×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vermiste kat Chloe na 3 weken terug uit Frankrijk

Vermiste kat Chloe na 3 weken terug uit Frankrijk
17.08.2015 -

Op 28 juli sprong de kat Chloe in de caravan van haar buren. De kat besefte niet dat de caravan haar zou meenemen naar een ander land.. Tijdens een tankstop in Frankrijk sprong Chloe uit de caravan en rende het bos in.


Bezorgd
Gert-Willem en Yvonne, de baasjes van Chloe, waren enorm bezorgd. Zij zochten 3 weken lang naar hun lieve kat en reden wel 4000 kilometer om haar in Frankrijk te zoeken. Daar hingen zij posters op en lieten via de social media zo veel mogelijk mensen weten dat zij hun Chloe kwijt waren.

Eind goed al goed
Vrijdagavond kregen Gert-Willem en Yvonne een telefoontje uit Frankrijk: een Nederlandse hondentrimster wist waar Chloe was. Aan de hand van de foto die de hondentrimster stuurde, wisten Gert-Willem en Yvonne heel zeker dat het om Chloe ging. Gistermiddag namen ze haar mee naar hun huis in Spijkenisse. 

Hongerige Chloe?
Die arme Chloe, denk je nu. Heeft ze 3 weken lang door het bos gelopen zonder eten? Nee hoor. Chloe werd bij het tankstation gevonden door een Frans echtpaar. Het paar nam de kat mee naar huis. Daarna ging Chloe zelfs met hen op vakantie! Pas bij thuiskomst ontdekte ze dat de kat vermist was en zochten ze via de Nederlandse hondentrimster contact met Gert-Willem en Yvonne. 

Bron: AD.nl
Foto: Eigen beeld

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

Mis(s) Mirande vlog #1 kijkje op Vriendin Shopdag + win een goodiebag

19.09.2017 - Mis(s) Mirande vlogt voor Vriendin en dit is haar eerste vlog! Ze gaat shoppen met haar moeder, doet fotoshoots en wordt officieel ambassadrice van Sunrise Medical Quicky. Ook vlogt Mirande op de Vriendin Shopdag.

Vlog
Slecht geslapen? 6 tips voor een betere nachtrust!

18.09.2017 - De Hersenstichting concludeert dat Nederlanders over het algemeen wel lang genoeg slapen, maar niet goed genoeg. Vooral vrouwen slapen slecht. Ze komen moeilijker in slaap, hebben meer moeite met doorslapen en gebruiken meer slaapmedicatie dan mannen.

Lees meer

2

Zo mooi: deze video laat zien hoe Dierenambulance twee zwanen weer samenbrengt

08.09.2017 - Dierenambulance Zuid-Holland Zuid zette een vrouwelijke zwaan gisteren terug in haar leefomgeving. Zo was zij weer terug bij de mannelijke zwaan. Hoe mooi het is dat de dieren elkaar weer ontmoeten, zie je in de video die op Twitter verscheen.

Video
Video Arjen Lubach gaat wéér de wereld over

04.09.2017 - De video waarin Lubach aan Amerikaans president Trump vroeg of Nederland 'second' mocht zijn ging flink viral. Nu heeft Lubach een neppe Game of Thrones trailer gemaakt en daarmee fopt hij fans wereldwijd.

Lees meer
4 stokstaartjes geboren in Ouwehands Dierenpark

01.09.2017 - In het binnen verblijf van de gorilla’s is een stokstaartjes-vierling geboren. De jonge stokstaartjes maken het goed. Zo nu en dan komen ze zelfs al boven de grond kijken.

Zien!

1

Help, mijn kind gaat helemaal alleen naar een nieuwe klas!

31.08.2017 - Het nieuwe schooljaar staat voor de deur en dat betekent soms dat je dochter of zoon in een geheel nieuwe klas terechtkomt. De klassen worden opnieuw ingedeeld of je kind gaat naar de middelbare school. Spannend voor je kind, maar ook voor jou als ouder. Hoe erg is het en wat kun jij zelf doen?

Lees meer
Johnny de Mol: 'Vreselijk als je op je 11e in een vrouwenopvang belandt'

30.08.2017 - Advertorial - Onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Ruim 100.000 kinderen hebben een onveilig of instabiel thuis, worden verwaarloosd of mishandeld.

Lees meer
Rik (16) werd seksueel misbruikt: 'Het waren de twee beste vrienden van mijn ouders'

24.08.2017 - Rik was nog maar twaalf jaar toen het misbruik begon. Gisteravond vertelde hij zijn verhaal in RTL Summer Night.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 65 |