×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 21: Virginia (vriendin van Peter Jan Rens) vertelt het hele verhaal

Vriendin 21: Virginia (vriendin van Peter Jan Rens) vertelt het hele verhaal
19.05.2015 -

‘Nu weten mensen eindelijk hoe wij écht zijn’


Ze heeft sinds twee jaar een relatie met de 43 jaar oudere Peter Jan Rens, ooit bekend als Meneer Kaktus en tv-presentator. Hun relatie deed veel stof opwaaien en ze werden het mikpunt van roddels. Maar klopt het wat er allemaal over Virginia van Eck (21) gezegd wordt? “Al die kritiek vind ik natuurlijk wel heftig.”

Het was het gesprek van de dag: de uitzending van Jouw vrouw, mijn vrouw vips, waarin jij en de vrouw van Rob Geus een week van huis en man ruilden. Rob bleef maar zeggen dat je te dik was en moest afvallen. Hoe heb jij dat ervaren?
“Ik was blij met die uitzending, omdat ’ie veel vooroordelen over mij en Peter Jan weggenomen heeft. Mensen zagen eindelijk hoe wij écht zijn. Na afloop kreeg ik veel positieve reacties: maar liefst 16.874 op Twitter en Facebook. Die kon ik onmogelijk allemaal beantwoorden, dus ik heb iedereen met één bericht bedankt.”

Lees het hele interview in Vriendin 21.

Plaats een reactie

Heb jij Peter Jan Rens en Virginia gezien in Jouw Vrouw Mijn Vrouw?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  fb_952821828095996 di 19 mei '15 12:00

  Reactie: Ja!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 19 mei '15 12:03

  Reactie: Ja!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 19 mei '15 14:13

  Reactie: Ja!
  Was erg mooi maar die rob hoef toch niet Virginia uit te schelden kunst gras stof zuigen hahaha heel stom maar kon er wel om lachen maar dat schelden sloeg nergens om rijst op de vloer tja maak je niet druk wie knoei er niet eens ik wel beetje saus aan een pan kan gebeuren ,
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 19 mei '15 17:31

  Reactie: Ja!
  gewoon een leuke gezonde hollandse meid die op foute mannen valt lijkt me.
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

5

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |