×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tygo Gernandt en Saar Koningberger gaan de strijd aan met elkaar!

Saar en Tygo gaan de paintball battle tegen elkaar aan!
22.03.2012 -

Acteur Tygo Gernandt en presentatrice Saar Koningsberger gaan de strijd aan met elkaar voor het goede doel. Dat wordt leuk!


Tygo en Saar gaan een wedstrijdje paintballen! Paintballen kan natuurlijk niet zonder verfballetjes, en dat is precies waar deze BN-ers hun opbrengst vandaan willen halen. Jij kunt vanaf vandaag twee weken lang paintballetjes kopen voor je favoriete team (Tygo of Saar), en de opbrengst daarvan gaat naar Cordaid Microkrediet.

Tygo en Saar hebben ieder hun eigen project waar ze voor zullen strijden. Welke dat zijn?

Tygo: Paterno Villas
Tygo gooit zijn paintball-kwaliteiten in de strijd voor de Filippijnse Paterno Villas, die zijn eigen taxi wil afbetalen. Over deze taxi zegt Paterno: ‘Met mijn eigen tricycle kan ik werken zolang ik wil en houd ik meer geld over.’
Lees meer over Paterno Villas op cordaidmicrokrediet.nl

Saar: Perlita Arquelles
Saar strijdt voor de Filipijnse Perlita Arquelles, die met haar handel in bloemenkransen haar 3 kinderen naar school kan laten gaan.
Lees meer over Perlita op cordaidmicrokrediet.nl

Extra leuk: op de site van Cordaid Microkrediet kun je ook filmpjes kijken van Paterno en Perlita!

Hoe doe je mee?
Via de website www.cordeals.nl kun je paintballen kopen voor je favoriete team (10 stuks voor € 2,-). De Cordeal loopt tot 4 april a.s., en op 2 mei gaan Tygo en Saar de paintball battle tegen elkaar aan!
 

Plaats een reactie

Houd je van paintballen?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 22 mrt '12 17:15

  Reactie: Nee, absoluut niet
  Nee afschuwelijk. Heb liever laser questen.
  Reageer!
Lilian Marijnissen volgt Emile Roemer op als SP-leider

13.12.2017 - Deze ochtend werd bekend dat Emile Roemer opstapt als SP-leider. Lilian Marijnissen volgt hem op. Wat weten we al over de nieuwe SP-leider? Vriendin interviewde haar eerder dit jaar.

Lees meer

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 67 |