×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 51: Jolien kreeg als pleegmoeder weer zin in het leven

Vriendin 51: Jolien kreeg als pleegmoeder weer zin in het leven
16.12.2014 - Redactie Vriendin

‘Ik ben dankbaar dat ik voor mijn pleegkinderen mag zorgen’


Toen Jolien (34) en Mark (38) te horen kregen dat ze geen kinderen konden krijgen, stortte Joliens wereld in. Ze dacht dat ze nooit meer gelukkig kon worden. Totdat ze zich aanmeldde als pleegouder. Ze is nu pleegmoeder van 4 kinderen en geniet weer met volle teugen van het leven.

Jolien: “Als ik ’s avonds de deuren van de kinderkamers achter me dichttrek, voel ik me intens gelukkig. Dat had ik 2 jaar geleden niet kunnen bedenken. Toen had ik absoluut geen zin meer in het leven. Alles was somber en zwart en zelfs mijn relatie met Mark stond op springen. Het was 10 jaar eerder zo mooi begonnen. We ontmoetten elkaar in Roemenië, waar ik mijn ouders hielp in hun kindertehuis. In 2004 zijn we getrouwd en we zijn samen in Roemenië gaan wonen. Mark wist dat het mijn droom was om jong moeder te worden, en toen mijn verlangen naar een kind steeds sterker werd, schoven we de voorbehoedsmiddelen opzij.”

Lees het hele verhaal van Jolien in Vriendin 51 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Ben jij ook pleegmoeder?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 17 dec '14 22:20

  Reactie: Nee
  Maar ik herken het verhaal helemaal omdat ik dit zelf ook heel lange tijd heb gehad en veel mensen het niet begrijpen maar het gemis blijft altijd en daarom kan ik me heel goed voorstellen dat Jolien nu dolgelukkig is met haar gezin heel veel geluk gewenst !!!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!