×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 33: Susanna is stiekem verliefd op een schoolpleinvader

Vriendin 33: Susanna is stiekem verliefd op een schoolpleinvader
12.08.2015 - Redactie Vriendin

'Fijn, de vakantie is voorbij, eindelijk zie ik hem weer!'


Met het huwelijk van Susanna (34) is niets mis. Toch werd ze vorig jaar ineens verliefd op de vader van een klas- genootje van haar zoon Mees (7). Ze wil haar man Alex niet kwijt, maar deze verliefdheid vreet aan haar. “Ik krijg Bas maar moeilijk uit mijn hoofd. Hoe zou het met hem zijn?

Susanna: “Ik had Bas nog nooit gezien. Althans, niet bewust, al zitten onze kinderen al drie jaar op dezelfde school. Zijn vrouw Femke ken ik wel. We spreken elkaar weleens tijdens het brengen of ophalen van de kinderen, of op een sportdag of excursie als we allebei hulpmoeder zijn.
Onze zoons hebben niet echt een klik. Mijn zoon Mees is een echte rouwdouwer. Hij speelt het liefst buiten, sport veel en komt een paar keer per week met blauwe plekken, schaafwonden of een gescheurd kledingstuk thuis. Femkes oudste zoon Kick van zeven is juist heel rustig en ontzettend creatief. We keken een keer vol verbazing naar hun tekeningen, die de juf aan de muur had gehangen. Kick had een waar kunstwerk gemaakt, prachtig ingekleurd, je zou het zo inlijsten. Bij Mees was het meer een euhm... tja, een soort ongecontroleerd krasfestijn. Het is niet zo dat de jongens het niet met elkaar kunnen vinden, maar bij elkaar spelen doen ze gewoon niet. Ze zijn te verschillend.

Lees het hele verhaal in Vriendin 33 en lees mee op het forum. 

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Ben jij wel eens stiekem verliefd geweest?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |