×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Zo mooi is de band tussen hond en baasje

Zo mooi is de band tussen hond en baasje
04.10.2016 -

Vandaag is het Dierendag. Een dag waarop je je huisdier even een extra knuffel geeft. Ook is het een dag om even stil te staan bij de bijzondere band tussen dier en baasje. Vandaag delen we vijf unieke en ontroerende verhalen van honden en hun baasjes.


Toch nog bij de bruiloft 
De Amerikaanse Kelly O’Connell was 19 jaar toen ze Charlie Bear als puppy kreeg (foto links). Het was niet de bedoeling om een hond te nemen, maar het was liefde op het eerste gezicht en het enige waar ze op dat moment aan kon denken was: ‘’Ik moet en zal deze puppy mee naar huis nemen.’’ Kelly leerde James kennen, ze werden verliefd en gingen samenwonen. Natuurlijk verhuisde Charlie mee. Een paar jaar later werd de geliefde viervoeter ziek. Een hersentumor. Het ging erg slecht met hem. Kelly en James zouden gaan trouwen en hadden zich er al bij neergelegd dat Charlie deze bijzondere gebeurtenis niet meer zou meemaken. Charlie liet zich niet kennen en leek tijdens de dag van de bruiloft weer de oude te zijn. Wat waren Kelly en James gelukkig. Een week later lieten Kelly en haar man Charlie inslapen. ‘’Het waren 15 bijzondere jaren die ik nooit had willen missen.’’

Zes lange dagen wachten 
De Spaanse Sandra Iniesta en haar hond Maya hebben een zeer speciale band. Toen Sandra werd opgenomen in het ziekenhuis bleef de hond zes dagen voor het ziekenhuis wachten tot haar baasje weer gezond en wel het ziekenhuis uitkwam. De vader van Sandra probeerde de hond mee te nemen naar huis, maar dat lukte met geen enkele mogelijkheid.

Ik laat je niet alleen 
Eind augustus dit jaar werd Italië getroffen door een ernstige aardbeving. Andrea Cossu (47) was tijdens de aardbeving op de verkeerde plek en kwam onder een instortend gebouw terecht. Hij overleefde de aardbeving niet. Andrea had een speciale band met zijn hond Flash. Dit was te merken tijdens de begrafenis. Het arme beestje bleef bij de kist van zijn baasje liggen.

Overal puppy's
Sarah Mallouk Crain is een echte hondenfan. Dat ze werkt bij de honden reddingsorganisatie is dus niet heel vreemd. Afgelopen 10 september stapte Sarah in het huwelijksbootje en zelfs op haar bruiloft was te merken dat honden een belangrijk onderdeel van haar leven zijn. Alle bruidsmeisjes hielden namelijk in plaats van een boeket een puppy vast. Hoe schattig!

Beschermengel 
In huize Promski in de Amerikaanse stad Baltimore gebeurde wel iets heel bijzonders. De acht maanden oude dochter en hond Polo van Erika Premski waren binnen toen er brand in hun huis uitbrak. Moeder Erika probeerde het huis binnen te komen om de twee te redden, maar helaas lukte dit niet door de hoeveelheid rook. De brandweer heeft uiteindelijk de twee uit het huis kunnen redden. Uit onderzoek bleek dat Polo het kleine meisje met zijn lijf had beschermd. Verdrietig genoeg is Polo zelf om het leven gekomen. 

Bron: Telegraph, AD, Washingtonpost, Huffingtonpost, Dailymail
Foto: Jennifer Dziuvenis, Caroline Logan

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
OG3NE en vader Rick halen veel steun uit gezinstatoeage

16.08.2017 - Dit zeggen de meiden op Instagram. Voor het overlijden van hun moeder Isolde, lieten ze met het hele gezin een tatoeage zetten.

Lees meer
Minderjarigen per september recht op studiefinanciering

15.08.2017 - Goed nieuws voor studenten (hbo en universiteit) onder de achttien jaar: per 1 september 2017 gelden nieuwe regels voor de studiefinanciering. Lees hier wat de nieuwe regeling inhoudt.

Lees meer
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer

1

Humor op social media over eieren met fipronilgehalte

03.08.2017 - We lopen allemaal op eieren als het over opmerkingen plaatsen gaat, maar deze fanatieke twitteraars maken de situatie op een humoristische manier bespreekbaar.

Lees meer
Els: 'Iemands familieleden vinden geeft een kick'

02.08.2017 - Els Leijs (64) werkt als familierechercheur: ze helpt adoptiekinderen, kinderen van onbekende vaders en donorkinderen om hun biologische ouders te traceren. “Laatst vond iemand na twintig jaar zoeken haar vader. Geweldig!”

Lees meer
Penoza het nieuwe seizoen: de officiële trailer bekijk je hier

02.08.2017 - Seizoen vijf van Penoza gaat eind deze maand van start en wij kunnen niet wachten! Want het is tevens ook het laatste seizoen. Vanmorgen gaf Penoza de eerste beelden vrij en dat belooft wat.

Video
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 64 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

 

Profiteer van:

  • Exclusieve Vriendin korting bij winkels
  • Exclusieve Vriendin korting bij horeca gelegenheden
  • Een gevulde goodiebag
  • Leuke extra’s!