×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 28: Nienke verbrak haar relatie vier maanden voor haar huwelijk

Vriendin 28: Nienke verbrak haar relatie vier maanden voor haar huwelijk
08.07.2015 - Redactie Vriendin

“Vlak voor de bruiloft maakte ik het uit, ik kon niet meer tegen zijn leugens”


Met de bruiloft in zicht begon Nienkes (27) relatie meer en meer scheuren te vertonen. Ze nam een van de moeilijkste beslissingen uit haar leven: kort voor de grote dag maakte ze het uit. “Ik wist dat hij contact had met een andere vrouw en dacht: ik verdien beter.”

Nienke: “Onze relatie was altijd al gecompliceerd. Ik leerde Barry vijf jaar geleden kennen in het bedrijf waar ik samen met mijn zus werkte. Hij was onze collega en ik vond hem direct leuk. Hij was anders dan de meeste jongens die ik tot dan toe had ontmoet. Hij was zorgzaam, charmant en ontzettend lief. Daarbij had hij een bijzondere geschiedenis: Barry was geadopteerd. Ik vond hem interessant.
Ook mijn zus zag hem wel zitten en helaas bleek hij haar leuk te vinden. Ze kregen een relatie, wat wel even slikken was.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 28 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Een verloving verbreken, wat vind jij ervan?

  •  
  •  

6Reacties

 • Dit is niet ok!

  aghscm wo 8 jul '15 13:14

  Reactie: Als het niet goed voelt, kun je het beter verbreken.
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 9 jul '15 21:04

  Reactie: Als het niet goed voelt, kun je het beter verbreken.
  Als het niet goed voelt beter nu stoppen voor er ontzettend veel ellende komt
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  jolanda.konings1972 do 9 jul '15 21:18

  Reactie: Als het niet goed voelt, kun je het beter verbreken.
  Ik spreek uit ervaring
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  valentino do 9 jul '15 21:34

  Reactie: Als het niet goed voelt, kun je het beter verbreken.
 • Dit is niet ok!

  Jen90 ma 13 jul '15 21:44

  Reactie: Als het niet goed voelt, kun je het beter verbreken.
  Heftig maar nooit doorgaan als je twijfelt. Ik ben zelf verloofd geweest en heb de verloving ook 4 maanden voor mijn huwelijk verbroken....nog wel op Valentijnsdag, niet echt tactisch maar ik wist dat ik niet verder kon. Geen spijt hebben! Je verdiend iemand die 100% voor jou gaat!
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Zeemeeuwtje wo 26 aug '15 23:11

  Reactie: Als het niet goed voelt, kun je het beter verbreken.
  Beter nu dan straks een scheiding moeten aanvragen. Als het nu al slecht voelt en je veel verdriet verwacht als je Die bruiloft wel laat doorgaan .... Nee hoor, heel verstandig; je verdient beter !!
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |