×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 28: Nienke verbrak haar relatie vier maanden voor haar huwelijk

Vriendin 28: Nienke verbrak haar relatie vier maanden voor haar huwelijk
08.07.2015 - Redactie Vriendin

“Vlak voor de bruiloft maakte ik het uit, ik kon niet meer tegen zijn leugens”


Met de bruiloft in zicht begon Nienkes (27) relatie meer en meer scheuren te vertonen. Ze nam een van de moeilijkste beslissingen uit haar leven: kort voor de grote dag maakte ze het uit. “Ik wist dat hij contact had met een andere vrouw en dacht: ik verdien beter.”

Nienke: “Onze relatie was altijd al gecompliceerd. Ik leerde Barry vijf jaar geleden kennen in het bedrijf waar ik samen met mijn zus werkte. Hij was onze collega en ik vond hem direct leuk. Hij was anders dan de meeste jongens die ik tot dan toe had ontmoet. Hij was zorgzaam, charmant en ontzettend lief. Daarbij had hij een bijzondere geschiedenis: Barry was geadopteerd. Ik vond hem interessant.
Ook mijn zus zag hem wel zitten en helaas bleek hij haar leuk te vinden. Ze kregen een relatie, wat wel even slikken was.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 28 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Een verloving verbreken, wat vind jij ervan?

  •  
  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  aghscm wo 8 jul '15 13:14

  Reactie: Als het niet goed voelt, kun je het beter verbreken.
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 9 jul '15 21:04

  Reactie: Als het niet goed voelt, kun je het beter verbreken.
  Als het niet goed voelt beter nu stoppen voor er ontzettend veel ellende komt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.konings1972 do 9 jul '15 21:18

  Reactie: Als het niet goed voelt, kun je het beter verbreken.
  Ik spreek uit ervaring
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino do 9 jul '15 21:34

  Reactie: Als het niet goed voelt, kun je het beter verbreken.
 • Dit is niet ok!

  Jen90 ma 13 jul '15 21:44

  Reactie: Als het niet goed voelt, kun je het beter verbreken.
  Heftig maar nooit doorgaan als je twijfelt. Ik ben zelf verloofd geweest en heb de verloving ook 4 maanden voor mijn huwelijk verbroken....nog wel op Valentijnsdag, niet echt tactisch maar ik wist dat ik niet verder kon. Geen spijt hebben! Je verdiend iemand die 100% voor jou gaat!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Zeemeeuwtje wo 26 aug '15 23:11

  Reactie: Als het niet goed voelt, kun je het beter verbreken.
  Beter nu dan straks een scheiding moeten aanvragen. Als het nu al slecht voelt en je veel verdriet verwacht als je Die bruiloft wel laat doorgaan .... Nee hoor, heel verstandig; je verdient beter !!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!