×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vermiste kat Chloe na 3 weken terug uit Frankrijk

Vermiste kat Chloe na 3 weken terug uit Frankrijk
17.08.2015 -

Op 28 juli sprong de kat Chloe in de caravan van haar buren. De kat besefte niet dat de caravan haar zou meenemen naar een ander land.. Tijdens een tankstop in Frankrijk sprong Chloe uit de caravan en rende het bos in.


Bezorgd
Gert-Willem en Yvonne, de baasjes van Chloe, waren enorm bezorgd. Zij zochten 3 weken lang naar hun lieve kat en reden wel 4000 kilometer om haar in Frankrijk te zoeken. Daar hingen zij posters op en lieten via de social media zo veel mogelijk mensen weten dat zij hun Chloe kwijt waren.

Eind goed al goed
Vrijdagavond kregen Gert-Willem en Yvonne een telefoontje uit Frankrijk: een Nederlandse hondentrimster wist waar Chloe was. Aan de hand van de foto die de hondentrimster stuurde, wisten Gert-Willem en Yvonne heel zeker dat het om Chloe ging. Gistermiddag namen ze haar mee naar hun huis in Spijkenisse. 

Hongerige Chloe?
Die arme Chloe, denk je nu. Heeft ze 3 weken lang door het bos gelopen zonder eten? Nee hoor. Chloe werd bij het tankstation gevonden door een Frans echtpaar. Het paar nam de kat mee naar huis. Daarna ging Chloe zelfs met hen op vakantie! Pas bij thuiskomst ontdekte ze dat de kat vermist was en zochten ze via de Nederlandse hondentrimster contact met Gert-Willem en Yvonne. 

Bron: AD.nl
Foto: Eigen beeld

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Vader overleden Ira (19) pleit voor betere zorg anorexia patiënten

28.07.2017 - Gisteravond was Mahdi Adel Nikkhooy, vader van de overleden Ira, te gast bij Jinek. Hij wilde praten over de gezondheidszorg rondom anorexia patiënten.

Lees meer
NOS maakt video als reactie op SIRE-campagne

27.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Kritiek volgde én een video van NOS.

Lees verder

1

The Undateables (BNN) biedt excuses aan voor benaderen vrouw met wijnvlek

27.07.2017 - Cheyenne Polderman heeft een wijnvlek in haar gezicht en werd door de redactie van The Undateables benaderd voor het televisieprogramma. De vrouw was perplex en uitte dit op Facebook. BNN biedt excuses aan.

Lees meer
Kritiek op SIRE-campagne 'laat jongens weer jongens zijn'

26.07.2017 - In de nieuwe campagne van SIRE wordt gepleit om jongens weer jongens te laten zijn. Ze horen te ravotten in het bos, in bomen te klimmen en met kleerscheuren thuis te komen. Dat zou beter zijn voor hun ontwikkeling. Bekijk de video hier.

Lees meer
Hoe overleef je zwarte zaterdag? 5 tips

25.07.2017 - Ga jij deze zomer met de auto op vakantie? Ook dit jaar zijn er weer zwarte zaterdagen waardoor je vaak in de file komt te staan op de Franse autowegen. Met deze tips ontkom je daar hopelijk aan.

Lees meer
Word je stil van: video maakt pijnlijk duidelijk wat haatberichten doen

20.07.2017 - Een korte film van Issa Shaker en Bendrif Anass maakt duidelijk wat voor impact online haatberichten hebben op mensen.

Zien
Yannick (21) overleed door appende autobestuurder

20.07.2017 - Vorige week bekeek heel Nederland de indrukwekkende video van Interpolis. Hoe belangrijk het is om je niet af te laten leiden in het verkeer, blijkt ook uit het verhaal van de ouders van Yannick. De ouders vertellen het ernstige verhaal in Hart van Nederland.

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 63 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!