×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Karin Bloemen openhartig over haar zware jeugd in Dream School

Karin Bloemen openhartig over haar zware jeugd in Dream School
26.01.2017 -

In het televisieprgramma Dream School deelde Karin Bloemen voor een klas haar verhaal. Ze vertelde vol emotie en kracht: ook met een nare jeugd kun je hartstikke succesvol worden. De jongeren reageerden ontroerd.


Karin Bloemen vertelde over haar stiefvader, die haar mishandelde en verkrachtte. School was voor haar daarom een veilige plek.  

Niet alleen de jongeren, maar ook kijkers waren enorm ontroerd. 


Een fragment vind je hieronder. Dream School is een televisieprogramma van NPO 3

Lees ook het verhaal van Kim: "Ik gebruik mijn ervaringen nu als kracht". Kim deelde eerder met Vriendin haar verhaal en vertelde dat ze met Karin Bloemen mocht samenwerken om ervaringen nu in te zetten als kracht. 

Kim is ook te zien in de documentaire 'Onze Stem, Onze Kracht' (door Ingeborg Brunt). De trailer vind je hieronder. 

Foto: NPO 3

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem do 26 jan '17 20:17

    Ik heb zelf ook een heftige jeugd gehad en dat heb ik nog.(ben nu 46) Ik ben geboren met een vrij zeldzame oogafwijking met bijbehorende klachten, lichte huidskleur gevoelige huid stollings probleem ed. mijn ouders zijn gescheiden toen ik 5-6 jaar qua. Mijn vader was een alcoholist en van mijn 9e tot mijn 12e heeft hij mijn sexueeĺ misbruikt als ik hem bezocht dit is op mijn 19e naar buiten gekomen. Op mijn 20e kreeg ik een relatie met een zeer charmante man later zijn we getrouwd en kreeg al snel.losse handjes hij sloeg me regelmatig in elkaar. Toch kregen we een dochter nu 25 jaar.Uiteindelijk toch gescheiden . Drie jaar later kreeg ik een nieuwe relatie en die verlies wel goed.In 2000 raakte ik zwanger. Op 13 februari is onze zoon David geboren maar na 2en half uur was hij.overleden door een zeer traumatische en heftige bevalling door fout van het ziekenhuis Daarnaast heb ik heel veel problemen gehad met de opvoeding van mijn dochter
    Reageer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
Dit is de faamnaam van 2017

24.10.2017 - Chris Mus is door de ‘Coen en Sander Show’ gekozen als faamnaam 2017. Dit is het derde jaar dat Coen en Sander opzoek gingen naar originele en vooral grappige namen.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |