×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 21: Virginia (vriendin van Peter Jan Rens) vertelt het hele verhaal

Vriendin 21: Virginia (vriendin van Peter Jan Rens) vertelt het hele verhaal
19.05.2015 -

‘Nu weten mensen eindelijk hoe wij écht zijn’


Ze heeft sinds twee jaar een relatie met de 43 jaar oudere Peter Jan Rens, ooit bekend als Meneer Kaktus en tv-presentator. Hun relatie deed veel stof opwaaien en ze werden het mikpunt van roddels. Maar klopt het wat er allemaal over Virginia van Eck (21) gezegd wordt? “Al die kritiek vind ik natuurlijk wel heftig.”

Het was het gesprek van de dag: de uitzending van Jouw vrouw, mijn vrouw vips, waarin jij en de vrouw van Rob Geus een week van huis en man ruilden. Rob bleef maar zeggen dat je te dik was en moest afvallen. Hoe heb jij dat ervaren?
“Ik was blij met die uitzending, omdat ’ie veel vooroordelen over mij en Peter Jan weggenomen heeft. Mensen zagen eindelijk hoe wij écht zijn. Na afloop kreeg ik veel positieve reacties: maar liefst 16.874 op Twitter en Facebook. Die kon ik onmogelijk allemaal beantwoorden, dus ik heb iedereen met één bericht bedankt.”

Lees het hele interview in Vriendin 21.

Plaats een reactie

Heb jij Peter Jan Rens en Virginia gezien in Jouw Vrouw Mijn Vrouw?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  fb_952821828095996 di 19 mei '15 12:00

  Reactie: Ja!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 19 mei '15 12:03

  Reactie: Ja!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 19 mei '15 14:13

  Reactie: Ja!
  Was erg mooi maar die rob hoef toch niet Virginia uit te schelden kunst gras stof zuigen hahaha heel stom maar kon er wel om lachen maar dat schelden sloeg nergens om rijst op de vloer tja maak je niet druk wie knoei er niet eens ik wel beetje saus aan een pan kan gebeuren ,
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 19 mei '15 17:31

  Reactie: Ja!
  gewoon een leuke gezonde hollandse meid die op foute mannen valt lijkt me.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!