×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 5: Sanna blogt over gezonde én goedkope voeding

Vriendin 5: Sanna blogt over gezonde én goedkope voeding
27.01.2015 -

‘Gezond eten hoeft helemaal niet duur te zijn’


Door de economische crisis raakten Sanna (43) en haar man alles kwijt. Ze vond het belangrijk om hun gezonde levensstijl te behouden. En dat goed voor jezelf zorgen echt niet veel meer hoeft te kosten, daar blogt ze nu over. “Want wie niet rijk is, moet slim zijn.”

Sanna: “Mijn moeder was vroeger heel vaak ziek. Eten deed ze nauwelijks, alleen licht verteerbare kost zoals beschuitjes en witte rijst. Nadat ze van mijn vader was gescheiden, voelde ze zich beter en kon ze opeens alles eten. Toen werd ze te zwaar, dus begon ze te lijnen. Ze deed dat fanatiek, waardoor ze het diëten uiteindelijk niet volhield en zich dan weer volstopte. Het klassieke jojo-verhaal. Sinds de scheiding moest mijn moeder rondkomen van een bijstandsuitkering. Ze zei altijd: ‘Als je geen geld hebt, word je gedwongen om slechte voeding te eten, want dat is het enige wat je kunt betalen.’ Inmiddels weet ik uit eigen ervaring dat dat helemaal niet waar is.”

Lees het hele verhaal van Sanna in Vriendin 5.

Plaats een reactie

Moet jij ook rondkomen met een klein budget?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Dit is niet ok!

  miriam.kaper wo 11 feb '15 18:19

  Reactie: Ja, en dat lukt net aan
  Ik kan het blog nergens vinden, kunnen jullie mij vertellen hoe het heet.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!