×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

In Vriendin 15 lees je deze verhalen:

Verhalen van lezeressen.
10.04.2012 -

Rita vertelt over haar dochter die geboren werd met een ernstige hartafwijking, Sjacky vond onverwacht de liefde na de dood van haar man, Maria werkt bij een sekslijn om de eindjes aan elkaar te knopen, Fanny heeft een traagwerkende schildklier en Marissa werd door haar baas lastiggevallen en verloor haar baan... Deze en nog meer persoonlijke verhalen vind je in Vriendin 15.


 

 

Rita's dochter heeft een ernstige hartafwijking.

Ondanks de hartafwijking van hun dochter Bixente (9) proberen Rita (42) en Jimmy (43) een zo normaal mogelijk leven te leiden. Niet alleen voor Bixente, maar ook voor hun vijf andere kinderen. Al vlak na Bix' geboorte krijgt Rita een onheilspellend gevoel...

“We hebben een bijzonder meisje in ons midden”
 
Heb jij wel eens een (vervelend) voorgevoel had dat juist was? Lees en reageer.
 
Nadat haar man overleed, vond Sjacky de liefde onverwacht dichtbij.
 
Sjacky (32) verloor zeven jaar geleden haar man Edgard. Bij Jeroen (34) vond ze veel steun. Hij was een goede vriend van haar én Edgard. Anderhalf jaar later komen er plots verliefde gevoelens boven.
 
“In plaats van één, bleek ik twee grote liefdes te hebben”
 
Geloof jij dat je één grote liefde hebt of meerdere? Lees en geef je mening.
 
Niemand weet dat Maria extra geld verdient bij een sekslijn.
 
Maria (35) is een alleenstaande moeder met twee dochters, Fien (5) en Pip (3). Sinds haar scheiding heeft ze het financieel niet makkelijk. Daarom verdient ze bij op een ongebruikelijke manier, met telefoonseks.
 
"Als het aan mij ligt, blijf ik dit ‘bijbaantje’ nog jaren doen."
 
Zou jij voor een sekslijn kunnen/willen werken? Lees en vertel!
 
Fanny had een traagwerkende schildklier.
 
Als blijkt dat Fanny’s (36) schildklier te traag werkt, krijgt ze een medicijn voorgeschreven dat ze volgens haar huisarts levenslang moet blijven slikken. In het alternatieve circuit stuit ze op de methode Healing Arts, die haar leven verandert.
 
“Dankzij alternatieve therapie verdwenen mijn klachten.”
 
Heb jij wel eens alternatieve geneesmiddelen/therapie geprobeerd? Lees en deel je ervaring.
 
Marissa werd lastiggevallen door haar baas.
 
Vol enthousiasme ging Marissa (33) aan de slag als receptioniste bij een autobedrijf. Al snel bleek haar baas niet gewoon charmant, maar opdringerig. Niemand nam haar klachten serieus...
 
"Dat ik bang voor hem was, gaf hem een gevoel van macht."
 
Ben jij wel eens lastiggevallen op je werk? Lees en leef mee.

Plaats een reactie

Heb jij deze verhalen gelezen in Vriendin?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 10 apr '12 17:29

  Reactie: Nee...
  En ik ga ze ook niet lezen..
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  huntingboonman do 12 apr '12 19:49

  Reactie: Ja, allemaal.
  Omdat ik graag lees en de verhalen boeiend vond.
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |