×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Patty en Bram uit ‘Married at First Sight’ nog steeds bij elkaar

Bram en Patty uit ‘Married at First Sight’ nog steeds bij elkaar
21.11.2016 -

Ken je Patty en Bram nog? Vorig jaar deden ze mee aan het RTL-programma ‘Married at First Sight’. Vandaag, precies één jaar na het ja-woord, zijn ze nog steeds bij elkaar.


In het televisieprogramma ‘Married at First Sight’ worden stellen op basis van de wetenschap aan elkaar gematcht. Dit wordt gedaan met behulp van een psychologische test. Op basis van de uitkomsten worden de stellen zo goed mogelijk gekoppeld. Vervolgens stappen ze in het huwelijksbootje en leren ze elkaar pas écht kennen.

Bij Patty en Bram liep dit - als enige van de vier koppels uit hetzelfde seizoen - goed af. Het stel is nog steeds gelukkig en hoopt binnenkort te gaan samenwonen. 

Wij zijn erg benieuwd naar het nieuwe seizoen van 'Married at First Sight'. Wanneer de nieuwe afleveringen op televisie te zien zijn, is helaas nog niet bekend. 

Bron: AD, RTL

Plaats een reactie

1Reacties

  • Dit is niet ok!

    fb_899267740207666 ma 21 nov '16 15:29

    Ik ben getrouwd met de broer van mijn harts vriendin Eerst was het de broer van toen werd het de leuke broer van maar het werd pas na 1 jaar de hele leuke broer van hij was mijn eerste vriendje hij is ook mijn enige vriend gebleven nu na 22 jaar samen en 17 jaar getrouwd.ben nog net zo gek op hem als toen en ben pas 38 jaar Marina lindeijer
    Reageer!
 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |