×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Meepraten over onderwerpen in Vriendin 14

Mooie, persoonlijke verhalen in Vriendin 14.
03.04.2012 -

In Vriendin lees je deze week de persoonlijke verhalen van Myranda die ooggetuige was van de schietpartij in Alphen a/d Rijn en het verhaal van Roline, die heel graag kinderen wil, maar haar man niet. Ook vertelt Josette over de zorgen van en voor haar gehandicapte zoon en Mariska kan gelukkig haar allergische reactie op een nieuw medicijn navertellen ...


Myranda was ooggetuige van de schietpartij in Alphen aan den Rijn.

Een jaar na het schietincident in winkelcentrum De Ridderhof in Alphen aan den Rijn vertelt Myranda, die hier in een bloemenwinkel werkt, over die dag.

“Het was een mooie lentedag, tot die eerste knal kwam.”
 
Zou jij gewoon weer aan het werk kunnen gaan als je zoiets meegemaakt had? Deel je mening
 
Roline wil heel graag kinderen, haar man niet.
 
Dat haar man geen kinderen wilde, wist Roline (40) vanaf het begin van hun relatie. Maar stiekem verwachtte zij dat hij wel van gedachten zou veranderen.
 
"Het moedergevoel onderin mijn buik? Dat gaat niet weg."
 
Zou je bij je partner blijven als jullie van mening/gevoel verschillen over kinderen? Praat mee over dit onderwerp
 
Josette zorgt helemaal zelf voor haar gehandicapte zoon.
 
“Nu Dexter fulltime thuis is, gaat het veel beter met hem.”
 
De zoon van Josette (43), Dexter (15), is ernstig verstandelijk gehandicapt. Zij heeft besloten zelf fulltime voor hem te zorgen, sinds zij de beelden zag van de gehandicapte Brandon die jarenlang vastgebonden zat in een instelling.
 
“Toekijken hoe Dexter erbij zat, daar werd ik pas verdrietig van.”
 
Wat zou jij doen? Je kind op laten nemen of er zelf voor zorgen? Geef je mening
 
Mariska kreeg een ernstige allergische reactie op een maagtablet.
 
Nadat Mariska (38) een maagtablet had ingenomen, bleek ze allergisch voor het medicijn. Ze raakte in een levensgevaarlijke shock. Dankzij haar snelle reactie kan ze het gelukkig navertellen.
 
"Het had ook net zo goed fataal kunnen aflopen.”
 
Heb jij wel eens een (ernstige) allergische reactie gehad? Vertel je verhaal

Plaats een reactie

Naar welk verhaal ben jij benieuwd?

    •  
    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |