×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 52: Annelies herstelde van een zwaar herseninfarct

Vriendin 52: Annelies herstelde van een zwaar herseninfarct
23.12.2014 - Redactie Vriendin

‘Ik heb een tweede kans gekregen'


Kort na het overlijden van haar zoontje kreeg Annelies (44) een zwaar herseninfarct. Er was geen hoop meer, de artsen zeiden dat ze binnen een jaar zou overlijden. Nu, 14 jaar later, is Annelies weer volledig hersteld en helpt ze als paragnoste zo veel mogelijk mensen. “Ik ben nu eindelijk geworden wie ik écht ben.”

Annelies: “De arts kreeg een rood hoofd toen ik na een jaar terugkwam in het ziekenhuis. ‘Dit kan helemaal niet’, zei hij geschrokken. Ook andere neurologen die foto’s zien van hoe ik eraan toe was na mijn herseninfarct, staan versteld. Ze hebben geen verklaring waarom ik nog leef. Ik wel: ik was gewoon nog niet klaar op deze wereld. Ik heb een tweede kans gekregen om eindelijk te worden wie ik echt ben, en die heb ik met beide handen gegrepen.
Ik heb mezelf lang geschaamd voor mijn paranormaliteit. Van jongs af aan had ik al door dat ik anders was dan andere kinderen. Ik zag, hoorde en voelde dingen, kon bepaalde gebeurtenissen voorspellen. Zo wist ik bijvoorbeeld dat een jongetje uit onze straat zou overlijden, wat inderdaad ook gebeurde. Maar ik kon daar niet over praten, niemand zou me geloven. Ik kwam uit een klein dorpje waar helderziendheid geen gespreksonderwerp was. Het kwam ook nog niet op tv, zoals nu. Dus stopte ik het weg.

Lees het hele verhaal van Annelies in Vriendin 52 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Ken jij iemand die een herseninfarct heeft gehad?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 23 dec '14 17:17

  Reactie: Anders, namelijk...
  ...een collega. Wonder boven wonder is zij er redelijk bovenop gekomen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 26 dec '14 14:30

  Reactie: Anders, namelijk...
  Een collega en mijn moeder. Beide hebben er blijvende schade aan over gehouden.
  Reageer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |