×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 19: Jacquelines moeder stierf vlak na haar geboorte

Vriendin 19: Jacquelines moeder stierf vlak na haar geboorte
06.05.2015 - Redactie Vriendin

‘Ik heb mijn moeder nooit gekend, toch mis ik haar’


Jacqueline (25) is getrouwd met Richard (31) en moeder van Nick (6). Ze heeft haar moeder nooit gekend: zij overleed een dag na Jacquelines geboorte. “Het liefst zou ik willen weten hoe ze sprak, hoe ze lachte, hoe ze rook. Ik weet helemaal niets.”

“Mijn geboorte werd 25 jaar geleden niet groots gevierd. Er waren geen beschuitjes met roze muisjes en er kwam ook geen kraambezoek. Er was namelijk weinig reden tot vreugde. Vlak na de bevalling overleed mijn moeder Fenny, op dat moment 24 jaar, aan de gevolgen van een heftige streptokokkenbacterie. Ik begrijp dat haar onverwachte dood een enorme schaduw wierp over mijn komst, maar waar ik nu nog steeds erg verdrietig om kan worden, is dat er ook geen geboortekaartjes werden verstuurd. Alsof niemand blij was dat ik er was."

Lees het hele verhaal van Jaqueline in Vriendin 19 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Mis jij een overleden familielid?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  do 7 mei '15 01:03

  Reactie: Ja, mijn vader/ moeder
  Mijn vader mis ik meest, mijn moeder was niet altijd een aardige vrouw. Ongelooflijk dat die twee ooit verliefd op elkaar zijn geweest en vanwege de oorlogsjaren op elkaar hebben moeten wachten. Het klinkt misschien wat cru en mijn moeder had ook haar goede kanten, maar mij n vader 'gedenk' ik nog altijd en dan glimlach ik even ....
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!