×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 28: Cindy is bewust alleenstaande moeder van vier kinderen

Vriendin 28: Cindy is bewust alleenstaande moeder van vier kinderen
07.07.2015 - Redactie Vriendin

‘Ik wil nog wel een vijfde’


Acht jaar geleden raakte Cindy (31) onverwachts zwanger. Zodra haar dochter geboren was, wist ze dat ze meer kinderen wilde. En het liefst als alleenstaande moeder. “Ik vind kinderen het leukste wat er is.”

Cindy: “Toen ik acht jaar geleden ongepland zwanger werd, dacht ik alleen maar: yes! Ik vond het geweldig. Dat ik er met de baby alleen voor zou komen te staan, want degene van wie ik zwanger was geraakt wilde er niets van weten, maakte mij helemaal niet uit. We hadden geen relatie en het was voor mij sowieso geen optie om het samen met iemand te doen. Op mijn twaalfde zei ik al dat ik een groot gezin wilde én dat ik het alleen zou gaan doen.” Inmiddels is Cindy een bewust alleenstaande moeder van vier dochters: Aaliyah van zeven, La-Toya van vier, Angel van twee en Beyoncé van zes maanden.

Lees het hele verhaal in Vriendin 28 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Alleenstaande moeder zijn, zou jij het kunnen?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  marilyn1 vr 10 jul '15 15:24

  Reactie: Ja, ik denk van wel!
  Ik ben een vrouw met een sterk karakter. Zou het niet leuk vinden maar het zou mij wel lukken om mijn kind alleen op te voeden.... al hoop ik natuurlijk wel daarbij ondersteund te worden door vriendinnen en familie!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!