×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Do over haar zoontje Jip (bijna 1) en haar werk in de showbizz

Do over haar zoontje Jip (bijna 1) en haar werk in de showbizz
02.12.2014 -

‘Als Jip lacht, is al het andere niet belangrijk meer’


Voor zangeres en presentatrice Do (33) was 2014 een heftig jaar. Op 2 januari beviel ze van haar eerste kind, zoon Jip. Ze is ‘nog steeds niet de oude’, zegt ze, maar in 2015 start haar theatertour Uncovered. “Lastig. Ik wil werken, maar niet te hard. En niets van Jip missen!”

Dit jaar werd je moeder. Hoe bevalt je leven als mama van zoon Jip? “Zoals elke ouder met een pasgeboren baby’tje heb ik chronisch slaaptekort, maar verder geniet ik zó van ons mannetje. Als hij lacht, zijn alle andere dingen niet meer belangrijk. Een raar idee dat hij er vorig jaar nog niet eens was. Eigenlijk was ik uitgerekend op 24 december, maar Jip bleef lekker zitten tot het nieuwe jaar en werd op 2 januari 2014 geboren. De bevalling was pittig. Jip was ruim 9 dagen over tijd en gróót! Bijna 10 pond. Achteraf denk ik dat ik hem eerder had moeten laten halen. Want de laatste weken werd het echt zwaar. Vanaf de 38ste week voelde ik dat mijn lichaam er klaar mee was. En dat bleek wel, want mijn bekkenbodemspieren hebben een flinke optater gehad.”

Lees het hele interview met Do in Vriendin 49.

Plaats een reactie

Welk programma van Do is jouw favoriet?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem di 2 dec '14 20:12

  Reactie: Ik ben meer fan van haar muziek
  Een fantastische vrouw met een dijk van een stem.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  angelique.vanosch.5 wo 3 dec '14 13:10

  Reactie: Ik ben meer fan van haar muziek
  Haar muziek is top, zou daar meer voor gaan als de tv
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |