×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 9: Niraï heeft geen contact meer met haar moeder

Vriendin 9: Niraï heeft geen contact meer met haar moeder
24.02.2015 - Redactie Vriendin

‘Ik mis mijn moeder enorm, maar ik had geen keuze’


Niraï (34) besloot vier jaar geleden om het contact met haar moeder te verbreken. Een moeilijke beslissing, maar voor haar gevoel kon ze niet anders. Niraï: “Mijn moeder kon niet knuffelen. Liefde, gezelligheid? Ik wist niet wat het was, had het niet geleerd.”

Niraï: “Eigenlijk pas toen mijn dochter werd geboren, realiseerde ik me wat ik in mijn eigen jeugd heb gemist. Ik had geen idee hoe ik met haar moest omgaan. Ik wist niet hoe ik haar moest vastpakken, knuffelen en met haar kon spelen. Dat had ik allemaal niet geleerd van mijn eigen moeder. Gelukkig heeft mijn man mij geholpen. Met veel geduld heeft hij me laten zien en voelen hoe ik liefdevol voor haar kon zorgen. Hij pakte haar uit de wieg en legde haar in mijn armen. Hij leerde me naar haar te kijken en van haar te houden. Stapje voor stapje werd ik de moeder die ik graag wilde zijn. En steeds dacht ik: ik ga het anders doen dan mijn eigen moeder het heeft gedaan.”

Lees het hele verhaal van Niraï in Vriendin 9 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Hoe is het contact met jouw moeder?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  angelique.vanosch.5 do 26 feb '15 20:01

  Reactie: Mwoah..
  we bellen regelmatig. Ik woon 2 uur rijden van mijn moeder vandaan, denk nu 13 jaar en ze is van die 13 jaar ongeveer 6 keer hier geweest. Zegt al genoeg denk ik
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!