×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tygo Gernandt en Saar Koningberger gaan de strijd aan met elkaar!

Saar en Tygo gaan de paintball battle tegen elkaar aan!
22.03.2012 -

Acteur Tygo Gernandt en presentatrice Saar Koningsberger gaan de strijd aan met elkaar voor het goede doel. Dat wordt leuk!


Tygo en Saar gaan een wedstrijdje paintballen! Paintballen kan natuurlijk niet zonder verfballetjes, en dat is precies waar deze BN-ers hun opbrengst vandaan willen halen. Jij kunt vanaf vandaag twee weken lang paintballetjes kopen voor je favoriete team (Tygo of Saar), en de opbrengst daarvan gaat naar Cordaid Microkrediet.

Tygo en Saar hebben ieder hun eigen project waar ze voor zullen strijden. Welke dat zijn?

Tygo: Paterno Villas
Tygo gooit zijn paintball-kwaliteiten in de strijd voor de Filippijnse Paterno Villas, die zijn eigen taxi wil afbetalen. Over deze taxi zegt Paterno: ‘Met mijn eigen tricycle kan ik werken zolang ik wil en houd ik meer geld over.’
Lees meer over Paterno Villas op cordaidmicrokrediet.nl

Saar: Perlita Arquelles
Saar strijdt voor de Filipijnse Perlita Arquelles, die met haar handel in bloemenkransen haar 3 kinderen naar school kan laten gaan.
Lees meer over Perlita op cordaidmicrokrediet.nl

Extra leuk: op de site van Cordaid Microkrediet kun je ook filmpjes kijken van Paterno en Perlita!

Hoe doe je mee?
Via de website www.cordeals.nl kun je paintballen kopen voor je favoriete team (10 stuks voor € 2,-). De Cordeal loopt tot 4 april a.s., en op 2 mei gaan Tygo en Saar de paintball battle tegen elkaar aan!
 

Plaats een reactie

Houd je van paintballen?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 22 mrt '12 17:15

  Reactie: Nee, absoluut niet
  Nee afschuwelijk. Heb liever laser questen.
  Reageer!