×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Do over haar zoontje Jip (bijna 1) en haar werk in de showbizz

Do over haar zoontje Jip (bijna 1) en haar werk in de showbizz
02.12.2014 -

‘Als Jip lacht, is al het andere niet belangrijk meer’


Voor zangeres en presentatrice Do (33) was 2014 een heftig jaar. Op 2 januari beviel ze van haar eerste kind, zoon Jip. Ze is ‘nog steeds niet de oude’, zegt ze, maar in 2015 start haar theatertour Uncovered. “Lastig. Ik wil werken, maar niet te hard. En niets van Jip missen!”

Dit jaar werd je moeder. Hoe bevalt je leven als mama van zoon Jip? “Zoals elke ouder met een pasgeboren baby’tje heb ik chronisch slaaptekort, maar verder geniet ik zó van ons mannetje. Als hij lacht, zijn alle andere dingen niet meer belangrijk. Een raar idee dat hij er vorig jaar nog niet eens was. Eigenlijk was ik uitgerekend op 24 december, maar Jip bleef lekker zitten tot het nieuwe jaar en werd op 2 januari 2014 geboren. De bevalling was pittig. Jip was ruim 9 dagen over tijd en gróót! Bijna 10 pond. Achteraf denk ik dat ik hem eerder had moeten laten halen. Want de laatste weken werd het echt zwaar. Vanaf de 38ste week voelde ik dat mijn lichaam er klaar mee was. En dat bleek wel, want mijn bekkenbodemspieren hebben een flinke optater gehad.”

Lees het hele interview met Do in Vriendin 49.

Plaats een reactie

Welk programma van Do is jouw favoriet?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 2 dec '14 20:12

  Reactie: Ik ben meer fan van haar muziek
  Een fantastische vrouw met een dijk van een stem.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  angelique.vanosch.5 wo 3 dec '14 13:10

  Reactie: Ik ben meer fan van haar muziek
  Haar muziek is top, zou daar meer voor gaan als de tv
  Reageer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview

1

Vrijdag veilingdag: win een sieradenset van By Biek (t.w.v. € 128,50)

20.11.2017 - De sieraden van By Biek zijn gemaakt van gerecycled koper. Op Vriendin’s Vrijdag Veilingdag geven we deze vrijdag een set (t.w.v. € 128,50, ByBiek.nl) weg, met daarin oorbellen, een ketting en een oorcuff.

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |