×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 33: Susanna is stiekem verliefd op een schoolpleinvader

Vriendin 33: Susanna is stiekem verliefd op een schoolpleinvader
12.08.2015 - Redactie Vriendin

'Fijn, de vakantie is voorbij, eindelijk zie ik hem weer!'


Met het huwelijk van Susanna (34) is niets mis. Toch werd ze vorig jaar ineens verliefd op de vader van een klas- genootje van haar zoon Mees (7). Ze wil haar man Alex niet kwijt, maar deze verliefdheid vreet aan haar. “Ik krijg Bas maar moeilijk uit mijn hoofd. Hoe zou het met hem zijn?

Susanna: “Ik had Bas nog nooit gezien. Althans, niet bewust, al zitten onze kinderen al drie jaar op dezelfde school. Zijn vrouw Femke ken ik wel. We spreken elkaar weleens tijdens het brengen of ophalen van de kinderen, of op een sportdag of excursie als we allebei hulpmoeder zijn.
Onze zoons hebben niet echt een klik. Mijn zoon Mees is een echte rouwdouwer. Hij speelt het liefst buiten, sport veel en komt een paar keer per week met blauwe plekken, schaafwonden of een gescheurd kledingstuk thuis. Femkes oudste zoon Kick van zeven is juist heel rustig en ontzettend creatief. We keken een keer vol verbazing naar hun tekeningen, die de juf aan de muur had gehangen. Kick had een waar kunstwerk gemaakt, prachtig ingekleurd, je zou het zo inlijsten. Bij Mees was het meer een euhm... tja, een soort ongecontroleerd krasfestijn. Het is niet zo dat de jongens het niet met elkaar kunnen vinden, maar bij elkaar spelen doen ze gewoon niet. Ze zijn te verschillend.

Lees het hele verhaal in Vriendin 33 en lees mee op het forum. 

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Ben jij wel eens stiekem verliefd geweest?

    •  
    •  

 Reacties

Geef als eerste een reactie

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |