×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Karin Bloemen openhartig over haar zware jeugd in Dream School

Karin Bloemen openhartig over haar zware jeugd in Dream School
26.01.2017 -

In het televisieprgramma Dream School deelde Karin Bloemen voor een klas haar verhaal. Ze vertelde vol emotie en kracht: ook met een nare jeugd kun je hartstikke succesvol worden. De jongeren reageerden ontroerd.


Karin Bloemen vertelde over haar stiefvader, die haar mishandelde en verkrachtte. School was voor haar daarom een veilige plek.  

Niet alleen de jongeren, maar ook kijkers waren enorm ontroerd. 


Een fragment vind je hieronder. Dream School is een televisieprogramma van NPO 3

Lees ook het verhaal van Kim: "Ik gebruik mijn ervaringen nu als kracht". Kim deelde eerder met Vriendin haar verhaal en vertelde dat ze met Karin Bloemen mocht samenwerken om ervaringen nu in te zetten als kracht. 

Kim is ook te zien in de documentaire 'Onze Stem, Onze Kracht' (door Ingeborg Brunt). De trailer vind je hieronder. 

Foto: NPO 3

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem do 26 jan '17 20:17

    Ik heb zelf ook een heftige jeugd gehad en dat heb ik nog.(ben nu 46) Ik ben geboren met een vrij zeldzame oogafwijking met bijbehorende klachten, lichte huidskleur gevoelige huid stollings probleem ed. mijn ouders zijn gescheiden toen ik 5-6 jaar qua. Mijn vader was een alcoholist en van mijn 9e tot mijn 12e heeft hij mijn sexueeĺ misbruikt als ik hem bezocht dit is op mijn 19e naar buiten gekomen. Op mijn 20e kreeg ik een relatie met een zeer charmante man later zijn we getrouwd en kreeg al snel.losse handjes hij sloeg me regelmatig in elkaar. Toch kregen we een dochter nu 25 jaar.Uiteindelijk toch gescheiden . Drie jaar later kreeg ik een nieuwe relatie en die verlies wel goed.In 2000 raakte ik zwanger. Op 13 februari is onze zoon David geboren maar na 2en half uur was hij.overleden door een zeer traumatische en heftige bevalling door fout van het ziekenhuis Daarnaast heb ik heel veel problemen gehad met de opvoeding van mijn dochter
    Reageer!
Word je stil van: video maakt pijnlijk duidelijk wat haatberichten doen

20.07.2017 - Een korte film van Issa Shaker en Bendrif Anass maakt duidelijk wat voor impact online haatberichten hebben op mensen.

Zien
Yannick (21) overleed door appende autobestuurder

20.07.2017 - Vorige week bekeek heel Nederland de indrukwekkende video van Interpolis. Hoe belangrijk het is om je niet af te laten leiden in het verkeer, blijkt ook uit het verhaal van de ouders van Yannick. De ouders vertellen het ernstige verhaal in Hart van Nederland.

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Vogelplas op Texel is Flamingo roze

18.07.2017 - Flamingo is een trend, maar in de Texelse waterplas Wagejot is er iets anders aan de hand...

Lees meer
MH17-monument wordt vandaag geopend

17.07.2017 - Vandaag is het drie jaar geleden dat de vliegtuigramp MH17 plaatsvond. Ronald A. Westerhuis heeft het monument ontworpen. De onthulling is live te volgen via NPO1.

Lees meer
Gedicht voor Abdelhak Nouri gaat social media over

14.07.2017 - Gisteren werd bekend dat de pas 20-jarige voetballer Abdelhak Nouri hersenletsel en blijvende hersenschade heeft opgelopen. Robin van den Heuvel schreef een mooi gedicht voor hem. Hij las zijn gedicht voor bij RTL Late Night.

Lees meer
Automobilisten opgelet: deze reclame komt keihard binnen

12.07.2017 - Iedereen weet dat het gevaarlijk is, maar toch zitten nog veel mensen met hun mobiel achter het stuur. Even een appje beantwoorden of even door Facebook scrollen, terwijl je op hoge snelheid rijdt. In deze proef zijn de deelnemers eerst nog positief, terwijl vervolgens de tranen in hun ogen staan.

Video

3

Isolde Vol-Malee is overleden

12.07.2017 - Isolde Vol, moeder van Lisa, Shelley en Amy (OG3NE), is vandaag overleden. We wensen haar familie heel veel sterkte en kracht toe.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 63 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!