×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

4 vriendinnen gaan de strijd aan

4 vriendinnen gaan de strijd aan
21.01.2015 -

‘Wij willen samen meer dan 100 kilo kwijt!’


Ze whatsappen wat af: om elkaar te steunen en tips te geven. En dat werkt, want de eerste kilo’s zijn er al af. De 4 vriendinnen Emma, Astrid, Petra en Monique zijn vastberaden: “Volgend jaar staan we hier als 4 totaal andere vrouwen!”

De 4 Brabantse vriendinnen zijn nog maar net begonnen, maar ze zijn nu al bloedfanatiek. Het wekelijkse ‘uitje’ op donderdagavond naar hun afvalconsulent lijkt wel een feestje en wordt altijd afgesloten met een kop koffie bij een van hen thuis. Emma, Astrid, Petra en Monique, die sinds 4 jaar een vriendinnengroep vormen, hebben de grootste lol met elkaar. Hun coach ziet ze dan ook maar wat graag komen.

Samen willen ze meer dan 100 kilo kwijt. Als alle doelstellingen worden gehaald, raken ze maar liefst 130 kilo kwijt. Maar eerst mijlpaal nummer één: 30 kilo eraf. Is dat streven behaald, dan gaan de vrouwen... uit eten! “Daar verheugen we ons enorm op. En omdat we met elkaar zijn, zullen we echt niet helemaal losgaan. We gaan verstandig uit eten”, vertelt Astrid.

4 vriendinnen, met ieder een eigen achtergrond en een eigen motivatie om het gewicht dat ze al jaren meezeulen nu voorgoed kwijt te raken.

Lees het hele verhaal in Vriendin 4.

Wil je weten hoe het Emma, Astrid, Petra en Monique vergaat met afvallen? Op Vriendin.nl staat eens in de 4 weken een update.

Plaats een reactie

 Reacties

Geef als eerste een reactie

Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!