×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Huwelijksfotograaf vraagt vriendin op bijzondere manier ten huwelijk

Huwelijksfotograaf vraagt vriendin op bijzondere manier ten huwelijk
04.01.2016 -

Als huwelijksfotograaf wil je je vriendin natuurlijk op een zo origineel mogelijke manier ten huwelijk vragen. Jaap Barends uit het Gelderse Lent is daar op oudejaarsavond met vlag en wimpel in geslaagd.


In eerste instantie was hij van plan om de grote vraag te stellen met behulp van vuurwerk, maar dat bleek toch net iets te lastig. De oplossing vond Jaap in een lichtslang van 150 meter. Samen met zijn beste vriend hing hij die op aan bouwhekken, waarvoor hij contact zocht met een bouwopzichter. Hij kreeg na uitleg de sleutel van het bouwterrein en kon zo de lichtsnoeren bevestigen.

Jaap bekeek meteen hoe hij de stroomvoorziening bij de hekken kon regelen. Hiervoor belde hij bij enkele bewoners aan. Zo regelde hij dat een gezin die in de buurt woont, precies om 0.00 uur de stekker in het stopcontact plaatste. De lampjes gingen aan toen hij met zijn vriendin, familie en vrienden naar buiten liep om het vuurwerk te bekijken. De lichtslang vormde de zin: Lieve Kirsten, wil je met me trouwen?

Op het moment suprême ging de fotograaf op zijn knieën en gaf hij haar de ring. Zijn vriendin Kirsten stond perplex en zei daarna volmondig ja. “Mijn vriendin kon even niets meer uitbrengen bij het zien van de tekst”, vertelt Jaap lachend aan nieuwssite Metro. “Als huwelijksfotograaf wilde ik mijn vriendin altijd al op een bijzondere manier ten huwelijk vragen, en ik kan zeggen dat dat best goed is gelukt”. 

Bron: Metro
Foto: Jaap Baarends

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Door deze uitvinding til jij de wasmachine binnenkort in je eentje de trap op

17.08.2017 - Oké, een beetje hulp is wel fijn, maar grote spierballen zijn bij het tillen van de wasmachine in de toekomst helemaal niet meer nodig.

Lees meer
OG3NE en vader Rick halen veel steun uit gezinstatoeage

16.08.2017 - Dit zeggen de meiden op Instagram. Voor het overlijden van hun moeder Isolde, lieten ze met het hele gezin een tatoeage zetten.

Lees meer
Minderjarigen per september recht op studiefinanciering

15.08.2017 - Goed nieuws voor studenten (hbo en universiteit) onder de achttien jaar: per 1 september 2017 gelden nieuwe regels voor de studiefinanciering. Lees hier wat de nieuwe regeling inhoudt.

Lees meer
Te schattige foto's: de jaguarwelpen Artis voor het eerst naar buiten

07.08.2017 - Op 28 juni werden in Artis twee schattige jaguarwelpen geboren. Na vijf weken in het nest te blijven, hebben ze nu hun eerste stapjes in het buitenverblijf gezet. Vrijwilliger Joke Kok zag het en maakte foto's!

Lees meer

1

Humor op social media over eieren met fipronilgehalte

03.08.2017 - We lopen allemaal op eieren als het over opmerkingen plaatsen gaat, maar deze fanatieke twitteraars maken de situatie op een humoristische manier bespreekbaar.

Lees meer
Els: 'Iemands familieleden vinden geeft een kick'

02.08.2017 - Els Leijs (64) werkt als familierechercheur: ze helpt adoptiekinderen, kinderen van onbekende vaders en donorkinderen om hun biologische ouders te traceren. “Laatst vond iemand na twintig jaar zoeken haar vader. Geweldig!”

Lees meer
Penoza het nieuwe seizoen: de officiële trailer bekijk je hier

02.08.2017 - Seizoen vijf van Penoza gaat eind deze maand van start en wij kunnen niet wachten! Want het is tevens ook het laatste seizoen. Vanmorgen gaf Penoza de eerste beelden vrij en dat belooft wat.

Video
Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 64 |

Vriendin Shopdag in Tilburg 9 september 2017

Kun jij ook niet wachten om je najaarsgarderobe bij elkaar te shoppen? 
Kom dan gezellig met een vriendin, je zus, je moeder of een buurvrouw naar de Vriendin Shopdag op 9 september in Tilburg!

Profiteer van exclusieve Vriendin-korting, ontvang een goodiebag en geniet van leuke extra’s.

Ook kan je gezellig bijkletsen met vriendinnen in verschillende horecagelegenheden. Dit wil je niet missen!

UPDATE

De eerste deelnemers van de Vriendin Shopdag in Tilburg zijn bekend!

Profiteer op zaterdag 9 september van mooie kortingen of andere leuke voordelen bij o.a. Miss Etam, La Ligna, Shoeby, Vero Moda, Triumph, Siebel Juweliers, Intersport, Roy Donders, unieke Tilburgse winkels en diverse horecagelegenheden zoals restaurants en Jack’s Casino.

De komende weken komen hier nog meer deelnemers bij….