×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Huwelijksfotograaf vraagt vriendin op bijzondere manier ten huwelijk

Huwelijksfotograaf vraagt vriendin op bijzondere manier ten huwelijk
04.01.2016 -

Als huwelijksfotograaf wil je je vriendin natuurlijk op een zo origineel mogelijke manier ten huwelijk vragen. Jaap Barends uit het Gelderse Lent is daar op oudejaarsavond met vlag en wimpel in geslaagd.


In eerste instantie was hij van plan om de grote vraag te stellen met behulp van vuurwerk, maar dat bleek toch net iets te lastig. De oplossing vond Jaap in een lichtslang van 150 meter. Samen met zijn beste vriend hing hij die op aan bouwhekken, waarvoor hij contact zocht met een bouwopzichter. Hij kreeg na uitleg de sleutel van het bouwterrein en kon zo de lichtsnoeren bevestigen.

Jaap bekeek meteen hoe hij de stroomvoorziening bij de hekken kon regelen. Hiervoor belde hij bij enkele bewoners aan. Zo regelde hij dat een gezin die in de buurt woont, precies om 0.00 uur de stekker in het stopcontact plaatste. De lampjes gingen aan toen hij met zijn vriendin, familie en vrienden naar buiten liep om het vuurwerk te bekijken. De lichtslang vormde de zin: Lieve Kirsten, wil je met me trouwen?

Op het moment suprême ging de fotograaf op zijn knieën en gaf hij haar de ring. Zijn vriendin Kirsten stond perplex en zei daarna volmondig ja. “Mijn vriendin kon even niets meer uitbrengen bij het zien van de tekst”, vertelt Jaap lachend aan nieuwssite Metro. “Als huwelijksfotograaf wilde ik mijn vriendin altijd al op een bijzondere manier ten huwelijk vragen, en ik kan zeggen dat dat best goed is gelukt”. 

Bron: Metro
Foto: Jaap Baarends

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lilian Marijnissen volgt Emile Roemer op als SP-leider

13.12.2017 - Deze ochtend werd bekend dat Emile Roemer opstapt als SP-leider. Lilian Marijnissen volgt hem op. Wat weten we al over de nieuwe SP-leider? Vriendin interviewde haar eerder dit jaar.

Lees meer

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 67 |