×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Meepraten over onderwerpen in Vriendin 14

Mooie, persoonlijke verhalen in Vriendin 14.
03.04.2012 -

In Vriendin lees je deze week de persoonlijke verhalen van Myranda die ooggetuige was van de schietpartij in Alphen a/d Rijn en het verhaal van Roline, die heel graag kinderen wil, maar haar man niet. Ook vertelt Josette over de zorgen van en voor haar gehandicapte zoon en Mariska kan gelukkig haar allergische reactie op een nieuw medicijn navertellen ...


Myranda was ooggetuige van de schietpartij in Alphen aan den Rijn.

Een jaar na het schietincident in winkelcentrum De Ridderhof in Alphen aan den Rijn vertelt Myranda, die hier in een bloemenwinkel werkt, over die dag.

“Het was een mooie lentedag, tot die eerste knal kwam.”
 
Zou jij gewoon weer aan het werk kunnen gaan als je zoiets meegemaakt had? Deel je mening
 
Roline wil heel graag kinderen, haar man niet.
 
Dat haar man geen kinderen wilde, wist Roline (40) vanaf het begin van hun relatie. Maar stiekem verwachtte zij dat hij wel van gedachten zou veranderen.
 
"Het moedergevoel onderin mijn buik? Dat gaat niet weg."
 
Zou je bij je partner blijven als jullie van mening/gevoel verschillen over kinderen? Praat mee over dit onderwerp
 
Josette zorgt helemaal zelf voor haar gehandicapte zoon.
 
“Nu Dexter fulltime thuis is, gaat het veel beter met hem.”
 
De zoon van Josette (43), Dexter (15), is ernstig verstandelijk gehandicapt. Zij heeft besloten zelf fulltime voor hem te zorgen, sinds zij de beelden zag van de gehandicapte Brandon die jarenlang vastgebonden zat in een instelling.
 
“Toekijken hoe Dexter erbij zat, daar werd ik pas verdrietig van.”
 
Wat zou jij doen? Je kind op laten nemen of er zelf voor zorgen? Geef je mening
 
Mariska kreeg een ernstige allergische reactie op een maagtablet.
 
Nadat Mariska (38) een maagtablet had ingenomen, bleek ze allergisch voor het medicijn. Ze raakte in een levensgevaarlijke shock. Dankzij haar snelle reactie kan ze het gelukkig navertellen.
 
"Het had ook net zo goed fataal kunnen aflopen.”
 
Heb jij wel eens een (ernstige) allergische reactie gehad? Vertel je verhaal

Plaats een reactie

Naar welk verhaal ben jij benieuwd?

    •  
    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lilian Marijnissen volgt Emile Roemer op als SP-leider

13.12.2017 - Deze ochtend werd bekend dat Emile Roemer opstapt als SP-leider. Lilian Marijnissen volgt hem op. Wat weten we al over de nieuwe SP-leider? Vriendin interviewde haar eerder dit jaar.

Lees meer

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 67 |