×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 28: Cindy is bewust alleenstaande moeder van vier kinderen

Vriendin 28: Cindy is bewust alleenstaande moeder van vier kinderen
07.07.2015 - Redactie Vriendin

‘Ik wil nog wel een vijfde’


Acht jaar geleden raakte Cindy (31) onverwachts zwanger. Zodra haar dochter geboren was, wist ze dat ze meer kinderen wilde. En het liefst als alleenstaande moeder. “Ik vind kinderen het leukste wat er is.”

Cindy: “Toen ik acht jaar geleden ongepland zwanger werd, dacht ik alleen maar: yes! Ik vond het geweldig. Dat ik er met de baby alleen voor zou komen te staan, want degene van wie ik zwanger was geraakt wilde er niets van weten, maakte mij helemaal niet uit. We hadden geen relatie en het was voor mij sowieso geen optie om het samen met iemand te doen. Op mijn twaalfde zei ik al dat ik een groot gezin wilde én dat ik het alleen zou gaan doen.” Inmiddels is Cindy een bewust alleenstaande moeder van vier dochters: Aaliyah van zeven, La-Toya van vier, Angel van twee en Beyoncé van zes maanden.

Lees het hele verhaal in Vriendin 28 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Alleenstaande moeder zijn, zou jij het kunnen?

  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  marilyn1 vr 10 jul '15 15:24

  Reactie: Ja, ik denk van wel!
  Ik ben een vrouw met een sterk karakter. Zou het niet leuk vinden maar het zou mij wel lukken om mijn kind alleen op te voeden.... al hoop ik natuurlijk wel daarbij ondersteund te worden door vriendinnen en familie!
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |