×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Karin Bloemen openhartig over haar zware jeugd in Dream School

Karin Bloemen openhartig over haar zware jeugd in Dream School
26.01.2017 -

In het televisieprgramma Dream School deelde Karin Bloemen voor een klas haar verhaal. Ze vertelde vol emotie en kracht: ook met een nare jeugd kun je hartstikke succesvol worden. De jongeren reageerden ontroerd.


Karin Bloemen vertelde over haar stiefvader, die haar mishandelde en verkrachtte. School was voor haar daarom een veilige plek.  

Niet alleen de jongeren, maar ook kijkers waren enorm ontroerd. 


Een fragment vind je hieronder. Dream School is een televisieprogramma van NPO 3

Lees ook het verhaal van Kim: "Ik gebruik mijn ervaringen nu als kracht". Kim deelde eerder met Vriendin haar verhaal en vertelde dat ze met Karin Bloemen mocht samenwerken om ervaringen nu in te zetten als kracht. 

Kim is ook te zien in de documentaire 'Onze Stem, Onze Kracht' (door Ingeborg Brunt). De trailer vind je hieronder. 

Foto: NPO 3

Plaats een reactie

1Reacties

  • Anonymous

    Dit is niet ok!

    Anoniem do 26 jan '17 20:17

    Ik heb zelf ook een heftige jeugd gehad en dat heb ik nog.(ben nu 46) Ik ben geboren met een vrij zeldzame oogafwijking met bijbehorende klachten, lichte huidskleur gevoelige huid stollings probleem ed. mijn ouders zijn gescheiden toen ik 5-6 jaar qua. Mijn vader was een alcoholist en van mijn 9e tot mijn 12e heeft hij mijn sexueeĺ misbruikt als ik hem bezocht dit is op mijn 19e naar buiten gekomen. Op mijn 20e kreeg ik een relatie met een zeer charmante man later zijn we getrouwd en kreeg al snel.losse handjes hij sloeg me regelmatig in elkaar. Toch kregen we een dochter nu 25 jaar.Uiteindelijk toch gescheiden . Drie jaar later kreeg ik een nieuwe relatie en die verlies wel goed.In 2000 raakte ik zwanger. Op 13 februari is onze zoon David geboren maar na 2en half uur was hij.overleden door een zeer traumatische en heftige bevalling door fout van het ziekenhuis Daarnaast heb ik heel veel problemen gehad met de opvoeding van mijn dochter
    Reageer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |