×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Spreek jij de liefde voor je broer of zus wel eens uit?

Spreek jij de liefde voor je broer of zus wel eens uit?
25.09.2015 -

Vrijdag 30 september vindt Nationale Broer & Zus-dag voor de derde keer plaats. Deze dag is in het leven geroepen door 3FM DJ Giel Beelen. Wat blijkt? Wel 54% van de Nederlanders vindt de band tussen broers en zussen belangrijk, maar spreekt dit nooit uit!


Het bovenstaande gegeven is voortgekomen uit een onderzoek, uitgevoerd door Groupon. Het bedrijf stelde 1.003 Nederlandse mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder vragen over de band met hun broers en/of zussen.

Groupon ontdekte met dit onderzoek ook dat nog maar 15% van de Nederlanders weet wat Nationale Boer & Zus-dag is. Graag wil Groupon toch aandacht besteden aan deze bijzondere dag en biedt daarom tot en met 30 september activiteiten aan die je samen met je broer of zus kunt beleven. En dat komt goed uit, want veel Nederlanders zeggen meer tijd te willen doorbrengen met hun broer of zus. 

Benieuwd naar de acties van Groupon rondom Nationale Broer & Zus-dag? Kijk dan hier. 

Spreek jij de liefde voor je broers of zussen wel eens uit? En denk jij dat Nationale Broer & Zus-dag ooit net zo groot kan worden als Vader- en Moederdag? 

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

Spreek jij de liefde voor je broers of zussen wel eens uit?

 Reacties

Geef als eerste een reactie

 Huiswerkbegeleiding via een app?

16.10.2017 - Als je kind naar school gaat herken je het wel: huiswerk vinden ze nou niet bepaald het leukste om te doen. Daar komt met deze app verandering in.

Lees meer!
Olifantje geboren in DierenPark Amersfoort!

25.09.2017 - Vanmorgen vroeg is olifant Kinda bevallen van een kleintje. Het olifantje is de vierde generatie in de kudde van DierenPark Amersfoort.

Lees meer!

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |