×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Uittip: Knit & knot beurs

Uittip: Knit & knot beurs
17.11.2016 -

Gek op breien, haken of borduren? Vertrek dan 17, 18 of 19 november naar de Koepelhal in Tilburg want daar vindt dit jaar weer de knit en knot beurs plaats.


Of je nou beginner of een doorgewinterde professional bent: het maakt niet uit. Tijdens de knit en knotbeurs worden er verschillende tips en trucs gedeeld op alle niveaus. 

Daarnaast is de snelst breiende vrouw Miriam Tegels op de beurs aanwezig. Zij kan praten en breien tegelijk. Ook staan bloggers, vloggers en de brei- en haakexperts van Knit & knot je de raad en d(r)aad bij. 

Nieuwsgierig? De knit en knot beurs is 17, 18 en 19 november geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Kaartjes kosten € 8,50 per persoon of te koop op de website voor € 7,00 per persoon. Ook zijn er passe-partouts te koop voor meerdere dagen.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie