×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Maaike's zoon verkocht te weinig lootjes voor voetbalclub: 'Hij kon gaan'

Maaike's zoon verkocht te weinig lootjes voor voetbalclub: 'Hij kon gaan'
16.02.2017 -

Gisteren deed moeder Maaike haar verhaal in Hart van Nederland over haar zoontje Kyan die niet meer welkom is bij zijn voetbalclub. Hij had volgens de club, VV Bladella, niet genoeg lootjes verkocht.


Te weinig lootjes
De club heeft een nieuwjaarsloterij waar ieder lid verplicht 25 loten van een euro per stuk moet verkopen. Kyan kwam niet verder dan tien euro en moeder Maaike had de overige 15 euro dan moeten bijleggen. Maar de ouders van Kyan staken hier een stokje voor en weigerden dit te doen, waardoor Kyan niet langer welkom is op de club.

Principekwestie
Dit nieuwsbericht zorgde voor veel reacties en is inmiddels het gesprek van de dag onder ouders. Want is het nou normaal dat een voetbalclub dit eist of moeten ouders gewoon meer voor het lidmaatschap betalen? Maaike vindt het niet fijn dat haar kind in het donker met geld over straat langs deuren moet. Volgens haar betalen ouders de rest maar bij om gezeur te voorkomen, maar is het voor haar gewoon een principekwestie en daarom zocht zij de media op.

Zoon Kyan voelde zich door dit alles zo aangedaan dat hij met hoofdpijn thuis zat. Het liefst ziet hij zijn vriendjes gewoon weer tijdens de voetbaltraining, vertelt hij tijdens het interview.

KNVB
Inmiddels heeft de KNVB met een tweet gereageerd dat voetbalplezier voor kinderen het allerbelangrijkste is en dat zij VV Bladella verzoeken deze maatregel dringend terug te draaien. Er werden namelijk nog drie andere voetballertjes om deze reden weggestuurd. 
 

Bekijk hieronder het interview met moeder Maaike in Hart van Nederland. 

 
 
Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem do 16 feb '17 13:05

    Te asociaal voor woorden! Ik hoop dat Kyan een andere, leuke (voetbal)club vindt. Want dit is om boos en verdrietig van te worden. Hoop dat meer mensen zich verzetten tegen dit soort onzin. Sterkte!
    Reageer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |