×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Eenzame kerst? Echt niet!

Eenzame kerst? Echt niet!
23.12.2015 -

Kerst draait natuurlijk vooral om gezelligheid en lekker dineren met je geliefden. Toch blijkt uit onderzoek van Myra de Wildt (founder van HappySingleMoms.nl) dat ruim 60% van de alleenstaande moeders zich eenzaam voelt tijdens de feestdagen. Ook 14,7% van de getrouwde moeders geeft aan deze gevoelens wel eens te hebben tijdens deze dagen. Gelukkig zijn er genoeg manieren te bedenken waardoor je juist totaal niet eenzaam hoeft te voelen! Wij verzamelden de beste tips.


Single Diner
Als single kun je ervoor kiezen om dit jaar iets te organiseren op eerste of tweede kerstdag. Stuur een uitnodiging naar al je vrijgezelle vriendinnen en alle vriendinnen van wie je niet zeker weet of ze iets te doen hebben, en organiseer een kerstdiner. Succes én gezelligheid gegarandeerd!

Versier je huis
Blijf je dit jaar thuis met kerst en heb je verder geen plannen? Maak het dan binnen gezellig met kaarsen, lichtjes en wierook. Doe de gordijnen dicht, lees een boek of kijk een film en geniet van een lekkere avond voor jezelf.

Vrijwillig
Als je niets te doen hebt tijdens kerst, zijn er veel instanties die jouw hulp wel kunnen gebruiken. Bovendien leer je op deze manier nieuwe mensen kennen en draag je je steentje bij door anderen te helpen. Past ook helemaal bij de kerstgedachte!

Ga eropuit
Ben je geen huismus? Bezoek dan met kerst een grote stad. Met de vele toeristen is het hier vast en zeker druk en worden er overal leuke dingen georganiseerd. Hierdoor hoef je je niet te vervelen en voel je je ook zeker niet eenzaam.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie