×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Reageren op een verhaal in Vriendin?

Heb je een verhaal in Vriendin gelzen dat je geraakt heeft? Praat mee
19.01.2012 -

Heb je een verhaal in Vriendin gelezen dat je geraakt heeft of waar je je mening over wil geven? Op het forum is hier een apart hoekje voor gemaakt: Lees en leef mee...


op het forum vind je het overzicht van alle onderwerpen waar je in mee kunt praten. Deze week kun je reageren op de volgende verhalen uit Vriendin:

Coby (54) bood aan om tijdelijk op haar klein kinderen te passen. Maar tijdelijk betekent voor haar dochter Carla blijkbaar iets anders. Coby vindt dat ze voor lief wordt genomen: “Ik voel me een soort gratis oppas”.
Reageer op dit verhaal

Het leven zag er zonnig uit voor Tineke (46). Ze was net getrouwd met haar grote liefde Johan en niets leek hun geluk in de weg te staan. Toen sloeg het noodlot toe. Drie jaar geleden kreeg Tineke te horen dat ze Alzheimer had en niet oud zou worden: "Ik ben zo bang dat ik het straks allemaal niet meer besef.”
Reageer op dit verhaal

Je doet Michella (24) geen plezier met een fles lekkere bodylotion of een zoetruikend parfum. Sterker nog, ze wordt er ziek van. Zodra Michella in contact komt met een geur, krijgt ze vrijwel direct een migraineaanval die gepaard gaat met lichtflitsen. Dat put haar volledig uit: "De wereld is mijn allergie, iedereen draagt parfum” 
Reageer op dit verhaal

Veronique (44), moeder van een gehandicapte zoon, stond niet te trappelen toen ze werd gevraagd een tijdschrift te maken voor ouders van zorgintensieve kinderen. Ze ging uiteindelijk toch overstag en won een Mercur, een belangrijke tijdschriftprijs, voor haar tijdschrift Lotje&co: "Soms ga je drie stappen vooruit en twee stappen terug."
Reageer op dit verhaal

Toen Thijs Anne (39) ten huwelijk vroeg, zei ze direct ‘ja’. Ze wilde dolgraag kinderen met hem. De huwelijksdag kwam steeds dichterbij, maar toch sloeg de twijfel bij Anne toe: "Voor het altaar schreeuwde alles in mij ‘nee!’"
Reageer op dit verhaal

Plaats een reactie

Kom jij wel eens op het Vriendin-forum?

  •  
  •  
  •  
  •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
OG3NE en vader Rick halen veel steun uit gezinstatoeage

16.08.2017 - Dit zeggen de meiden op Instagram. Voor het overlijden van hun moeder Isolde, lieten ze met het hele gezin een tatoeage zetten.

Lees meer
Minderjarigen per september recht op studiefinanciering

15.08.2017 - Goed nieuws voor studenten (hbo en universiteit) onder de achttien jaar: per 1 september 2017 gelden nieuwe regels voor de studiefinanciering. Lees hier wat de nieuwe regeling inhoudt.

Lees meer
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer

1

Humor op social media over eieren met fipronilgehalte

03.08.2017 - We lopen allemaal op eieren als het over opmerkingen plaatsen gaat, maar deze fanatieke twitteraars maken de situatie op een humoristische manier bespreekbaar.

Lees meer
Els: 'Iemands familieleden vinden geeft een kick'

02.08.2017 - Els Leijs (64) werkt als familierechercheur: ze helpt adoptiekinderen, kinderen van onbekende vaders en donorkinderen om hun biologische ouders te traceren. “Laatst vond iemand na twintig jaar zoeken haar vader. Geweldig!”

Lees meer
Penoza het nieuwe seizoen: de officiële trailer bekijk je hier

02.08.2017 - Seizoen vijf van Penoza gaat eind deze maand van start en wij kunnen niet wachten! Want het is tevens ook het laatste seizoen. Vanmorgen gaf Penoza de eerste beelden vrij en dat belooft wat.

Video
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 64 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

 • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
 • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
 • Een gevulde goodiebag
 • Leuke extra’s!