×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Uittip: Generation Discover Festival

Uittip: Generation Discover Festival
30.09.2016 -

Kom dit gratis weekend naar het Generation Discover Festival in Den Haag. Doe samen met je kids mee met de verschillende workshops en activiteiten over energie, wetenschap, technologie en innovatie.


Tijdens het Generation Discover Festival - georganiseerd door Shell - worden kinderen spelenderwijs uitgedaagd om na te denken over hun bijdrage aan de toekomst wat betreft innovaties en technische oplossingen. Doel van het festival is om jongeren enthousiast te maken voor technologie. Er is namelijk een tekort aan jongeren met een technologische achtergrond en dat zou in toekomst een probleem kunnen worden. 

Op het festivalterrein staan tenten waar je aan gave activiteiten kunt meedoen. Leer alles over drones in een workshop, versla robots tijdens een voetbalwedstrijd en leer schrijven met een 3D pen.

Het Generation Discover Festival vindt plaats op het Malieveld in Den Haag, van 1 t/m 5 oktober. Kaartjes kun je bestellen via de website, dit is gratis. Meer informatie over het festival vind je hier. 

 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie