×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De zomer van.. Airen Mylene

De zomer van.. Airen Mylene
28.07.2015 -

De leukste tijd van het jaar: vakantie! Vriendin vroeg zes bekende Nederlanders hoe ze die het liefst vieren. Deze week de mooiste herinneringen van SBS-presentatrice Airen Mylene (29), die desnoods alléén op verre reizen gaat. 'Ik hou ervan om uit een rugzakje te leven'


Een breed wit strand, waar de ligbedjes in rijen opgesteld staan. En dan met een goed boek dagen achter elkaar bakken in de zon. Klinkt goed? Niet voor Airen. Zij is meer van de actieve vakanties, waarop ze echt iets ziet van de wereld. Inmiddels heeft ze al heel wat moois met eigen ogen kunnen aanschouwen.

Vertel, wat was jouw laatste vakantie?
“Die was in Buenos Aires, Argentinië, maar dat was ook een beetje werk. Ik wilde de stad zien, maar ik wilde ook graag filmen – dat was voor een project voor mezelf. Ik ging er alleen naartoe en had eerst vakantie. Later kwam een bevriende cameraman die me hielp met het schieten van de beelden. Omdat we opnames gingen maken, ben ik niet gaan rondreizen, maar wat dieper in de stad gedoken. Ook leuk, want meestal doe ik in een stad even twee dagen de highlights en reis dan verder. Ik heb Buenos Aires nu goed leren kennen en had het gevoel dat ik, ook door mijn jetlag, echt moest wennen aan de stad en de mensen. En zij aan mij. Mijn Spaans is slecht, dat hielp ook niet. Maar later kwam het helemaal goed. Uiteindelijk vond ik er mijn weg en had ik een te gekke tijd.”

Lees het hele interview in Vriendin 31. 

Plaats een reactie

Hoe ziet jouw ideale vakantie eruit?

    •  
    •  

2Reacties

Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |