×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Te kleine baby gezond dankzij haar tweelingzusje

Te kleine baby gezond dankzij haar tweelingzusje
24.03.2016 -

Summer en Lily Cobbing werden in juni 2010 geboren in Australië. Ze kwamen na 27 weken zwangerschap al op de wereld. Lily was daarom veel te klein (390 gram). Haar zusje Summer woog veel meer (840 gram). Maar dankzij Summer ging de gezondheid van Lily opeens heel snel vooruit…


De toekomst van Lily was heel onzeker. Ze had volgens haar moeder Michelle dezelfde lengte als een balpen en haar ogen bleven een paar weken dicht. Dit vertelde Michelle deze maand aan Daily Mail Australia.

Toen gebeurde er een wonder. Uiteindelijk werden de tweelingzusjes samen in de couveuse gelegd. Vanaf het moment dat ze in contact kwamen met elkaar, drukten de zusjes zich dicht tegen elkaar aan. Vanaf dat moment bleef de gezondheid van kleine Lily zich verbeteren.

Lily en Summer zijn inmiddels 5 jaar oud en gezond.  

Bron: dailymail.co.uk
Foto: Michelle Roberts 

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie