×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 43: Ingrid leende 3000 euro, maar kon het niet terugbetalen

Vriendin 43: Ingrid leende 3000 euro, maar kon het niet terugbetalen
21.10.2014 - Redactie Vriendin

‘Door al die schulden ben ik nu mijn beste vriendin kwijt’


Als Ingrid (46) steeds verder in de schulden raakt, leent haar beste vriendin Marja haar geld. Maar het lukt Ingrid niet om het terug te betalen. “Vreselijk, maar ik ging Marja mijden. Ik nam niet meer op als ze belde, deed de deur niet open. Ik schaamde me dood!”

Ingrid: “Ik weet niet wat ik erger vind: dat ik steeds dieper in de put ben gezakt of dat ik mijn beste vriendin Marja kwijt ben. Schulden hebben, is echt vreselijk. Ik heb bijna geen vrienden meer. Mensen vinden je gewoon niet meer interessant als je niet kunt meepraten over kledingaankopen of nieuwe restaurants. En om uit mijn isolement te komen en om het financieel weer op orde te krijgen, maakte ik de grootste fout van mijn leven. Ik leende geld van mijn beste vriendin.”

Lees het hele verhaal in Vriendin 43 en praat mee op ons forum.

Foto: Dreamstime

Plaats een reactie

Heb jij wel eens veel geld van iemand geleend?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

3Reacties

 • Dit is niet ok!

  Posi di 21 okt '14 15:55

  Reactie: Nee, alleen van de bank
  Nee,gouden regel voor een goede vriendschap is om elkaar nooit geld te lenen.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  MelvG wo 22 okt '14 16:59

  Reactie: Nee, alleen van de bank
 • Dit is niet ok!

  Lautje2702 wo 29 okt '14 15:05

  Reactie: Nee, alleen van de bank
  Alleen van de bank om destijds mijn toenmalige partner te helpen... Dat doe ik dus nooit meer! Ben blij dat ik van hem en de schuld af ben! Schulden komen er hier nooit meer in!! SPAREN dat is een beter idee.
  Reageer!
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen

4

Vriendin's Grote FeestWinGids: win prijzen t.w.v. ruim € 16.500,-

14.09.2017 - Vriendin is jarig en dat vieren we met jou! In deze FeestWinGids geven we superprijzen weg! Winnen? Meedoen kan van 13 tot en met 19 september 2017.

Doe mee
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |