×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 9: Niraï heeft geen contact meer met haar moeder

Vriendin 9: Niraï heeft geen contact meer met haar moeder
24.02.2015 - Redactie Vriendin

‘Ik mis mijn moeder enorm, maar ik had geen keuze’


Niraï (34) besloot vier jaar geleden om het contact met haar moeder te verbreken. Een moeilijke beslissing, maar voor haar gevoel kon ze niet anders. Niraï: “Mijn moeder kon niet knuffelen. Liefde, gezelligheid? Ik wist niet wat het was, had het niet geleerd.”

Niraï: “Eigenlijk pas toen mijn dochter werd geboren, realiseerde ik me wat ik in mijn eigen jeugd heb gemist. Ik had geen idee hoe ik met haar moest omgaan. Ik wist niet hoe ik haar moest vastpakken, knuffelen en met haar kon spelen. Dat had ik allemaal niet geleerd van mijn eigen moeder. Gelukkig heeft mijn man mij geholpen. Met veel geduld heeft hij me laten zien en voelen hoe ik liefdevol voor haar kon zorgen. Hij pakte haar uit de wieg en legde haar in mijn armen. Hij leerde me naar haar te kijken en van haar te houden. Stapje voor stapje werd ik de moeder die ik graag wilde zijn. En steeds dacht ik: ik ga het anders doen dan mijn eigen moeder het heeft gedaan.”

Lees het hele verhaal van Niraï in Vriendin 9 en praat mee op het forum.
 

Plaats een reactie

Hoe is het contact met jouw moeder?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  angelique.vanosch.5 do 26 feb '15 20:01

  Reactie: Mwoah..
  we bellen regelmatig. Ik woon 2 uur rijden van mijn moeder vandaan, denk nu 13 jaar en ze is van die 13 jaar ongeveer 6 keer hier geweest. Zegt al genoeg denk ik
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |