×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Populairste kindernamen van 2016: wij weten ze!

Populairste kindernamen van 2016: wij weten ze!
12.01.2017 -

In 2016 hebben de meeste ouders hun kind de naam Anna of Daan gegeven. 681 jongetjes kregen de naam Daan en 665 meisjes kregen de naam Anna. Vorig jaar waren de namen Liam en Emma het populairst.


Top 3
Andere populaire namen in 2016 waren Noah en Sem voor een jongetje. Emma en Tess voor een meisje. Leuk feitje: vorig jaar zijn er 88.494 jongens en 84.286 meisjes geboren. 

Grappig 
Begin 2016 schreven wij in dit artikel over de voorspelling van de populairste kindernamen van 2016. Op basis van bezoekersstatistieken kwam de website Ikbenzwanger.com met de de conclusie dat Finn en Femke de populairste namen van 2016 zouden worden. Uiteindelijk is dat toch anders gebleken...

Ook dit jaar heeft de website weer een voorspelling gedaan. Volgens Ikbenzwanger.com worden in 2017 de namen Finn en Yara het populairst. Wij zijn benieuwd...

Bron: Nu.nl, ikbenzwanger.com, SVB
Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie