×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 28: Cindy is bewust alleenstaande moeder van vier kinderen

Vriendin 28: Cindy is bewust alleenstaande moeder van vier kinderen
07.07.2015 - Redactie Vriendin

‘Ik wil nog wel een vijfde’


Acht jaar geleden raakte Cindy (31) onverwachts zwanger. Zodra haar dochter geboren was, wist ze dat ze meer kinderen wilde. En het liefst als alleenstaande moeder. “Ik vind kinderen het leukste wat er is.”

Cindy: “Toen ik acht jaar geleden ongepland zwanger werd, dacht ik alleen maar: yes! Ik vond het geweldig. Dat ik er met de baby alleen voor zou komen te staan, want degene van wie ik zwanger was geraakt wilde er niets van weten, maakte mij helemaal niet uit. We hadden geen relatie en het was voor mij sowieso geen optie om het samen met iemand te doen. Op mijn twaalfde zei ik al dat ik een groot gezin wilde én dat ik het alleen zou gaan doen.” Inmiddels is Cindy een bewust alleenstaande moeder van vier dochters: Aaliyah van zeven, La-Toya van vier, Angel van twee en Beyoncé van zes maanden.

Lees het hele verhaal in Vriendin 28 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Alleenstaande moeder zijn, zou jij het kunnen?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  marilyn1 vr 10 jul '15 15:24

  Reactie: Ja, ik denk van wel!
  Ik ben een vrouw met een sterk karakter. Zou het niet leuk vinden maar het zou mij wel lukken om mijn kind alleen op te voeden.... al hoop ik natuurlijk wel daarbij ondersteund te worden door vriendinnen en familie!
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |