×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Spreek jij de liefde voor je broer of zus wel eens uit?

Spreek jij de liefde voor je broer of zus wel eens uit?
25.09.2015 -

Vrijdag 30 september vindt Nationale Broer & Zus-dag voor de derde keer plaats. Deze dag is in het leven geroepen door 3FM DJ Giel Beelen. Wat blijkt? Wel 54% van de Nederlanders vindt de band tussen broers en zussen belangrijk, maar spreekt dit nooit uit!


Het bovenstaande gegeven is voortgekomen uit een onderzoek, uitgevoerd door Groupon. Het bedrijf stelde 1.003 Nederlandse mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder vragen over de band met hun broers en/of zussen.

Groupon ontdekte met dit onderzoek ook dat nog maar 15% van de Nederlanders weet wat Nationale Boer & Zus-dag is. Graag wil Groupon toch aandacht besteden aan deze bijzondere dag en biedt daarom tot en met 30 september activiteiten aan die je samen met je broer of zus kunt beleven. En dat komt goed uit, want veel Nederlanders zeggen meer tijd te willen doorbrengen met hun broer of zus. 

Benieuwd naar de acties van Groupon rondom Nationale Broer & Zus-dag? Kijk dan hier. 

Spreek jij de liefde voor je broers of zussen wel eens uit? En denk jij dat Nationale Broer & Zus-dag ooit net zo groot kan worden als Vader- en Moederdag? 

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

Spreek jij de liefde voor je broers of zussen wel eens uit?

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lilian Marijnissen volgt Emile Roemer op als SP-leider

13.12.2017 - Deze ochtend werd bekend dat Emile Roemer opstapt als SP-leider. Lilian Marijnissen volgt hem op. Wat weten we al over de nieuwe SP-leider? Vriendin interviewde haar eerder dit jaar.

Lees meer

1

Carl Warner maakt landschappen van eten

07.12.2017 - Altijd geleerd dat je niet met eten mag spelen? Daar dacht deze kunstenaar anders over. Carl Warner is kunstenaar en fotograaf en maakt de mooiste landschappen van eten: 'Foodscapes'.

Lees meer
Wat speelt mijn kind online?

30.11.2017 - Weet jij altijd wat jouw kind online doet? Ken jij alle videogames die jouw kind speelt? Je kunt er tegenwoordig niet meer onderuit. Veel kinderen besteden al vanaf jongs af aan veel tijd online. Daarom is het handig om te weten wat er allemaal online te vinden is.

Lees meer!
Irene Moors over haar Decemberzegel

20.11.2017 - Elk jaar brengt PostNL speciale Decemberzegels uit. Dit jaar deden ze dat in samenwerking met tien jonge kunstenaars. Deze aanstormende talenten kregen de kans om een Decemberzegel te ontwerpen, geïnspireerd op een persoonlijk kerstverhaal van tien bekende Nederlanders. Wij spraken Irene Moors over haar Decemberzegel.

Lees meer!
Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 67 |