×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tygo Gernandt en Saar Koningberger gaan de strijd aan met elkaar!

Saar en Tygo gaan de paintball battle tegen elkaar aan!
22.03.2012 -

Acteur Tygo Gernandt en presentatrice Saar Koningsberger gaan de strijd aan met elkaar voor het goede doel. Dat wordt leuk!


Tygo en Saar gaan een wedstrijdje paintballen! Paintballen kan natuurlijk niet zonder verfballetjes, en dat is precies waar deze BN-ers hun opbrengst vandaan willen halen. Jij kunt vanaf vandaag twee weken lang paintballetjes kopen voor je favoriete team (Tygo of Saar), en de opbrengst daarvan gaat naar Cordaid Microkrediet.

Tygo en Saar hebben ieder hun eigen project waar ze voor zullen strijden. Welke dat zijn?

Tygo: Paterno Villas
Tygo gooit zijn paintball-kwaliteiten in de strijd voor de Filippijnse Paterno Villas, die zijn eigen taxi wil afbetalen. Over deze taxi zegt Paterno: ‘Met mijn eigen tricycle kan ik werken zolang ik wil en houd ik meer geld over.’
Lees meer over Paterno Villas op cordaidmicrokrediet.nl

Saar: Perlita Arquelles
Saar strijdt voor de Filipijnse Perlita Arquelles, die met haar handel in bloemenkransen haar 3 kinderen naar school kan laten gaan.
Lees meer over Perlita op cordaidmicrokrediet.nl

Extra leuk: op de site van Cordaid Microkrediet kun je ook filmpjes kijken van Paterno en Perlita!

Hoe doe je mee?
Via de website www.cordeals.nl kun je paintballen kopen voor je favoriete team (10 stuks voor € 2,-). De Cordeal loopt tot 4 april a.s., en op 2 mei gaan Tygo en Saar de paintball battle tegen elkaar aan!
 

Plaats een reactie

Houd je van paintballen?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 22 mrt '12 17:15

  Reactie: Nee, absoluut niet
  Nee afschuwelijk. Heb liever laser questen.
  Reageer!
Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
OG3NE en vader Rick halen veel steun uit gezinstatoeage

16.08.2017 - Dit zeggen de meiden op Instagram. Voor het overlijden van hun moeder Isolde, lieten ze met het hele gezin een tatoeage zetten.

Lees meer
Minderjarigen per september recht op studiefinanciering

15.08.2017 - Goed nieuws voor studenten (hbo en universiteit) onder de achttien jaar: per 1 september 2017 gelden nieuwe regels voor de studiefinanciering. Lees hier wat de nieuwe regeling inhoudt.

Lees meer
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer

1

Humor op social media over eieren met fipronilgehalte

03.08.2017 - We lopen allemaal op eieren als het over opmerkingen plaatsen gaat, maar deze fanatieke twitteraars maken de situatie op een humoristische manier bespreekbaar.

Lees meer
Els: 'Iemands familieleden vinden geeft een kick'

02.08.2017 - Els Leijs (64) werkt als familierechercheur: ze helpt adoptiekinderen, kinderen van onbekende vaders en donorkinderen om hun biologische ouders te traceren. “Laatst vond iemand na twintig jaar zoeken haar vader. Geweldig!”

Lees meer
Penoza het nieuwe seizoen: de officiële trailer bekijk je hier

02.08.2017 - Seizoen vijf van Penoza gaat eind deze maand van start en wij kunnen niet wachten! Want het is tevens ook het laatste seizoen. Vanmorgen gaf Penoza de eerste beelden vrij en dat belooft wat.

Video
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 64 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

UPDATE

De eerste deelnemers van de Vriendin Shopdag in Tilburg zijn bekend!

Profiteer op zaterdag 9 september van mooie kortingen of andere leuke voordelen bij o.a. Miss Etam, La Ligna, Shoeby, Vero Moda, Triumph, Siebel Juweliers, Intersport, Roy Donders, unieke Tilburgse winkels en diverse horecagelegenheden zoals restaurants en Jack’s Casino.

De komende weken komen hier nog meer deelnemers bij….