×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 26: Sandra viel honderd kilo af, puur op wilskracht

Vriendin 26: Sandra viel honderd kilo af, puur op wilskracht
24.06.2015 -

'Als ik het kan, kan een ander het ook'


Sandra (48) viel honderd kilo af. Ze volgde geen dieet, maar ging simpelweg gezonder eten. En ze had enorm veel doorzettingsvermogen. “Ik ben van de ene op de andere dag minder vet gaan eten, waardoor ik het eerste jaar al vijftig kilo afviel. Mijn huidige leven is zó veel leuker dan toen ik dik was.”

“Honderdzeventig kilo. Een nieuw dieptepunt op de weegschaal. Ik was 36 en de zomer stond voor de deur. Terwijl iedereen zich verheugde op zonnige terrassen, zag ik er als een berg tegen op. Ik paste niet eens op een terrasstoel. Maar deze zorgen hield ik voor mezelf, ik deed alsof het goed ging. Samen met mijn dochters, toen vijftien en twaalf jaar, ondernam ik ‘gewone’ dingen. We gingen naar het zwembad en de Efteling. Afkeurende blikken van mensen probeerde ik te negeren.

Lees het hele verhaal in Vriendin 26 en praat mee op het forum. 

Plaats een reactie

Ben jij wel eens veel kilo's afgevallen?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  Arrie wo 24 jun '15 21:36

  Reactie: Ja, namelijk..
  32 kilo afgevallen met Cambridge dieet in 14 weken
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  winnie2004 do 25 jun '15 19:06

  Reactie: Ja, namelijk..
  30 kilo in 6 maanden met Cambrigde
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1047880705288870 do 25 jun '15 22:52

  Reactie: Ja, namelijk..
  50 kilo met het Cambridge dieet.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 26 jun '15 10:55

  Reactie: Ja, namelijk..
  Yep! Ben nu 18 kilo kwijt (sinds 26 jan 2015) door heerlijk maar koolhydraatarm te eten en te 'cross fitten'. Nog 6 kilo en dan zit ik op mijn streefgewicht!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |