×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vanavond: oude GTST-personages en een nieuw gezicht

Vanavond: oude GTST-personages en een nieuw gezicht
03.03.2017 -

In Goede Tijden Slechte Tijden komen vanavond weer oude bekende terug, maar er is ook een nieuw gezicht. Benieuwd wie je om 20.00 uur op je televisiescherm kunt verwachten?


Terug in Meerdijk
Dat Inge Ipenburg, beter bekend als Martine Hafkamp, terugkeert in Meerdijk was al bekend. De laatst keer dat Inge voor lange tijd in de huid van Martine kroop was in 2005. Vanavond zal ze niet alleen opduiken in de soapserie. Ook Sjors Langeveld, Jack van Houten en Wiet komen terug naar het soapdorp. Wiet, gespeeld door Pip Pellens en Jack, gespeeld door Mark van Eeuwen, gingen op zoek naar Martine en Sjors zocht hen na een tijdje op. 

Celia van Dam
Ook is er vanavond een nieuw gezicht te zien, namelijk de dochter van Quinty Trustfull, Moïse. Het achttienjarige meisje zal de rol van Celia van Dam vertolken. Ze gaat aan het werk in de Rozenboom en komt zo in contact met de mensen uit Meerdijk waaronder Rover, gespeeld door Buddy Vedder.

Goede Tijden Slechte Tijden zie je vanavond om 20.00 uur op RTL 4.  

Foto: Otto van den Toorn

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie