×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Mattie en Wietze uit elkaar: Wietze voelt zich verraden

Mattie en Wietze uit elkaar: Wietze voelt zich verraden
05.05.2017 -

Gisteren werd bekend dat het populaire radioduo Mattie en Wietze van Qmusic uit elkaar gaan. Wietze voelt zich verraden door Mattie, omdat het eigenlijk het plan was om samen naar Sky Radio te gaan. In plaats daarvan heeft Mattie onderhandeld voor een contract voor hem alleen.


Mattie schreef een mail aan Mattie waarin hij vertelt dat ze als duo het plan hadden om samen te verhuizen naar Sky Radio. Mattie kwam terug op het plan en besloot in het geheim voor een eigen contract te onderhandelen. Met zijn eigen ochtendshow verdient hij € 600.000,- en krijgt een Tesla. Dit besluit liet hij aan Wietze weten via een WhatsApp berichtje. Wietze schrijft het niet te begrijpen, omdat Mattie in zijn ogen het succesvolle radioduo om zeep heeft geholpen. 

Reactie van Mattie 
Deze ochtend reageerde Mattie in de ochtendshow op de mail. Hij zegt dat hij vaker met Wietze aan tafel had moeten zitten en hem te lang liet denken dat hij meewilde naar Sky Radio. Van zijn handelen heeft hij spijt, maar hij wilde graag bij Qmusic blijven. Mattie vindt het jammer dat hun samenwerking op deze manier tot een einde komt. Het werd een droevige uitzending, maar gelukkig kwam Fred van Leer voorbij om te boel op te vrolijken. 

Kort geleden waren Mattie en Wietze nog geboeid. Bekijk de video hieronder. 

Plaats een reactie

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 5 mei '17 13:02

  Tja, zo zie je maar dat een jarenlange vriendschap en samenwerking voor sommigen niets betekenen. Je maat een mes in de rug duwen, willens en wetens. Ik wens Wietze alle sterkte toe, want wat zal hij teleurgesteld zijn!
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem zo 7 mei '17 01:14

  Ik Ben Er Helemaal Kapot Van Door Die Breuk,Als Belgische Fan.
  Reageer!
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
NOS maakt video als reactie op SIRE-campagne

27.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Kritiek volgde én een video van NOS.

Lees verder

1

The Undateables (BNN) biedt excuses aan voor benaderen vrouw met wijnvlek

27.07.2017 - Cheyenne Polderman heeft een wijnvlek in haar gezicht en werd door de redactie van The Undateables benaderd voor het televisieprogramma. De vrouw was perplex en uitte dit op Facebook. BNN biedt excuses aan.

Lees meer
Kritiek op SIRE-campagne 'laat jongens weer jongens zijn'

26.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Dat zou beter zijn voor hun ontwikkeling. Bekijk de video hier.

Lees meer
Hoe overleef je zwarte zaterdag? 5 tips

25.07.2017 - Ga jij deze zomer met de auto op vakantie? Ook dit jaar zijn er weer zwarte zaterdagen waardoor je vaak in de file komt te staan op de Franse autowegen. Met deze tips ontkom je daar hopelijk aan.

Lees meer
Word je stil van: video maakt pijnlijk duidelijk wat haatberichten doen

20.07.2017 - Een korte film van Issa Shaker en Bendrif Anass maakt duidelijk wat voor impact online haatberichten hebben op mensen.

Zien
Yannick (21) overleed door appende autobestuurder

20.07.2017 - Vorige week bekeek heel Nederland de indrukwekkende video van Interpolis. Hoe belangrijk het is om je niet af te laten leiden in het verkeer, blijkt ook uit het verhaal van de ouders van Yannick. De ouders vertellen het ernstige verhaal in Hart van Nederland.

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 63 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!