×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 28: Nienke verbrak haar relatie vier maanden voor haar huwelijk

Vriendin 28: Nienke verbrak haar relatie vier maanden voor haar huwelijk
08.07.2015 - Redactie Vriendin

“Vlak voor de bruiloft maakte ik het uit, ik kon niet meer tegen zijn leugens”


Met de bruiloft in zicht begon Nienkes (27) relatie meer en meer scheuren te vertonen. Ze nam een van de moeilijkste beslissingen uit haar leven: kort voor de grote dag maakte ze het uit. “Ik wist dat hij contact had met een andere vrouw en dacht: ik verdien beter.”

Nienke: “Onze relatie was altijd al gecompliceerd. Ik leerde Barry vijf jaar geleden kennen in het bedrijf waar ik samen met mijn zus werkte. Hij was onze collega en ik vond hem direct leuk. Hij was anders dan de meeste jongens die ik tot dan toe had ontmoet. Hij was zorgzaam, charmant en ontzettend lief. Daarbij had hij een bijzondere geschiedenis: Barry was geadopteerd. Ik vond hem interessant.
Ook mijn zus zag hem wel zitten en helaas bleek hij haar leuk te vinden. Ze kregen een relatie, wat wel even slikken was.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 28 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Een verloving verbreken, wat vind jij ervan?

  •  
  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  aghscm wo 8 jul '15 13:14

  Reactie: Als het niet goed voelt, kun je het beter verbreken.
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 9 jul '15 21:04

  Reactie: Als het niet goed voelt, kun je het beter verbreken.
  Als het niet goed voelt beter nu stoppen voor er ontzettend veel ellende komt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.konings1972 do 9 jul '15 21:18

  Reactie: Als het niet goed voelt, kun je het beter verbreken.
  Ik spreek uit ervaring
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino do 9 jul '15 21:34

  Reactie: Als het niet goed voelt, kun je het beter verbreken.
 • Dit is niet ok!

  Jen90 ma 13 jul '15 21:44

  Reactie: Als het niet goed voelt, kun je het beter verbreken.
  Heftig maar nooit doorgaan als je twijfelt. Ik ben zelf verloofd geweest en heb de verloving ook 4 maanden voor mijn huwelijk verbroken....nog wel op Valentijnsdag, niet echt tactisch maar ik wist dat ik niet verder kon. Geen spijt hebben! Je verdiend iemand die 100% voor jou gaat!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Zeemeeuwtje wo 26 aug '15 23:11

  Reactie: Als het niet goed voelt, kun je het beter verbreken.
  Beter nu dan straks een scheiding moeten aanvragen. Als het nu al slecht voelt en je veel verdriet verwacht als je Die bruiloft wel laat doorgaan .... Nee hoor, heel verstandig; je verdient beter !!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |