×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Mattie en Wietze uit elkaar: Wietze voelt zich verraden

Mattie en Wietze uit elkaar: Wietze voelt zich verraden
05.05.2017 -

Gisteren werd bekend dat het populaire radioduo Mattie en Wietze van Qmusic uit elkaar gaan. Wietze voelt zich verraden door Mattie, omdat het eigenlijk het plan was om samen naar Sky Radio te gaan. In plaats daarvan heeft Mattie onderhandeld voor een contract voor hem alleen.


Mattie schreef een mail aan Mattie waarin hij vertelt dat ze als duo het plan hadden om samen te verhuizen naar Sky Radio. Mattie kwam terug op het plan en besloot in het geheim voor een eigen contract te onderhandelen. Met zijn eigen ochtendshow verdient hij € 600.000,- en krijgt een Tesla. Dit besluit liet hij aan Wietze weten via een WhatsApp berichtje. Wietze schrijft het niet te begrijpen, omdat Mattie in zijn ogen het succesvolle radioduo om zeep heeft geholpen. 

Reactie van Mattie 
Deze ochtend reageerde Mattie in de ochtendshow op de mail. Hij zegt dat hij vaker met Wietze aan tafel had moeten zitten en hem te lang liet denken dat hij meewilde naar Sky Radio. Van zijn handelen heeft hij spijt, maar hij wilde graag bij Qmusic blijven. Mattie vindt het jammer dat hun samenwerking op deze manier tot een einde komt. Het werd een droevige uitzending, maar gelukkig kwam Fred van Leer voorbij om te boel op te vrolijken. 

Kort geleden waren Mattie en Wietze nog geboeid. Bekijk de video hieronder. 

Plaats een reactie

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 5 mei '17 13:02

  Tja, zo zie je maar dat een jarenlange vriendschap en samenwerking voor sommigen niets betekenen. Je maat een mes in de rug duwen, willens en wetens. Ik wens Wietze alle sterkte toe, want wat zal hij teleurgesteld zijn!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 7 mei '17 01:14

  Ik Ben Er Helemaal Kapot Van Door Die Breuk,Als Belgische Fan.
  Reageer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |