×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 51: Jolien kreeg als pleegmoeder weer zin in het leven

Vriendin 51: Jolien kreeg als pleegmoeder weer zin in het leven
16.12.2014 - Redactie Vriendin

‘Ik ben dankbaar dat ik voor mijn pleegkinderen mag zorgen’


Toen Jolien (34) en Mark (38) te horen kregen dat ze geen kinderen konden krijgen, stortte Joliens wereld in. Ze dacht dat ze nooit meer gelukkig kon worden. Totdat ze zich aanmeldde als pleegouder. Ze is nu pleegmoeder van 4 kinderen en geniet weer met volle teugen van het leven.

Jolien: “Als ik ’s avonds de deuren van de kinderkamers achter me dichttrek, voel ik me intens gelukkig. Dat had ik 2 jaar geleden niet kunnen bedenken. Toen had ik absoluut geen zin meer in het leven. Alles was somber en zwart en zelfs mijn relatie met Mark stond op springen. Het was 10 jaar eerder zo mooi begonnen. We ontmoetten elkaar in Roemenië, waar ik mijn ouders hielp in hun kindertehuis. In 2004 zijn we getrouwd en we zijn samen in Roemenië gaan wonen. Mark wist dat het mijn droom was om jong moeder te worden, en toen mijn verlangen naar een kind steeds sterker werd, schoven we de voorbehoedsmiddelen opzij.”

Lees het hele verhaal van Jolien in Vriendin 51 en praat mee op ons forum.

Plaats een reactie

Ben jij ook pleegmoeder?

  •  
  •  
  •  

1Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 17 dec '14 22:20

  Reactie: Nee
  Maar ik herken het verhaal helemaal omdat ik dit zelf ook heel lange tijd heb gehad en veel mensen het niet begrijpen maar het gemis blijft altijd en daarom kan ik me heel goed voorstellen dat Jolien nu dolgelukkig is met haar gezin heel veel geluk gewenst !!!
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |