×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vandaag is het Warme Truiendag!

Coole actie!
10.02.2012 -

Trek je lekkerste, warme trui aan en zet de verwarming ietsje lager. Goed voor het milieu én je portemonnee!


Vandaag is het Warme Truiendag, een dag om even bewust stil te staan bij wat jij kunt doen om mee te helpen aan een beter klimaat. Doe mee met deze coole actie om de opwarming van de aarde tegen te gaan!

De cijfers

Ga verstandig met energie om! De verwarming één graad lager spaart per graad maar liefst 7% energie en dus ook 7% CO2 uitstoot. Met een trui aan spaar je het klimaat zonder verlies van comfort. Maar liefst 40% van alle energie die in Nederland wordt gebruikt wordt omgezet in warmte. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar je kunt, als je de verwarming minder hoog zet en bijvoorbeeld 's nachts de thermostaat een paar graden lager zet, meer dan € 100,- op je jaarrekening besparen!

Wil je meer lezen over Warme Truiendag en leuke acties op het werk, school of thuis, ga naar www.warmetruiendag.nl

Plaats een reactie

Heb jij een warme trui aan?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  boekenwurm7 vr 10 feb '12 14:42

  Reactie: Ja, ik doe mee!
  jazeker, één met col, heerlijk zacht en warm en de verwarming een graadje lager
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Elvisfan44 zo 12 feb '12 18:40

  Reactie: Ja, ik doe mee!
  dat doen we hier al langer, lekker met een fleece dekentje op de bank, de verwarming komt savonds nooit hoger dan 19 graden, overdag op 18 en snachts 15
  Reageer!