×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 51: Jolien kreeg als pleegmoeder weer zin in het leven

Vriendin 51: Jolien kreeg als pleegmoeder weer zin in het leven
16.12.2014 - Redactie Vriendin

‘Ik ben dankbaar dat ik voor mijn pleegkinderen mag zorgen’


Toen Jolien (34) en Mark (38) te horen kregen dat ze geen kinderen konden krijgen, stortte Joliens wereld in. Ze dacht dat ze nooit meer gelukkig kon worden. Totdat ze zich aanmeldde als pleegouder. Ze is nu pleegmoeder van 4 kinderen en geniet weer met volle teugen van het leven.

Jolien: “Als ik ’s avonds de deuren van de kinderkamers achter me dichttrek, voel ik me intens gelukkig. Dat had ik 2 jaar geleden niet kunnen bedenken. Toen had ik absoluut geen zin meer in het leven. Alles was somber en zwart en zelfs mijn relatie met Mark stond op springen. Het was 10 jaar eerder zo mooi begonnen. We ontmoetten elkaar in Roemenië, waar ik mijn ouders hielp in hun kindertehuis. In 2004 zijn we getrouwd en we zijn samen in Roemenië gaan wonen. Mark wist dat het mijn droom was om jong moeder te worden, en toen mijn verlangen naar een kind steeds sterker werd, schoven we de voorbehoedsmiddelen opzij.”

Lees het hele verhaal van Jolien in Vriendin 51 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Ben jij ook pleegmoeder?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 17 dec '14 22:20

  Reactie: Nee
  Maar ik herken het verhaal helemaal omdat ik dit zelf ook heel lange tijd heb gehad en veel mensen het niet begrijpen maar het gemis blijft altijd en daarom kan ik me heel goed voorstellen dat Jolien nu dolgelukkig is met haar gezin heel veel geluk gewenst !!!
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |