×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 52: Annelies herstelde van een zwaar herseninfarct

Vriendin 52: Annelies herstelde van een zwaar herseninfarct
23.12.2014 - Redactie Vriendin

‘Ik heb een tweede kans gekregen'


Kort na het overlijden van haar zoontje kreeg Annelies (44) een zwaar herseninfarct. Er was geen hoop meer, de artsen zeiden dat ze binnen een jaar zou overlijden. Nu, 14 jaar later, is Annelies weer volledig hersteld en helpt ze als paragnoste zo veel mogelijk mensen. “Ik ben nu eindelijk geworden wie ik écht ben.”

Annelies: “De arts kreeg een rood hoofd toen ik na een jaar terugkwam in het ziekenhuis. ‘Dit kan helemaal niet’, zei hij geschrokken. Ook andere neurologen die foto’s zien van hoe ik eraan toe was na mijn herseninfarct, staan versteld. Ze hebben geen verklaring waarom ik nog leef. Ik wel: ik was gewoon nog niet klaar op deze wereld. Ik heb een tweede kans gekregen om eindelijk te worden wie ik echt ben, en die heb ik met beide handen gegrepen.
Ik heb mezelf lang geschaamd voor mijn paranormaliteit. Van jongs af aan had ik al door dat ik anders was dan andere kinderen. Ik zag, hoorde en voelde dingen, kon bepaalde gebeurtenissen voorspellen. Zo wist ik bijvoorbeeld dat een jongetje uit onze straat zou overlijden, wat inderdaad ook gebeurde. Maar ik kon daar niet over praten, niemand zou me geloven. Ik kwam uit een klein dorpje waar helderziendheid geen gespreksonderwerp was. Het kwam ook nog niet op tv, zoals nu. Dus stopte ik het weg.

Lees het hele verhaal van Annelies in Vriendin 52 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Ken jij iemand die een herseninfarct heeft gehad?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy di 23 dec '14 17:17

  Reactie: Anders, namelijk...
  ...een collega. Wonder boven wonder is zij er redelijk bovenop gekomen.
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 26 dec '14 14:30

  Reactie: Anders, namelijk...
  Een collega en mijn moeder. Beide hebben er blijvende schade aan over gehouden.
  Reageer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
Lezeressen vertellen: 20x klein geluk

14.09.2017 - Hoofdredacteur Sandera: “Het ware geluk schuilt in de kleine dingen. En eigenlijk alle gasthoofdredacteuren vinden het belangrijk om daar af en toe bij stil te staan.” ​

Lees verder
‘Wat de dna-test ook zegt, we blijven elkaars zus’

13.09.2017 - Marleen (32) en Miranda (32) groeiden op als tweeling. Deze zomer ontdekten ze dat er fraude is gepleegd bij hun adoptie. Ze deden een dna-test en bleken zelfs geen familie te zijn. Marleen: “Diep vanbinnen wist ik al jaren: er klopt iets niet.”

Lees verder
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 192 |