×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Trudy en Robert geven elkaar het jawoord op Utrecht Centraal

Trudy en Robert geven elkaar het jawoord op Utrecht Centraal
07.12.2016 -

We kennen allemaal de verhalen van stellen die elkaar in de trein hebben ontmoet. Maar het verhaal van twee collega's die verliefd worden en vervolgens elkaar het jawoord geven op hét station van Nederland, is toch wel heel bijzonder. 


Dit bijzondere moment vindt vandaag plaats voor Robert en Trudy. Robert en Trudy zijn beide werkzaam bij de NS. Robert als machinist en Trudy als hoofdconducteur. 

Hoe het stel elkaar heeft ontmoet? Robert stond op station Amersfoort een sigaretje te roken, precies op dat moment kwam Trudy met haar kopje koffie aanlopen. Ze hadden dienst in dezelfde trein, raakten aan de praat en de vonk sloeg over. Het stel is sindsdien samen, mooi toch!

Leuk! Metronieuws was live bij de huwelijksceremonie op Utrecht Centraal. Bekijk hieronder de live beelden. 
 

Bron: Metronieuws
Foto: iStock

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie