×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vervul ook Sabine's laatste wens: zo veel mogelijk kaartjes ontvangen

Vervul ook Sabine's laatste wens: zo veel mogelijk kaartjes ontvangen
28.04.2017 -

Sabine Wortelboer (15) heeft een zeldzame vorm van kanker en wordt niet meer beter. Ze heeft nog een grote wens: zo veel mogelijk kaartjes ontvangen. Doe jij mee?


Stuur ook een kaartje 
Het meisje schreef deze week op Facebook dat ze was gestopt met medicatie, nadat nieuwe uitslagen tegenvielen. Het is haar laatste wens om zo veel mogelijk kaartjes te ontvangen. Jij kunt ook een kaartje sturen naar Sabine. Je kaartje kan naar: Dullaertstraat 33, 4561 KA in Hulst. 

Lieve broer 
Vorig jaar lukte het de broer van Sabine, Sol Wortelboer, een behandeling in Amerika mogelijk te maken. Er was veel geld nodig voor de operatie en via een campagne lukte het om het flinke geldbedrag bij elkaar te krijgen. Helaas kreeg Sabine in december een terugval en gaat het steeds slechter met het meisje. 

 

Plaats een reactie

3Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem za 29 apr '17 11:12

  Lieve Sabine, ik heb al heel wat kennissen, familie en vrienden gemaild om je een kaartje te sturen, ik hoop dat je er veel ontvangt. groetjes : Myrna
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  martinemm di 9 mei '17 10:50

  Helaas is zij overleden, maar dankzij velen is haar laatste wens uitgekomen. Rust in vrede lieverd <3
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 10 mei '17 15:57

  Lieve Sabine, Rust zacht. Heel veel sterkte voor de familie.
  Reageer!