×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tygo Gernandt en Saar Koningberger gaan de strijd aan met elkaar!

Saar en Tygo gaan de paintball battle tegen elkaar aan!
22.03.2012 -

Acteur Tygo Gernandt en presentatrice Saar Koningsberger gaan de strijd aan met elkaar voor het goede doel. Dat wordt leuk!


Tygo en Saar gaan een wedstrijdje paintballen! Paintballen kan natuurlijk niet zonder verfballetjes, en dat is precies waar deze BN-ers hun opbrengst vandaan willen halen. Jij kunt vanaf vandaag twee weken lang paintballetjes kopen voor je favoriete team (Tygo of Saar), en de opbrengst daarvan gaat naar Cordaid Microkrediet.

Tygo en Saar hebben ieder hun eigen project waar ze voor zullen strijden. Welke dat zijn?

Tygo: Paterno Villas
Tygo gooit zijn paintball-kwaliteiten in de strijd voor de Filippijnse Paterno Villas, die zijn eigen taxi wil afbetalen. Over deze taxi zegt Paterno: ‘Met mijn eigen tricycle kan ik werken zolang ik wil en houd ik meer geld over.’
Lees meer over Paterno Villas op cordaidmicrokrediet.nl

Saar: Perlita Arquelles
Saar strijdt voor de Filipijnse Perlita Arquelles, die met haar handel in bloemenkransen haar 3 kinderen naar school kan laten gaan.
Lees meer over Perlita op cordaidmicrokrediet.nl

Extra leuk: op de site van Cordaid Microkrediet kun je ook filmpjes kijken van Paterno en Perlita!

Hoe doe je mee?
Via de website www.cordeals.nl kun je paintballen kopen voor je favoriete team (10 stuks voor € 2,-). De Cordeal loopt tot 4 april a.s., en op 2 mei gaan Tygo en Saar de paintball battle tegen elkaar aan!
 

Plaats een reactie

Houd je van paintballen?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 22 mrt '12 17:15

  Reactie: Nee, absoluut niet
  Nee afschuwelijk. Heb liever laser questen.
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |