde de diagnose: Isis heeft het fragiele X-syndroom.

"Isis komt er wel, in haar eigen tempo”

Heb of ken jij kinderen met een chromosoom-afwijking? Deel het met Leonie en andere bezoeksters

Plaats een reactie

Reageer jij wel eens op artikelen in Vriendin?

    •  
    •  
    •  
    •  

3Reacties

 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |