×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

4 vriendinnen gaan de strijd aan

4 vriendinnen gaan de strijd aan
21.01.2015 -

‘Wij willen samen meer dan 100 kilo kwijt!’


Ze whatsappen wat af: om elkaar te steunen en tips te geven. En dat werkt, want de eerste kilo’s zijn er al af. De 4 vriendinnen Emma, Astrid, Petra en Monique zijn vastberaden: “Volgend jaar staan we hier als 4 totaal andere vrouwen!”

De 4 Brabantse vriendinnen zijn nog maar net begonnen, maar ze zijn nu al bloedfanatiek. Het wekelijkse ‘uitje’ op donderdagavond naar hun afvalconsulent lijkt wel een feestje en wordt altijd afgesloten met een kop koffie bij een van hen thuis. Emma, Astrid, Petra en Monique, die sinds 4 jaar een vriendinnengroep vormen, hebben de grootste lol met elkaar. Hun coach ziet ze dan ook maar wat graag komen.

Samen willen ze meer dan 100 kilo kwijt. Als alle doelstellingen worden gehaald, raken ze maar liefst 130 kilo kwijt. Maar eerst mijlpaal nummer één: 30 kilo eraf. Is dat streven behaald, dan gaan de vrouwen... uit eten! “Daar verheugen we ons enorm op. En omdat we met elkaar zijn, zullen we echt niet helemaal losgaan. We gaan verstandig uit eten”, vertelt Astrid.

4 vriendinnen, met ieder een eigen achtergrond en een eigen motivatie om het gewicht dat ze al jaren meezeulen nu voorgoed kwijt te raken.

Lees het hele verhaal in Vriendin 4.

Wil je weten hoe het Emma, Astrid, Petra en Monique vergaat met afvallen? Op Vriendin.nl staat eens in de 4 weken een update.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |