×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 52: Annelies herstelde van een zwaar herseninfarct

Vriendin 52: Annelies herstelde van een zwaar herseninfarct
23.12.2014 - Redactie Vriendin

‘Ik heb een tweede kans gekregen'


Kort na het overlijden van haar zoontje kreeg Annelies (44) een zwaar herseninfarct. Er was geen hoop meer, de artsen zeiden dat ze binnen een jaar zou overlijden. Nu, 14 jaar later, is Annelies weer volledig hersteld en helpt ze als paragnoste zo veel mogelijk mensen. “Ik ben nu eindelijk geworden wie ik écht ben.”

Annelies: “De arts kreeg een rood hoofd toen ik na een jaar terugkwam in het ziekenhuis. ‘Dit kan helemaal niet’, zei hij geschrokken. Ook andere neurologen die foto’s zien van hoe ik eraan toe was na mijn herseninfarct, staan versteld. Ze hebben geen verklaring waarom ik nog leef. Ik wel: ik was gewoon nog niet klaar op deze wereld. Ik heb een tweede kans gekregen om eindelijk te worden wie ik echt ben, en die heb ik met beide handen gegrepen.
Ik heb mezelf lang geschaamd voor mijn paranormaliteit. Van jongs af aan had ik al door dat ik anders was dan andere kinderen. Ik zag, hoorde en voelde dingen, kon bepaalde gebeurtenissen voorspellen. Zo wist ik bijvoorbeeld dat een jongetje uit onze straat zou overlijden, wat inderdaad ook gebeurde. Maar ik kon daar niet over praten, niemand zou me geloven. Ik kwam uit een klein dorpje waar helderziendheid geen gespreksonderwerp was. Het kwam ook nog niet op tv, zoals nu. Dus stopte ik het weg.

Lees het hele verhaal van Annelies in Vriendin 52 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Ken jij iemand die een herseninfarct heeft gehad?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 23 dec '14 17:17

  Reactie: Anders, namelijk...
  ...een collega. Wonder boven wonder is zij er redelijk bovenop gekomen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 26 dec '14 14:30

  Reactie: Anders, namelijk...
  Een collega en mijn moeder. Beide hebben er blijvende schade aan over gehouden.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!