×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 21: Virginia (vriendin van Peter Jan Rens) vertelt het hele verhaal

Vriendin 21: Virginia (vriendin van Peter Jan Rens) vertelt het hele verhaal
19.05.2015 -

‘Nu weten mensen eindelijk hoe wij écht zijn’


Ze heeft sinds twee jaar een relatie met de 43 jaar oudere Peter Jan Rens, ooit bekend als Meneer Kaktus en tv-presentator. Hun relatie deed veel stof opwaaien en ze werden het mikpunt van roddels. Maar klopt het wat er allemaal over Virginia van Eck (21) gezegd wordt? “Al die kritiek vind ik natuurlijk wel heftig.”

Het was het gesprek van de dag: de uitzending van Jouw vrouw, mijn vrouw vips, waarin jij en de vrouw van Rob Geus een week van huis en man ruilden. Rob bleef maar zeggen dat je te dik was en moest afvallen. Hoe heb jij dat ervaren?
“Ik was blij met die uitzending, omdat ’ie veel vooroordelen over mij en Peter Jan weggenomen heeft. Mensen zagen eindelijk hoe wij écht zijn. Na afloop kreeg ik veel positieve reacties: maar liefst 16.874 op Twitter en Facebook. Die kon ik onmogelijk allemaal beantwoorden, dus ik heb iedereen met één bericht bedankt.”

Lees het hele interview in Vriendin 21.

Plaats een reactie

Heb jij Peter Jan Rens en Virginia gezien in Jouw Vrouw Mijn Vrouw?

  •  
  •  

4Reacties

 • Dit is niet ok!

  fb_952821828095996 di 19 mei '15 12:00

  Reactie: Ja!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 19 mei '15 12:03

  Reactie: Ja!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 19 mei '15 14:13

  Reactie: Ja!
  Was erg mooi maar die rob hoef toch niet Virginia uit te schelden kunst gras stof zuigen hahaha heel stom maar kon er wel om lachen maar dat schelden sloeg nergens om rijst op de vloer tja maak je niet druk wie knoei er niet eens ik wel beetje saus aan een pan kan gebeuren ,
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 19 mei '15 17:31

  Reactie: Ja!
  gewoon een leuke gezonde hollandse meid die op foute mannen valt lijkt me.
  Reageer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen.“Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |