×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Tv-tip: Reunited met Yolanthe Sneijder-Cabau

Tv-tip: Reunited met Yolanthe Sneijder-Cabau
01.03.2017 -

Vanavond start het nieuwe programma 'Reunited' van presentatrice Yolanthe Sneijder-Cabau op RTL 4. Ze reist de hele wereld over om mensen bij elkaar te brengen die elkaar jarenlang hebben moeten missen.


'Ik doe het werk wat ik zo leuk vind, maar help er ook mensen mee'

In een eerder interview met Yolanthe promoot ze haar programma Reunited, waarin ze mensen bij elkaar brengt die elkaar jarenlang hebben moeten missen. “We zijn er al een aantal jaar mee bezig”, steekt ze van wal. “Het had nogal wat voeten in de aarde: eerst moesten de juiste mensen worden gevonden, toen raakte ik zwanger en pas na de geboorte van Xess begonnen we met de opnamen. Het programma past goed bij me, want voor mij is het alles in één: ik doe het werk wat ik zo leuk vind, maar help er ook mensen mee. En om zo’n programma bij RTL op primetime te mogen dragen, is een hele eer! Nu ’t af is, ben ik trots op het resultaat.”

Lees het interview met presentatrice Yolanthe hier

Reunited, vanaf vandaag elke woensdag, 20.30 uur op RTL 4

Foto: Bart Honingh

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie