×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Patty en Bram uit ‘Married at First Sight’ nog steeds bij elkaar

Bram en Patty uit ‘Married at First Sight’ nog steeds bij elkaar
21.11.2016 -

Ken je Patty en Bram nog? Vorig jaar deden ze mee aan het RTL-programma ‘Married at First Sight’. Vandaag, precies één jaar na het ja-woord, zijn ze nog steeds bij elkaar.


In het televisieprogramma ‘Married at First Sight’ worden stellen op basis van de wetenschap aan elkaar gematcht. Dit wordt gedaan met behulp van een psychologische test. Op basis van de uitkomsten worden de stellen zo goed mogelijk gekoppeld. Vervolgens stappen ze in het huwelijksbootje en leren ze elkaar pas écht kennen.

Bij Patty en Bram liep dit - als enige van de vier koppels uit hetzelfde seizoen - goed af. Het stel is nog steeds gelukkig en hoopt binnenkort te gaan samenwonen. 

Wij zijn erg benieuwd naar het nieuwe seizoen van 'Married at First Sight'. Wanneer de nieuwe afleveringen op televisie te zien zijn, is helaas nog niet bekend. 

Bron: AD, RTL

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    fb_899267740207666 ma 21 nov '16 15:29

    Ik ben getrouwd met de broer van mijn harts vriendin Eerst was het de broer van toen werd het de leuke broer van maar het werd pas na 1 jaar de hele leuke broer van hij was mijn eerste vriendje hij is ook mijn enige vriend gebleven nu na 22 jaar samen en 17 jaar getrouwd.ben nog net zo gek op hem als toen en ben pas 38 jaar Marina lindeijer
    Reageer!
Lilian Marijnissen volgt Emile Roemer op als SP-leider

13.12.2017 - Deze ochtend werd bekend dat Emile Roemer opstapt als SP-leider. Lilian Marijnissen volgt hem op. Wat weten we al over de nieuwe SP-leider? Vriendin interviewde haar eerder dit jaar.

Lees meer

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 67 |