×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

De zomer van.. Airen Mylene

De zomer van.. Airen Mylene
28.07.2015 -

De leukste tijd van het jaar: vakantie! Vriendin vroeg zes bekende Nederlanders hoe ze die het liefst vieren. Deze week de mooiste herinneringen van SBS-presentatrice Airen Mylene (29), die desnoods alléén op verre reizen gaat. 'Ik hou ervan om uit een rugzakje te leven'


Een breed wit strand, waar de ligbedjes in rijen opgesteld staan. En dan met een goed boek dagen achter elkaar bakken in de zon. Klinkt goed? Niet voor Airen. Zij is meer van de actieve vakanties, waarop ze echt iets ziet van de wereld. Inmiddels heeft ze al heel wat moois met eigen ogen kunnen aanschouwen.

Vertel, wat was jouw laatste vakantie?
“Die was in Buenos Aires, Argentinië, maar dat was ook een beetje werk. Ik wilde de stad zien, maar ik wilde ook graag filmen – dat was voor een project voor mezelf. Ik ging er alleen naartoe en had eerst vakantie. Later kwam een bevriende cameraman die me hielp met het schieten van de beelden. Omdat we opnames gingen maken, ben ik niet gaan rondreizen, maar wat dieper in de stad gedoken. Ook leuk, want meestal doe ik in een stad even twee dagen de highlights en reis dan verder. Ik heb Buenos Aires nu goed leren kennen en had het gevoel dat ik, ook door mijn jetlag, echt moest wennen aan de stad en de mensen. En zij aan mij. Mijn Spaans is slecht, dat hielp ook niet. Maar later kwam het helemaal goed. Uiteindelijk vond ik er mijn weg en had ik een te gekke tijd.”

Lees het hele interview in Vriendin 31. 

Plaats een reactie

Hoe ziet jouw ideale vakantie eruit?

    •  
    •  

2Reacties

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |