×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Het zou je dochter kunnen zijn…

Het zou je dochter kunnen zijn…
09.02.2016 -

Meld Misdaad Anoniem is een nieuwe campagne gestart tegen gedwongen prostitutie. De campagne (Het zou je dochter kunnen zijn… in de greep van een loverboy) roept mensen op om anoniem misstanden te melden.


Meld Misdaad Anoniem: "Wij geven informatie over signalen die op prostitutie kunnen wijzen. Als mensen die signalen zien roepen wij op om dat te melden." Aangezien de kans klein is dat slachtoffers van gedwongen prostitutie zich zelf melden (meestal door angst), is de campagne gericht op klanten en zorgverleners. Zij kunnen een misstand melden bij de politie of anoniem bij M. Via 0800-7000 of online. Lees hier meer over de signalen en het melden van een misstand. 

CoMensha, het Coördinatiecentrum Mensenhandel, registreerde 216 slachtoffers van loverboys in 2014, tegenover 196 een jaar eerder. 

In Vriendin besteden we deze week (nummer 6) aandacht aan dit onderwerp. De dochter van Esther (42) viel in handen van een loverboy. Lees hier het verhaal van Esther. 

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie