×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Eenzame kerst? Echt niet!

Eenzame kerst? Echt niet!
23.12.2015 -

Kerst draait natuurlijk vooral om gezelligheid en lekker dineren met je geliefden. Toch blijkt uit onderzoek van Myra de Wildt (founder van HappySingleMoms.nl) dat ruim 60% van de alleenstaande moeders zich eenzaam voelt tijdens de feestdagen. Ook 14,7% van de getrouwde moeders geeft aan deze gevoelens wel eens te hebben tijdens deze dagen. Gelukkig zijn er genoeg manieren te bedenken waardoor je juist totaal niet eenzaam hoeft te voelen! Wij verzamelden de beste tips.


Single Diner
Als single kun je ervoor kiezen om dit jaar iets te organiseren op eerste of tweede kerstdag. Stuur een uitnodiging naar al je vrijgezelle vriendinnen en alle vriendinnen van wie je niet zeker weet of ze iets te doen hebben, en organiseer een kerstdiner. Succes én gezelligheid gegarandeerd!

Versier je huis
Blijf je dit jaar thuis met kerst en heb je verder geen plannen? Maak het dan binnen gezellig met kaarsen, lichtjes en wierook. Doe de gordijnen dicht, lees een boek of kijk een film en geniet van een lekkere avond voor jezelf.

Vrijwillig
Als je niets te doen hebt tijdens kerst, zijn er veel instanties die jouw hulp wel kunnen gebruiken. Bovendien leer je op deze manier nieuwe mensen kennen en draag je je steentje bij door anderen te helpen. Past ook helemaal bij de kerstgedachte!

Ga eropuit
Ben je geen huismus? Bezoek dan met kerst een grote stad. Met de vele toeristen is het hier vast en zeker druk en worden er overal leuke dingen georganiseerd. Hierdoor hoef je je niet te vervelen en voel je je ook zeker niet eenzaam.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |