×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

In Vriendin 15 lees je deze verhalen:

Verhalen van lezeressen.
10.04.2012 -

Rita vertelt over haar dochter die geboren werd met een ernstige hartafwijking, Sjacky vond onverwacht de liefde na de dood van haar man, Maria werkt bij een sekslijn om de eindjes aan elkaar te knopen, Fanny heeft een traagwerkende schildklier en Marissa werd door haar baas lastiggevallen en verloor haar baan... Deze en nog meer persoonlijke verhalen vind je in Vriendin 15.


 

 

Rita's dochter heeft een ernstige hartafwijking.

Ondanks de hartafwijking van hun dochter Bixente (9) proberen Rita (42) en Jimmy (43) een zo normaal mogelijk leven te leiden. Niet alleen voor Bixente, maar ook voor hun vijf andere kinderen. Al vlak na Bix' geboorte krijgt Rita een onheilspellend gevoel...

“We hebben een bijzonder meisje in ons midden”
 
Heb jij wel eens een (vervelend) voorgevoel had dat juist was? Lees en reageer.
 
Nadat haar man overleed, vond Sjacky de liefde onverwacht dichtbij.
 
Sjacky (32) verloor zeven jaar geleden haar man Edgard. Bij Jeroen (34) vond ze veel steun. Hij was een goede vriend van haar én Edgard. Anderhalf jaar later komen er plots verliefde gevoelens boven.
 
“In plaats van één, bleek ik twee grote liefdes te hebben”
 
Geloof jij dat je één grote liefde hebt of meerdere? Lees en geef je mening.
 
Niemand weet dat Maria extra geld verdient bij een sekslijn.
 
Maria (35) is een alleenstaande moeder met twee dochters, Fien (5) en Pip (3). Sinds haar scheiding heeft ze het financieel niet makkelijk. Daarom verdient ze bij op een ongebruikelijke manier, met telefoonseks.
 
"Als het aan mij ligt, blijf ik dit ‘bijbaantje’ nog jaren doen."
 
Zou jij voor een sekslijn kunnen/willen werken? Lees en vertel!
 
Fanny had een traagwerkende schildklier.
 
Als blijkt dat Fanny’s (36) schildklier te traag werkt, krijgt ze een medicijn voorgeschreven dat ze volgens haar huisarts levenslang moet blijven slikken. In het alternatieve circuit stuit ze op de methode Healing Arts, die haar leven verandert.
 
“Dankzij alternatieve therapie verdwenen mijn klachten.”
 
Heb jij wel eens alternatieve geneesmiddelen/therapie geprobeerd? Lees en deel je ervaring.
 
Marissa werd lastiggevallen door haar baas.
 
Vol enthousiasme ging Marissa (33) aan de slag als receptioniste bij een autobedrijf. Al snel bleek haar baas niet gewoon charmant, maar opdringerig. Niemand nam haar klachten serieus...
 
"Dat ik bang voor hem was, gaf hem een gevoel van macht."
 
Ben jij wel eens lastiggevallen op je werk? Lees en leef mee.

Plaats een reactie

Heb jij deze verhalen gelezen in Vriendin?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 10 apr '12 17:29

  Reactie: Nee...
  En ik ga ze ook niet lezen..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  huntingboonman do 12 apr '12 19:49

  Reactie: Ja, allemaal.
  Omdat ik graag lees en de verhalen boeiend vond.
  Reageer!
Lilian Marijnissen volgt Emile Roemer op als SP-leider

13.12.2017 - Deze ochtend werd bekend dat Emile Roemer opstapt als SP-leider. Lilian Marijnissen volgt hem op. Wat weten we al over de nieuwe SP-leider? Vriendin interviewde haar eerder dit jaar.

Lees meer

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 67 |