×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Reageren op artikelen in Vriendin 4?

Reageer op artikelen in Vriendin

Vriendin 4 staat weer vol met mooie persoonlijke verhalen. Wil jij reageren op een artikel, je mening geven of iemand een hart onder de riem steken?


 

 

 

 

Op het forum vind je het overzicht van alle onderwerpen waar je in mee kunt praten. Deze week kun je reageren op de volgende verhalen uit Vriendin:

De moordenaar van Chantals zus loopt na vijf jaar nog vrij rond.

In 2006 werd de 28-jarige Tamara Wolvers in haar ouderlijk huis om het leven gebracht. Vijf maanden later pakte de politie haar ex-oom Jaco G. als verdachte op, maar die loopt nu nog steeds vrij rond. 

Tamara’s zus Chantal (31): “Zolang er geen dader is aangewezen, kun je het nooit een plekje geven.”

Reageer op dit verhaal

Vriendin bezoekt het Emma Kinderziekenhuis.

Een ruimte in het ziekenhuis waar baby’s en kinderen zich veilig voelen en alleen kunnen zijn met hun ouders. Het Emma Kinderziekenhuis AMC krijgt een grote, kindvriendelijke metamorfose en Vriendin liep een dagje mee.

Reageer op dit verhaal

Yvonne ergert zich aan de digitale obsessie van haar kinderen.

Yvonne maakt graag gebruik van haar computer en haar mobiele telefoon, maar toch baalt ze dat haar kinderen constant achter een beeldscherm zitten. 

“Mijn gezin lijkt wel beeldschermverslaafd!”

Reageer op dit verhaal

Elles heeft de concentratiestoornis ADD.

Elles (27) heeft ADD, een concentratiestoornis die dagelijkse dingen, zoals het huis opruimen, tot een strijd maakt. Soms is ze bang dat ze haar kinderen Eva (7) en Jamie (4) tekortdoet. Toch blijft Elles positief:
 
“ADD maakt je leven mooier, als je het maar goed benut”
 
 
Brenda is helderziend en ‘ziet’ meer dan een ander.

Brenda (29) kreeg zes jaar geleden een zwaar auto-ongeluk waarbij ze haar vriend Peter verloor. Sinds de klap heeft Brenda paranormale ervaringen.
 
"Ik heb vrienden verloren door mijn voorspellingen."
 
 
De zoon van Marlies heeft diabetes.
 
Dacht je dat suikerziekte alleen iets was voor ouderen? De zestienjarige zoon van Marlies (46) heeft het. Vooral nu hij in de puberteit zit, zorgt deze chronische ziekte voor de nodige zorgen, strijd en stress.
 
“Mijn hart brak toen hij vroeg of het over zou gaan..."
 
 
Yvet betrapte haar vader...
 
Ongelukkigerwijs betrapt Yvet haar vader als hij intiem zit te dineren met een vrouw. Maar niet met haar moeder, waar hij mee getrouwd is en die denkt dat hij overwerkt. Yvet heeft nu een duivels dilemma

“Ik ben een pion in mijn vaders spel van ontrouw."

Reageer op dit verhaal

 

 

Plaats een reactie

Welk verhaal lijkt jou (of vind jij) het indrukwekkendst?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  Eefje84 vr 3 feb '12 21:44

  Reactie: Het verhaal van Yvet.
  Het lijkt mij vreselijk om iets te ontdekken ik zou mij echt geen raad weten, geeft een akelig gevoel brr
  Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |