×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 43: Ingrid leende 3000 euro, maar kon het niet terugbetalen

Vriendin 43: Ingrid leende 3000 euro, maar kon het niet terugbetalen
21.10.2014 - Redactie Vriendin

‘Door al die schulden ben ik nu mijn beste vriendin kwijt’


Als Ingrid (46) steeds verder in de schulden raakt, leent haar beste vriendin Marja haar geld. Maar het lukt Ingrid niet om het terug te betalen. “Vreselijk, maar ik ging Marja mijden. Ik nam niet meer op als ze belde, deed de deur niet open. Ik schaamde me dood!”

Ingrid: “Ik weet niet wat ik erger vind: dat ik steeds dieper in de put ben gezakt of dat ik mijn beste vriendin Marja kwijt ben. Schulden hebben, is echt vreselijk. Ik heb bijna geen vrienden meer. Mensen vinden je gewoon niet meer interessant als je niet kunt meepraten over kledingaankopen of nieuwe restaurants. En om uit mijn isolement te komen en om het financieel weer op orde te krijgen, maakte ik de grootste fout van mijn leven. Ik leende geld van mijn beste vriendin.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 43 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Heb jij wel eens veel geld van iemand geleend?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Posi di 21 okt '14 15:55

  Reactie: Nee, alleen van de bank
  Nee,gouden regel voor een goede vriendschap is om elkaar nooit geld te lenen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  MelvG wo 22 okt '14 16:59

  Reactie: Nee, alleen van de bank
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 wo 29 okt '14 15:05

  Reactie: Nee, alleen van de bank
  Alleen van de bank om destijds mijn toenmalige partner te helpen... Dat doe ik dus nooit meer! Ben blij dat ik van hem en de schuld af ben! Schulden komen er hier nooit meer in!! SPAREN dat is een beter idee.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!