×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Mattie en Wietze uit elkaar: Wietze voelt zich verraden

Mattie en Wietze uit elkaar: Wietze voelt zich verraden
05.05.2017 -

Gisteren werd bekend dat het populaire radioduo Mattie en Wietze van Qmusic uit elkaar gaan. Wietze voelt zich verraden door Mattie, omdat het eigenlijk het plan was om samen naar Sky Radio te gaan. In plaats daarvan heeft Mattie onderhandeld voor een contract voor hem alleen.


Mattie schreef een mail aan Mattie waarin hij vertelt dat ze als duo het plan hadden om samen te verhuizen naar Sky Radio. Mattie kwam terug op het plan en besloot in het geheim voor een eigen contract te onderhandelen. Met zijn eigen ochtendshow verdient hij € 600.000,- en krijgt een Tesla. Dit besluit liet hij aan Wietze weten via een WhatsApp berichtje. Wietze schrijft het niet te begrijpen, omdat Mattie in zijn ogen het succesvolle radioduo om zeep heeft geholpen. 

Reactie van Mattie 
Deze ochtend reageerde Mattie in de ochtendshow op de mail. Hij zegt dat hij vaker met Wietze aan tafel had moeten zitten en hem te lang liet denken dat hij meewilde naar Sky Radio. Van zijn handelen heeft hij spijt, maar hij wilde graag bij Qmusic blijven. Mattie vindt het jammer dat hun samenwerking op deze manier tot een einde komt. Het werd een droevige uitzending, maar gelukkig kwam Fred van Leer voorbij om te boel op te vrolijken. 

Kort geleden waren Mattie en Wietze nog geboeid. Bekijk de video hieronder. 

Plaats een reactie

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 5 mei '17 13:02

  Tja, zo zie je maar dat een jarenlange vriendschap en samenwerking voor sommigen niets betekenen. Je maat een mes in de rug duwen, willens en wetens. Ik wens Wietze alle sterkte toe, want wat zal hij teleurgesteld zijn!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 7 mei '17 01:14

  Ik Ben Er Helemaal Kapot Van Door Die Breuk,Als Belgische Fan.
  Reageer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
Dit is de faamnaam van 2017

24.10.2017 - Chris Mus is door de ‘Coen en Sander Show’ gekozen als faamnaam 2017. Dit is het derde jaar dat Coen en Sander opzoek gingen naar originele en vooral grappige namen.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |