×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 19: Jacquelines moeder stierf vlak na haar geboorte

Vriendin 19: Jacquelines moeder stierf vlak na haar geboorte
06.05.2015 - Redactie Vriendin

‘Ik heb mijn moeder nooit gekend, toch mis ik haar’


Jacqueline (25) is getrouwd met Richard (31) en moeder van Nick (6). Ze heeft haar moeder nooit gekend: zij overleed een dag na Jacquelines geboorte. “Het liefst zou ik willen weten hoe ze sprak, hoe ze lachte, hoe ze rook. Ik weet helemaal niets.”

“Mijn geboorte werd 25 jaar geleden niet groots gevierd. Er waren geen beschuitjes met roze muisjes en er kwam ook geen kraambezoek. Er was namelijk weinig reden tot vreugde. Vlak na de bevalling overleed mijn moeder Fenny, op dat moment 24 jaar, aan de gevolgen van een heftige streptokokkenbacterie. Ik begrijp dat haar onverwachte dood een enorme schaduw wierp over mijn komst, maar waar ik nu nog steeds erg verdrietig om kan worden, is dat er ook geen geboortekaartjes werden verstuurd. Alsof niemand blij was dat ik er was."

Lees het hele verhaal van Jaqueline in Vriendin 19 en praat mee op het forum.

Plaats een reactie

Mis jij een overleden familielid?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  do 7 mei '15 01:03

  Reactie: Ja, mijn vader/ moeder
  Mijn vader mis ik meest, mijn moeder was niet altijd een aardige vrouw. Ongelooflijk dat die twee ooit verliefd op elkaar zijn geweest en vanwege de oorlogsjaren op elkaar hebben moeten wachten. Het klinkt misschien wat cru en mijn moeder had ook haar goede kanten, maar mij n vader 'gedenk' ik nog altijd en dan glimlach ik even ....
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |