×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Huwelijksfotograaf vraagt vriendin op bijzondere manier ten huwelijk

Huwelijksfotograaf vraagt vriendin op bijzondere manier ten huwelijk
04.01.2016 -

Als huwelijksfotograaf wil je je vriendin natuurlijk op een zo origineel mogelijke manier ten huwelijk vragen. Jaap Barends uit het Gelderse Lent is daar op oudejaarsavond met vlag en wimpel in geslaagd.


In eerste instantie was hij van plan om de grote vraag te stellen met behulp van vuurwerk, maar dat bleek toch net iets te lastig. De oplossing vond Jaap in een lichtslang van 150 meter. Samen met zijn beste vriend hing hij die op aan bouwhekken, waarvoor hij contact zocht met een bouwopzichter. Hij kreeg na uitleg de sleutel van het bouwterrein en kon zo de lichtsnoeren bevestigen.

Jaap bekeek meteen hoe hij de stroomvoorziening bij de hekken kon regelen. Hiervoor belde hij bij enkele bewoners aan. Zo regelde hij dat een gezin die in de buurt woont, precies om 0.00 uur de stekker in het stopcontact plaatste. De lampjes gingen aan toen hij met zijn vriendin, familie en vrienden naar buiten liep om het vuurwerk te bekijken. De lichtslang vormde de zin: Lieve Kirsten, wil je met me trouwen?

Op het moment suprême ging de fotograaf op zijn knieën en gaf hij haar de ring. Zijn vriendin Kirsten stond perplex en zei daarna volmondig ja. “Mijn vriendin kon even niets meer uitbrengen bij het zien van de tekst”, vertelt Jaap lachend aan nieuwssite Metro. “Als huwelijksfotograaf wilde ik mijn vriendin altijd al op een bijzondere manier ten huwelijk vragen, en ik kan zeggen dat dat best goed is gelukt”. 

Bron: Metro
Foto: Jaap Baarends

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |