×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Jacquelines dochter werd opgenomen met een alcoholvergiftiging

Persoonlijke verhalen in Vriendin 13, lees en leef mee!
27.03.2012 -

Behalve Jacquelines verhaal vind je in Vriendin 13 het verhaal van Linda die veel baat heeft gehad van reikibehandelingen. Ook vertelt Lieke hoe ze van de één op de andere dag niet meer kon lopen en legt Merel uit waardoor ze haar vertrouwen in relaties kwijt is. Lees en leef met ze mee...


Nu in Vriendin 13:

Jacquelines dochter lag in het ziekenhuis met een alcoholvergiftiging.

Het zogenaamde ‘comazuipen’ wordt een steeds groter probleem. Vorig jaar werden er bijna zevenhonderd jongeren in het ziekenhuis opgenomen met alcoholvergiftiging, vierhonderd meer dan in 2007. Eén van zulke veeldrinkers was Yosie (19), de dochter van Jacqueline (47).

“Alcohol speelde totaal geen rol in ons gezin, tot die avond.”

Heeft jouw kind wel eens teveel gedronken of ben je zelf wel eens onwel geworden van alcohol? Klik om te delen.

Reiki hielp Linda van haar schouderklachten af.

Als Linda (50) pijn krijgt in haar schouder, wordt ze doorverwezen naar de fysiotherapeut en het ziekenhuis. De injectie en oefeningen die ze krijgt, helpen echter nauwelijks. De klachten beperken haar steeds meer in haar dagelijks leven. Totdat ze reiki probeert.

"Het was alsof zich een licht door mijn lijf verspreidde.”

Geloof jij in Reiki? Geef je mening.

Merel is haar vertrouwen in relaties kwijt

Het huwelijk van Merel (43) liep na twintig jaar op de klippen en relaties daarna gaven haar zelfvertrouwen een nog diepere deuk. Inmiddels heeft ze een fijne partner, maar de angst dat het weer mis gaat, laat haar niet los.

"Als hij naar een andere vrouw kijkt, ben ik al jaloers..."

Herken jij dit of heb je advies voor Merel? Laat het haar weten.

Lieke kon ineens niet meer lopen

Twee jaar geleden belandde Lieke (28) met ondraaglijke pijnen in haar rug in een rolstoel. De kans dat ze er ooit uit zou komen, was klein. Toch loopt ze sinds kort weer zes minuten achter elkaar.

“Ik wilde gelukkig zijn, of ik nu in een rolstoel zat of niet”

Heb jij ook zoiets meegemaakt of wil je iets tegen Lieke zeggen. Laat een bericht achter.

Plaats een reactie

Welk verhaal lijkt jou interessant?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Esprinses di 27 mrt '12 12:03

  Reactie: Allemaal!
  ieder verhaal heeft wel iets waar je ook jezelf in herkend,al is t maar 1 zin
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 27 mrt '12 18:24

  Reactie: Mwah, niet deze bovenstaande.
  Sorry, al die ellende verhalen, ik ben er geen voorstander van
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |