×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vermiste kat Chloe na 3 weken terug uit Frankrijk

Vermiste kat Chloe na 3 weken terug uit Frankrijk
17.08.2015 -

Op 28 juli sprong de kat Chloe in de caravan van haar buren. De kat besefte niet dat de caravan haar zou meenemen naar een ander land.. Tijdens een tankstop in Frankrijk sprong Chloe uit de caravan en rende het bos in.


Bezorgd
Gert-Willem en Yvonne, de baasjes van Chloe, waren enorm bezorgd. Zij zochten 3 weken lang naar hun lieve kat en reden wel 4000 kilometer om haar in Frankrijk te zoeken. Daar hingen zij posters op en lieten via de social media zo veel mogelijk mensen weten dat zij hun Chloe kwijt waren.

Eind goed al goed
Vrijdagavond kregen Gert-Willem en Yvonne een telefoontje uit Frankrijk: een Nederlandse hondentrimster wist waar Chloe was. Aan de hand van de foto die de hondentrimster stuurde, wisten Gert-Willem en Yvonne heel zeker dat het om Chloe ging. Gistermiddag namen ze haar mee naar hun huis in Spijkenisse. 

Hongerige Chloe?
Die arme Chloe, denk je nu. Heeft ze 3 weken lang door het bos gelopen zonder eten? Nee hoor. Chloe werd bij het tankstation gevonden door een Frans echtpaar. Het paar nam de kat mee naar huis. Daarna ging Chloe zelfs met hen op vakantie! Pas bij thuiskomst ontdekte ze dat de kat vermist was en zochten ze via de Nederlandse hondentrimster contact met Gert-Willem en Yvonne. 

Bron: AD.nl
Foto: Eigen beeld

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Nicole heeft diabetes type 1: ‘Dankzij mijn insulinepomp functioneer ik als ieder ander’

14.11.2017 - Vandaag is het Wereld Diabetes Dag. Het thema van dit jaar is vrouwen en diabetes en dat is niet voor niets: 199 miljoen vrouwen in de wereld hebben diabetes en dat aantal loopt snel op naar 313 miljoen in 2040. Nicole (44) vertelt hoe zij ervoor zorgt dat ze de regie over haar leven met diabetes in handen houdt.

Lees meer
Singles day Singles Day: vier vandaag dat je single bent

11.11.2017 - Vandaag is het de nationale dag voor vrijgezellen: 'Singles Day'. Dit feest is overgewaaid uit China en maakt nou ook zijn intreden in Nederland.

Lees meer!
Kan niet missen: deze video verklapt dat Waylon naar Eurovisie Songfestival 2018 gaat

09.11.2017 - Opnieuw vertegenwoordigt Waylon Nederland op het Eurovisie Songfestival. Tenminste, dat denkt iedereen na het zien van de teaser van Avrotros. Kan niet missen toch?

Zien
Goed nieuws: er zijn dit jaar al 42 reuzenpanda’s geboren

02.11.2017 - Reuzenpanda's planten zich moeilijk voort, omdat de vrouwtjespanda maar enkele dagen per jaar vruchtbaar zijn. Hierdoor wordt de reuzenpanda al een tijdje met uitsterven bedreigd. Maar nu is er eindelijk goed nieuws. Door een speciaal fokprogramma in het Wolong Panda Centre zijn er dit jaar al 42 reuzenpanda's geboren.

Lees meer
5 tips om een nep-webshop te herkennen

30.10.2017 - Fraude door nep-webshops wil justitie voorkomen door het verdachte webshops moeilijker te maken. Na drie aangiftes van internetoplichting bij de politie worden betaaldiensten als iDeal ingelicht. Die kunnen de rekening van de betreffende shops blokkeren. Waar kun je zelf op letten?

Lees meer
Pyjamafeestje in de HEMA

27.10.2017 - Gisteravond opende de HEMA een pop-up nachtwinkel in Amsterdam. Daar vond een geheim pyjamafeestje plaats. Bezoekers konden naast feesten en cava drinken, het nieuwe Hema matras bewonderen.

Lees meer!
Boeren bedankt!

24.10.2017 - Gisteren is alweer voor de vijfde keer de beter leven week gestart. Deze week wordt er meer bekendheid gegeven aan het keurmerk voor dierenwelzijn.

Lees meer!
Dit is de faamnaam van 2017

24.10.2017 - Chris Mus is door de ‘Coen en Sander Show’ gekozen als faamnaam 2017. Dit is het derde jaar dat Coen en Sander opzoek gingen naar originele en vooral grappige namen.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 66 |