×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

4 vriendinnen gaan de strijd aan

4 vriendinnen gaan de strijd aan
21.01.2015 -

‘Wij willen samen meer dan 100 kilo kwijt!’


Ze whatsappen wat af: om elkaar te steunen en tips te geven. En dat werkt, want de eerste kilo’s zijn er al af. De 4 vriendinnen Emma, Astrid, Petra en Monique zijn vastberaden: “Volgend jaar staan we hier als 4 totaal andere vrouwen!”

De 4 Brabantse vriendinnen zijn nog maar net begonnen, maar ze zijn nu al bloedfanatiek. Het wekelijkse ‘uitje’ op donderdagavond naar hun afvalconsulent lijkt wel een feestje en wordt altijd afgesloten met een kop koffie bij een van hen thuis. Emma, Astrid, Petra en Monique, die sinds 4 jaar een vriendinnengroep vormen, hebben de grootste lol met elkaar. Hun coach ziet ze dan ook maar wat graag komen.

Samen willen ze meer dan 100 kilo kwijt. Als alle doelstellingen worden gehaald, raken ze maar liefst 130 kilo kwijt. Maar eerst mijlpaal nummer één: 30 kilo eraf. Is dat streven behaald, dan gaan de vrouwen... uit eten! “Daar verheugen we ons enorm op. En omdat we met elkaar zijn, zullen we echt niet helemaal losgaan. We gaan verstandig uit eten”, vertelt Astrid.

4 vriendinnen, met ieder een eigen achtergrond en een eigen motivatie om het gewicht dat ze al jaren meezeulen nu voorgoed kwijt te raken.

Lees het hele verhaal in Vriendin 4.

Wil je weten hoe het Emma, Astrid, Petra en Monique vergaat met afvallen? Op Vriendin.nl staat eens in de 4 weken een update.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |