×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Reageren op een verhaal in Vriendin?

Heb je een verhaal in Vriendin gelzen dat je geraakt heeft? Praat mee
19.01.2012 -

Heb je een verhaal in Vriendin gelezen dat je geraakt heeft of waar je je mening over wil geven? Op het forum is hier een apart hoekje voor gemaakt: Lees en leef mee...


op het forum vind je het overzicht van alle onderwerpen waar je in mee kunt praten. Deze week kun je reageren op de volgende verhalen uit Vriendin:

Coby (54) bood aan om tijdelijk op haar klein kinderen te passen. Maar tijdelijk betekent voor haar dochter Carla blijkbaar iets anders. Coby vindt dat ze voor lief wordt genomen: “Ik voel me een soort gratis oppas”.
Reageer op dit verhaal

Het leven zag er zonnig uit voor Tineke (46). Ze was net getrouwd met haar grote liefde Johan en niets leek hun geluk in de weg te staan. Toen sloeg het noodlot toe. Drie jaar geleden kreeg Tineke te horen dat ze Alzheimer had en niet oud zou worden: "Ik ben zo bang dat ik het straks allemaal niet meer besef.”
Reageer op dit verhaal

Je doet Michella (24) geen plezier met een fles lekkere bodylotion of een zoetruikend parfum. Sterker nog, ze wordt er ziek van. Zodra Michella in contact komt met een geur, krijgt ze vrijwel direct een migraineaanval die gepaard gaat met lichtflitsen. Dat put haar volledig uit: "De wereld is mijn allergie, iedereen draagt parfum” 
Reageer op dit verhaal

Veronique (44), moeder van een gehandicapte zoon, stond niet te trappelen toen ze werd gevraagd een tijdschrift te maken voor ouders van zorgintensieve kinderen. Ze ging uiteindelijk toch overstag en won een Mercur, een belangrijke tijdschriftprijs, voor haar tijdschrift Lotje&co: "Soms ga je drie stappen vooruit en twee stappen terug."
Reageer op dit verhaal

Toen Thijs Anne (39) ten huwelijk vroeg, zei ze direct ‘ja’. Ze wilde dolgraag kinderen met hem. De huwelijksdag kwam steeds dichterbij, maar toch sloeg de twijfel bij Anne toe: "Voor het altaar schreeuwde alles in mij ‘nee!’"
Reageer op dit verhaal

Plaats een reactie

Kom jij wel eens op het Vriendin-forum?

    •  
    •  
    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |