×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Leuk: wil jij ook naar dit hondencafé?

Leuk: wil jij ook naar dit honden café?
14.04.2016 -

In de Amerikaanse stad Los Angeles is het nu echt zover. Twee heerlijke dingen zijn gecombineerd: koffie en honden. En dat vinden wij maar al te leuk.


In het hondencafé verblijven verschillende honden, gered uit het asiel. Onder het genot van een kopje koffie kun je met de honden spelen en knuffelen. Maar de honden zijn ook beschikbaar voor adoptie. Oprichtster Sarah Wolfgang, hoopt de honden op deze manier een nieuw leven te geven. Maar in de tussentijd hebben ze het heerlijk naar hun zin in het café.

Er zijn honden in allerlei verschillende soorten en maten. Voor slechts tien dollar kom je binnen in deze honden walhalla en kun je knuffelen met de zachte viervoeters. Bekijk hieronder hoe lief de hondjes in dit café zijn. Je wilt er meteen eentje adopteren, toch!?

 

Bron: The dog Cafe

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie