×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Redacteur Sonja zet huisarts Hans in het zonnetje voor beademing baby

Redacteur Sonja zet huisarts Hans in het zonnetje voor beademing baby
24.02.2017 -

'Onze' Sonja kreeg in het najaar van 2016 een zoontje: Max. Dankzij verloskundige huisarts Hans Burggraaff gaat het heel goed met Max. Hij werd door de arts namelijk doeltreffend beademd. Sonja zette hem deze week in het zonnetje en schonk hem een beeld, gemaakt door haar tante.


Na een thuisbevalling had Max een moeizame start en ademde niet. De dokter gaf hem hartmassage en beademde hem. Gelukkig ging het al snel beter met Max. De ambulance die gealarmeerd was, hoefde niet uit te rukken.

Om de dokter te bedanken schonk Sonja hem een kunstwerk. Het is een beeld van een zwangere buik, gemaakt door Sonja's tante Anna van Roomen, die beeldhouwster is. Op de foto's zie je hoe Hans Burggraaff het beeld uitpakt. Van links naar rechts: Max, Sonja en Anna.

Volgens Weespernieuws.nl is Hans Burggraaff al vaker in het zonnetje gezet door dankbare patiënten. 

Foto: Arda van Roomen

Plaats een reactie

1Reacties