×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De zomer van.. Airen Mylene

De zomer van.. Airen Mylene
28.07.2015 -

De leukste tijd van het jaar: vakantie! Vriendin vroeg zes bekende Nederlanders hoe ze die het liefst vieren. Deze week de mooiste herinneringen van SBS-presentatrice Airen Mylene (29), die desnoods alléén op verre reizen gaat. 'Ik hou ervan om uit een rugzakje te leven'


Een breed wit strand, waar de ligbedjes in rijen opgesteld staan. En dan met een goed boek dagen achter elkaar bakken in de zon. Klinkt goed? Niet voor Airen. Zij is meer van de actieve vakanties, waarop ze echt iets ziet van de wereld. Inmiddels heeft ze al heel wat moois met eigen ogen kunnen aanschouwen.

Vertel, wat was jouw laatste vakantie?
“Die was in Buenos Aires, Argentinië, maar dat was ook een beetje werk. Ik wilde de stad zien, maar ik wilde ook graag filmen – dat was voor een project voor mezelf. Ik ging er alleen naartoe en had eerst vakantie. Later kwam een bevriende cameraman die me hielp met het schieten van de beelden. Omdat we opnames gingen maken, ben ik niet gaan rondreizen, maar wat dieper in de stad gedoken. Ook leuk, want meestal doe ik in een stad even twee dagen de highlights en reis dan verder. Ik heb Buenos Aires nu goed leren kennen en had het gevoel dat ik, ook door mijn jetlag, echt moest wennen aan de stad en de mensen. En zij aan mij. Mijn Spaans is slecht, dat hielp ook niet. Maar later kwam het helemaal goed. Uiteindelijk vond ik er mijn weg en had ik een te gekke tijd.”

Lees het hele interview in Vriendin 31. 

Plaats een reactie

Hoe ziet jouw ideale vakantie eruit?

    •  
    •  

2Reacties

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!